Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody #9 VERONIKA IMRICHOVÁ - VÁŽILA JSEM 140 Kg, K HUBNUTÍ SE MUSÍ ČLOVĚK PROJÍST, MOJE CESTA ZA ZDRAVÝM TĚLEM, DŮLEŽITÉ JE NIKDY TO NEVZDAT...

#9 VERONIKA IMRICHOVÁ - VÁŽILA JSEM 140 Kg, K HUBNUTÍ SE MUSÍ ČLOVĚK PROJÍST, MOJE CESTA ZA ZDRAVÝM TĚLEM, DŮLEŽITÉ JE NIKDY TO NEVZDAT...

6. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Právo jsme my IV | DnD CZ

Právo jsme my IV | DnD CZ

6. 2. 2025

2 hod 40 min

Obrázek epizody Dálkové vztahy

Dálkové vztahy

6. 2. 2025

1 hod 16 min

Obrázek epizody TOMÁŠ MAGNUSEK - U BASTARDŮ JSME BYLI NAPŮL V KRIMINÁLE, S GODLOU BEZ ŘIDIČÁKU NÁS CHYTLI POLICAJTI, S MARTINEM DEJDAREM JSEM SE VSADIL, ŽE ZHUBNU 40 KILO Ep.175

TOMÁŠ MAGNUSEK - U BASTARDŮ JSME BYLI NAPŮL V KRIMINÁLE, S GODLOU BEZ ŘIDIČÁKU NÁS CHYTLI POLICAJTI, S MARTINEM DEJDAREM JSEM SE VSADIL, ŽE ZHUBNU 40 KILO Ep.175

6. 2. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody Buffy přemožitelka upírů se vrací - co na to Tomáš?

Buffy přemožitelka upírů se vrací - co na to Tomáš?

6. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Fight Club #712

Fight Club #712

6. 2. 2025

1 hod 12 min

Obrázek epizody #93 - Čtvrtek 6.2.2025 - Nejprodávanější auta v Evropě, dražší a zároveň menší balení sladkostí a alkoholická hra APT

#93 - Čtvrtek 6.2.2025 - Nejprodávanější auta v Evropě, dražší a zároveň menší balení sladkostí a alkoholická hra APT

6. 2. 2025

1 hod 28 min

Obrázek epizody Tomáš si stěžuje - co mu chybí v budově rádia?

Tomáš si stěžuje - co mu chybí v budově rádia?

6. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Alžběta Zea Ferencová: Herectví je pro mě velká novinka, ale hrozně moc mě baví

Alžběta Zea Ferencová: Herectví je pro mě velká novinka, ale hrozně moc mě baví

6. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Zamlklé těhotenství, potrat, pak dvojnásobné štěstí: Třináctá komnata herečky Andrey Růžičkové

Zamlklé těhotenství, potrat, pak dvojnásobné štěstí: Třináctá komnata herečky Andrey Růžičkové

6. 2. 2025

49 min

Obrázek epizody 3 - Az egyik pillanatban még bírta a barátját, a másikban meg már nem? Lehet, hogy ickje van

3 - Az egyik pillanatban még bírta a barátját, a másikban meg már nem? Lehet, hogy ickje van

6. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody 2 - Videóüzenetben kért bocsánatot a rendőrség

2 - Videóüzenetben kért bocsánatot a rendőrség

6. 2. 2025

37 min

Obrázek epizody 1 - 20250206 6 óra

1 - 20250206 6 óra

6. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody 4 - Betiltották a Squid Game farsangi jelmezt egy kaposvári iskolában

4 - Betiltották a Squid Game farsangi jelmezt egy kaposvári iskolában

6. 2. 2025

39 min

Obrázek epizody Čína slaví nový rok a Jakub má s Patrikem horoskop v čínštině

Čína slaví nový rok a Jakub má s Patrikem horoskop v čínštině

6. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Marie Danči: Nemam nic proti plastikám, ale neříkejme tomu přirozenost. Nepovažuju se za influencerku, na sítích si blbnu.

Marie Danči: Nemam nic proti plastikám, ale neříkejme tomu přirozenost. Nepovažuju se za influencerku, na sítích si blbnu.

6. 2. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Milka způsobila onemocnění a není důvod ji oslavovat

Milka způsobila onemocnění a není důvod ji oslavovat

6. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Když má někdo nutkání přejmenovávat věci, tak by to mělo mít odůvodnění, proč to dělá

Když má někdo nutkání přejmenovávat věci, tak by to mělo mít odůvodnění, proč to dělá

6. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Mně by se stalo, že bych nesl ukázat granát do školy a zakopl bych

Mně by se stalo, že bych nesl ukázat granát do školy a zakopl bych

6. 2. 2025

59 sec

Obrázek epizody NA ROVINU s Ľubomírom Galkom: Robert Fico musí dole z funkcie, má len fiktívnu väčšinu (epizóda 08/25)

NA ROVINU s Ľubomírom Galkom: Robert Fico musí dole z funkcie, má len fiktívnu väčšinu (epizóda 08/25)

6. 2. 2025

44 min

Obrázek epizody Je Slovan pripravený na prestavbu? Kmotrík: U Strelca verím v šťastný koniec

Je Slovan pripravený na prestavbu? Kmotrík: U Strelca verím v šťastný koniec

6. 2. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody #68 Prostriedky na sebaobranu

#68 Prostriedky na sebaobranu

6. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Co Čechům dokáže opravdu zkazit víkend?

Co Čechům dokáže opravdu zkazit víkend?

6. 2. 2025

9 min

Obrázek epizody Čo je pravda a čo je vymyslené vo filme Černák (epizóda 2/25)

Čo je pravda a čo je vymyslené vo filme Černák (epizóda 2/25)

6. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Canada O'Brien

Canada O'Brien

6. 2. 2025

22 min