Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody CSOTM - Je přímá volba prima volba?

CSOTM - Je přímá volba prima volba?

7. 3. 2025

40 min

Obrázek epizody BLACK MIRROR - ZKUŠEBNÍ VERZE (2016) - Trauma.exe

BLACK MIRROR - ZKUŠEBNÍ VERZE (2016) - Trauma.exe

7. 3. 2025

26 min

Obrázek epizody Je zadržanie čurillovcov pomsta policajnej inšpekcie za Jána Kaľavského?

Je zadržanie čurillovcov pomsta policajnej inšpekcie za Jána Kaľavského?

7. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody POPRASK #46 Linda Bartošová: Miluju víno a pivo. Nepít alkohol mi zatím nejde, ale líbí se mi, když to někdo zvládne - podcast

POPRASK #46 Linda Bartošová: Miluju víno a pivo. Nepít alkohol mi zatím nejde, ale líbí se mi, když to někdo zvládne - podcast

7. 3. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody POPRASK #46 Linda Bartošová: Miluju víno a pivo. Nepít alkohol mi zatím nejde, ale líbí se mi, když to někdo zvládne - podcast

POPRASK #46 Linda Bartošová: Miluju víno a pivo. Nepít alkohol mi zatím nejde, ale líbí se mi, když to někdo zvládne - podcast

7. 3. 2025

1 hod 8 min

Obrázek epizody Šéf fanklubu Liverpoolu doma nefandí nikomu: Okrem titulu plánujeme osláviť aj triumf v Lige majstrov

Šéf fanklubu Liverpoolu doma nefandí nikomu: Okrem titulu plánujeme osláviť aj triumf v Lige majstrov

7. 3. 2025

46 min

Obrázek epizody Jsou zastavárny dobrá volba? A co Zdeněk Godla v reklamě na ústeckou zastavárnu?

Jsou zastavárny dobrá volba? A co Zdeněk Godla v reklamě na ústeckou zastavárnu?

7. 3. 2025

31 min

Obrázek epizody Jihlavská zoo láká návštěvníky i na nové přírůstky

Jihlavská zoo láká návštěvníky i na nové přírůstky

7. 3. 2025

21 min

Obrázek epizody Ťažký týždeň: Koniec sveta (ako ho poznáme) (epizóda 09/25)

Ťažký týždeň: Koniec sveta (ako ho poznáme) (epizóda 09/25)

7. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody Je obdivuhodné, že ten nález poctivě odevzdala

Je obdivuhodné, že ten nález poctivě odevzdala

7. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody 4 - Nőnapi játékok

4 - Nőnapi játékok

7. 3. 2025

37 min

Obrázek epizody #114 - Pátek - 7.3.2025 - Dlouhověkost, spermie, koblihy a MDŽ

#114 - Pátek - 7.3.2025 - Dlouhověkost, spermie, koblihy a MDŽ

7. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody WAKE UP SHOW: Existuje slovo "potichý"? NE

WAKE UP SHOW: Existuje slovo "potichý"? NE

7. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Dovedu si představit, kolik havěti je v chrámu svatého Víta

Dovedu si představit, kolik havěti je v chrámu svatého Víta

7. 3. 2025

55 sec

Obrázek epizody Loterie je o štěstí, ne o tom, že si štěstí zlomíte podle své vůle

Loterie je o štěstí, ne o tom, že si štěstí zlomíte podle své vůle

7. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Jaký dal v minulosti Jakub dárek své manželce?

Jaký dal v minulosti Jakub dárek své manželce?

7. 3. 2025

49 sec

Obrázek epizody Hádka v Oválnej pracovni pripomínala rozhovor obete násilia a násilníka (B&K 07/25)

Hádka v Oválnej pracovni pripomínala rozhovor obete násilia a násilníka (B&K 07/25)

7. 3. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody Mezinárodní den žen, poselství Petry Nesvačilové ženám & těžba kryptoměn

Mezinárodní den žen, poselství Petry Nesvačilové ženám & těžba kryptoměn

7. 3. 2025

52 min

Obrázek epizody Kdyby Češi měli možnost bydlet v domě, ve kterém se natáčel nějaký film nebo seriál, který by si vybrali?

Kdyby Češi měli možnost bydlet v domě, ve kterém se natáčel nějaký film nebo seriál, který by si vybrali?

7. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody 69. Vrtění s Nikol z Randění bez filtru, ale tentokrát spíše bez Markéty | Epizoda 69 | Vrtichvosti

69. Vrtění s Nikol z Randění bez filtru, ale tentokrát spíše bez Markéty | Epizoda 69 | Vrtichvosti

7. 3. 2025

36 min

Obrázek epizody Trump vs. Ukrajina? To není síla, ale zbabělost.

Trump vs. Ukrajina? To není síla, ale zbabělost.

7. 3. 2025

20 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Panny, zdravá výměna názorů pročistí vzduch, ale neznamená to, že by vás partner méně miloval

HOROSKOPY: Panny, zdravá výměna názorů pročistí vzduch, ale neznamená to, že by vás partner méně miloval

7. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody 123 EROFEST | Erotický festival není akce pro úchyly, ale pro každého, kdo chce zkoumat intimitu

123 EROFEST | Erotický festival není akce pro úchyly, ale pro každého, kdo chce zkoumat intimitu

7. 3. 2025

38 min

Obrázek epizody Každá trumpota má svou mez

Každá trumpota má svou mez

7. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody No194 - TRHACÍ KALENDÁR

No194 - TRHACÍ KALENDÁR

7. 3. 2025

40 min