Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Pro Slováky je jednodenní dálniční známka důležitá

Pro Slováky je jednodenní dálniční známka důležitá

27. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Michalom Kaščákom: Ako zrušenie RTVS pomôže Aktualitám

NA ROVINU s Michalom Kaščákom: Ako zrušenie RTVS pomôže Aktualitám

27. 6. 2024

39 min

Obrázek epizody To kradou novináři na památku, nepřekvapuje mě to

To kradou novináři na památku, nepřekvapuje mě to

27. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody Má Elon Musk zrušit na Twitteru lajky? (430)

Má Elon Musk zrušit na Twitteru lajky? (430)

27. 6. 2024

1 hod 6 min

Obrázek epizody Koho ze známých osobností by Češi rádi viděli v příštím Survivoru?

Koho ze známých osobností by Češi rádi viděli v příštím Survivoru?

27. 6. 2024

5 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, čas přeje romantice, tanci a líbání pod hvězdnou oblohou

HOROSKOPY: Raci, čas přeje romantice, tanci a líbání pod hvězdnou oblohou

27. 6. 2024

2 min

Obrázek epizody A Hint of Lube

A Hint of Lube

27. 6. 2024

19 min

Obrázek epizody Putin blufuje, nesmieme nastúpiť na jeho eskalačnú kartu, vystríha Matej Kandrík z Adapt Institute (podcast)

Putin blufuje, nesmieme nastúpiť na jeho eskalačnú kartu, vystríha Matej Kandrík z Adapt Institute (podcast)

27. 6. 2024

36 min

Obrázek epizody Rapový deep dive do toho nejaktuálnějšího dění

Rapový deep dive do toho nejaktuálnějšího dění

26. 6. 2024

18 min

Obrázek epizody Lužifčák #259 Jozef Fatrsík - Keď sa na vás pacient pozerá, nepotrebuje resuscitovať!

Lužifčák #259 Jozef Fatrsík - Keď sa na vás pacient pozerá, nepotrebuje resuscitovať!

26. 6. 2024

1 hod 46 min

Obrázek epizody Antonín Panenka: Fotbal je rychlejší, hráči jsou ve skvělé formě, za nás byl ale líbivější

Antonín Panenka: Fotbal je rychlejší, hráči jsou ve skvělé formě, za nás byl ale líbivější

26. 6. 2024

16 min

Obrázek epizody Ep8: The Interlude

Ep8: The Interlude

26. 6. 2024

54 min

Obrázek epizody Znáte staré kanibalské přísloví?

Znáte staré kanibalské přísloví?

26. 6. 2024

31 sec

Obrázek epizody #171 Červená, zelená, béžová

#171 Červená, zelená, béžová

26. 6. 2024

34 min

Obrázek epizody Buchty: Ženy se bojí, že budou za mrchy, když požádají o vyšší plat

Buchty: Ženy se bojí, že budou za mrchy, když požádají o vyšší plat

26. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody Ženy se bojí, že budou za mrchy, když požádají o vyšší plat

Ženy se bojí, že budou za mrchy, když požádají o vyšší plat

26. 6. 2024

49 min

Obrázek epizody POPRASK #7 Smrt zpěvačky Victorie, noví "Přátelé" a zatčení Justina Timberlaka - podcast

POPRASK #7 Smrt zpěvačky Victorie, noví "Přátelé" a zatčení Justina Timberlaka - podcast

26. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody POPRASK #7 Smrt zpěvačky Victorie, noví "Přátelé" a zatčení Justina Timberlaka - podcast

POPRASK #7 Smrt zpěvačky Victorie, noví "Přátelé" a zatčení Justina Timberlaka - podcast

26. 6. 2024

40 min

Obrázek epizody Odstavenie čurillovcov. Matúš Šutaj Eštok dostal vysokú pokutu a porušil zákon, tvrdí úrad

Odstavenie čurillovcov. Matúš Šutaj Eštok dostal vysokú pokutu a porušil zákon, tvrdí úrad

26. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Známe nejoblíbenější dětskou knížku!

Známe nejoblíbenější dětskou knížku!

26. 6. 2024

13 min

Obrázek epizody Metyou: Calinovi jsem poslal jeden song a vzal mě do labelu

Metyou: Calinovi jsem poslal jeden song a vzal mě do labelu

26. 6. 2024

22 min

Obrázek epizody Aká je prognóza počasia na leto 2024 podľa odborníkov? Ochranár opísal pokojné stretnutie s medvedicou: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

Aká je prognóza počasia na leto 2024 podľa odborníkov? Ochranár opísal pokojné stretnutie s medvedicou: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

26. 6. 2024

4 min

Obrázek epizody SHARE: Dovolenka v zahraničí? Takto zostanete online výhodne a bezpečne

SHARE: Dovolenka v zahraničí? Takto zostanete online výhodne a bezpečne

26. 6. 2024

24 min

Obrázek epizody Bude divné, když z Čadu přijde 30 000 hlasů pro SPOLU

Bude divné, když z Čadu přijde 30 000 hlasů pro SPOLU

26. 6. 2024

1 min

Obrázek epizody Filip Sajler: Vývar je základem pro vnitřní rovnováhu a teplotu těla. Naše babičky jím léčily všechno

Filip Sajler: Vývar je základem pro vnitřní rovnováhu a teplotu těla. Naše babičky jím léčily všechno

26. 6. 2024

16 min