Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody LIBOR MATTUŠ: Dá se dodýchat ke štěstí? Wim Hof je fenomén, ale není jako my

LIBOR MATTUŠ: Dá se dodýchat ke štěstí? Wim Hof je fenomén, ale není jako my

6. 8. 2024

1 hod 29 min

Obrázek epizody Urbexer RITCHIE: V černobylské zóně jsme se potřebovali nechat chytit armádou, vyslýchala nás SBU

Urbexer RITCHIE: V černobylské zóně jsme se potřebovali nechat chytit armádou, vyslýchala nás SBU

6. 8. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody ZBYNĚK VLČEK: Moje vyznání lásky Sabině? Bylo od srdce, žádná hra!

ZBYNĚK VLČEK: Moje vyznání lásky Sabině? Bylo od srdce, žádná hra!

6. 8. 2024

1 hod 23 min

Obrázek epizody TARY: Kdybych překročil hranice Ukrajiny, už se nevrátím!

TARY: Kdybych překročil hranice Ukrajiny, už se nevrátím!

6. 8. 2024

1 hod 20 min

Obrázek epizody ONDŘEJ BAČINA: Cybertruck přichází! Ojetá Tesla je teď no-brainer!

ONDŘEJ BAČINA: Cybertruck přichází! Ojetá Tesla je teď no-brainer!

6. 8. 2024

1 hod 47 min

Obrázek epizody RADEK BARTONÍČEK: Hněv v Česku roste! Volby rozhodne vztek, ne fakta!

RADEK BARTONÍČEK: Hněv v Česku roste! Volby rozhodne vztek, ne fakta!

6. 8. 2024

1 hod 35 min

Obrázek epizody KLÁRA VAVRUŠKOVÁ: Míry 90-60-90 jsou minulost! Miss, co miluje pivo a jídlo!

KLÁRA VAVRUŠKOVÁ: Míry 90-60-90 jsou minulost! Miss, co miluje pivo a jídlo!

6. 8. 2024

39 min

Obrázek epizody MÍŠA KAŠPAROVÁ: Dvě střelby zažila na vlastní kůži! Mexiko mě změnilo!

MÍŠA KAŠPAROVÁ: Dvě střelby zažila na vlastní kůži! Mexiko mě změnilo!

6. 8. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody DOMINIK STROUKAL: FTX byl SCAM! NFT? Ani se neptej…

DOMINIK STROUKAL: FTX byl SCAM! NFT? Ani se neptej…

6. 8. 2024

1 hod 14 min

Obrázek epizody CARRIE KIRSTEN: Z 99 % mám kamarády kluky. Moje největší fanynka je babička Mílinka

CARRIE KIRSTEN: Z 99 % mám kamarády kluky. Moje největší fanynka je babička Mílinka

6. 8. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody MARTIN PÁNEK: Obchod s Ruskem? KONEC! Europoslanci jsou hloupější, než si myslí!

MARTIN PÁNEK: Obchod s Ruskem? KONEC! Europoslanci jsou hloupější, než si myslí!

6. 8. 2024

1 hod 17 min

Obrázek epizody Trump se nebojí holek a Olympiáda v Mostě | Vol.60 | 29. července

Trump se nebojí holek a Olympiáda v Mostě | Vol.60 | 29. července

6. 8. 2024

40 min

Obrázek epizody ROMAN JOCH: Fiala by byl skvělý prezident! Jak by to změnilo Česko?

ROMAN JOCH: Fiala by byl skvělý prezident! Jak by to změnilo Česko?

6. 8. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody MARTIN FENIN: 300 000 za zápas v parodii? Tohle neuznávám!

MARTIN FENIN: 300 000 za zápas v parodii? Tohle neuznávám!

6. 8. 2024

1 hod 21 min

Obrázek epizody Roky hral na jedno zdravé oko, napriek tomu sa ťažko bráni: Keď sa mi niečo nepáči, tak sa ozvem

Roky hral na jedno zdravé oko, napriek tomu sa ťažko bráni: Keď sa mi niečo nepáči, tak sa ozvem

6. 8. 2024

32 min

Obrázek epizody RADOVAN VÁVRA: Pomáhejme i bohatým! Co mě naučil Ivo Rittig?

RADOVAN VÁVRA: Pomáhejme i bohatým! Co mě naučil Ivo Rittig?

6. 8. 2024

1 hod 3 min

Obrázek epizody Jakub Destro - Nesnáším tyhle YouTubery! Zažívám rekordy #EasyCast #Kotak

Jakub Destro - Nesnáším tyhle YouTubery! Zažívám rekordy #EasyCast #Kotak

6. 8. 2024

58 min

Obrázek epizody Eva Burešová - Najal Přemek komparz na první rande? #EasyCast #Kotak

Eva Burešová - Najal Přemek komparz na první rande? #EasyCast #Kotak

6. 8. 2024

58 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Jiřím Mádlom: Na plochozemcoch sa budeme chvíľu smiať a oni odídu

NA ROVINU s Jiřím Mádlom: Na plochozemcoch sa budeme chvíľu smiať a oni odídu

6. 8. 2024

27 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Berani, objevíte nové prostory pro aktivitu, buďte však ve svých očekáváních skromnější

HOROSKOPY: Berani, objevíte nové prostory pro aktivitu, buďte však ve svých očekáváních skromnější

6. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Největší koncerty, nejoddanější fanoušci a nejvíc emisí. Slejvák si vyměnil názory o Taylor Swift

Největší koncerty, nejoddanější fanoušci a nejvíc emisí. Slejvák si vyměnil názory o Taylor Swift

5. 8. 2024

37 min

Obrázek epizody Jak si Tomášova máma užívá roli babičky?

Jak si Tomášova máma užívá roli babičky?

5. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak si Tomášova máma užívá roli babičky?

Jak si Tomášova máma užívá roli babičky?

5. 8. 2024

2 min

Obrázek epizody Lišák na detektoru lhal l Jan Strach

Lišák na detektoru lhal l Jan Strach

5. 8. 2024

1 hod 13 min

Obrázek epizody Slejvák: Největší koncerty, nejoddanější fanoušci a nejvíc emisí. Slejvák si vyměnil názory o Taylor Swift

Slejvák: Největší koncerty, nejoddanější fanoušci a nejvíc emisí. Slejvák si vyměnil názory o Taylor Swift

5. 8. 2024

37 min