Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Co prozradila Tomášova máma o Tomášovi z jeho dětství?

Co prozradila Tomášova máma o Tomášovi z jeho dětství?

13. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Co prozradila Tomášova máma o Tomášovi z jeho dětství?

Co prozradila Tomášova máma o Tomášovi z jeho dětství?

13. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Užárlený -doplňte-

Užárlený -doplňte-

13. 3. 2025

1 hod 3 min

Obrázek epizody #11 JIŘÍ FEDY - MUZIKÁLY, DIVADLO A TANEC!, NA KONKURZECH TO MAJÍ KLUCI JEDNODUŠŠÍ, NEJEN V TANEČNÍM SVĚTĚ, ALE I V TOM OSOBNÍM JE DŮLEŽITÉ TO NEVZDAT...

#11 JIŘÍ FEDY - MUZIKÁLY, DIVADLO A TANEC!, NA KONKURZECH TO MAJÍ KLUCI JEDNODUŠŠÍ, NEJEN V TANEČNÍM SVĚTĚ, ALE I V TOM OSOBNÍM JE DŮLEŽITÉ TO NEVZDAT...

13. 3. 2025

41 min

Obrázek epizody Házení kostkami způsobuje chudobu | DnD CZ

Házení kostkami způsobuje chudobu | DnD CZ

13. 3. 2025

2 hod 9 min

Obrázek epizody Bojuj. A jak jako? O rakovině, taveňáku, prsech a intimitě (ft. Štěpánka Fefferová)

Bojuj. A jak jako? O rakovině, taveňáku, prsech a intimitě (ft. Štěpánka Fefferová)

13. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody #18 CO NÁM NEJDE? 👀 Uznání chyby, roztřepený komunistický štětce a prvomájová nástěnka...

#18 CO NÁM NEJDE? 👀 Uznání chyby, roztřepený komunistický štětce a prvomájová nástěnka...

13. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Velké hlavy diskutují, jak vznikala jména! Růženka prý díky růžím, ale co Radegast?

Velké hlavy diskutují, jak vznikala jména! Růženka prý díky růžím, ale co Radegast?

13. 3. 2025

43 sec

Obrázek epizody VAŠEK MATĚJOVSKÝ - V HOSPODĚ MĚ CHTĚLI MLÁTIT PROTOŽE HRAJU V TELEVIZI, NERAD MODERUJU MATURÁKY, PROTOŽE SE SE MNOU CHTĚJ HOLKY VYSPAT Ep.180

VAŠEK MATĚJOVSKÝ - V HOSPODĚ MĚ CHTĚLI MLÁTIT PROTOŽE HRAJU V TELEVIZI, NERAD MODERUJU MATURÁKY, PROTOŽE SE SE MNOU CHTĚJ HOLKY VYSPAT Ep.180

13. 3. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Putin žiada ďalšie konzultácie so Spojenými štátmi.

Putin žiada ďalšie konzultácie so Spojenými štátmi.

13. 3. 2025

28 min

Obrázek epizody TOP 3 Hry, které jsme poprvé hráli v roce 2024

TOP 3 Hry, které jsme poprvé hráli v roce 2024

13. 3. 2025

59 min

Obrázek epizody Solomiya Makovská: Příběh odvahy a odhodlání – Učitelka z Ukrajiny, která našla svou cestu v Česku

Solomiya Makovská: Příběh odvahy a odhodlání – Učitelka z Ukrajiny, která našla svou cestu v Česku

13. 3. 2025

25 min

Obrázek epizody Čo nebolo vo filmoch o Černákovi: Stretnutie v pekle má byť s poľským geniálnym podvodníkom

Čo nebolo vo filmoch o Černákovi: Stretnutie v pekle má byť s poľským geniálnym podvodníkom

13. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody 2 - Vonalban Kapu Tibor kutatóűrhajós, aki várhatóan még 2025 tavaszán eljut az ISS-re

2 - Vonalban Kapu Tibor kutatóűrhajós, aki várhatóan még 2025 tavaszán eljut az ISS-re

13. 3. 2025

22 min

Obrázek epizody WAKE UP SHOW:  Co můžeš dělat se stovkou másel?

WAKE UP SHOW: Co můžeš dělat se stovkou másel?

13. 3. 2025

42 min

Obrázek epizody Sára Korbelová a Prokop Zach: Táta mi herectví rozmlouval. Říkal, že jeden rok je spousta práce a další si vás nikdo nevšimne

Sára Korbelová a Prokop Zach: Táta mi herectví rozmlouval. Říkal, že jeden rok je spousta práce a další si vás nikdo nevšimne

13. 3. 2025

10 min

Obrázek epizody ROAST TIME NA TĚLO A BEZ SERVÍTEK! | SURVIVOR TALKS 🥥

ROAST TIME NA TĚLO A BEZ SERVÍTEK! | SURVIVOR TALKS 🥥

13. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Holky si šly pro mango, na Buddhu se vykašlaly

Holky si šly pro mango, na Buddhu se vykašlaly

13. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody The Silver Spoons: Trapasy? Každý koncert se stane něco. Jsem za to rád.

The Silver Spoons: Trapasy? Každý koncert se stane něco. Jsem za to rád.

13. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody #118 - Čtvrtek - 13.3.2025 - Prší, prší a někde i sněží. Za pár dní nás čeká velká změna, co to bude?

#118 - Čtvrtek - 13.3.2025 - Prší, prší a někde i sněží. Za pár dní nás čeká velká změna, co to bude?

13. 3. 2025

1 hod 35 min

Obrázek epizody Co ještě budeme měřit? Počet vajec v Lánech?

Co ještě budeme měřit? Počet vajec v Lánech?

13. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Jednou se mateřská zkrátí, nebudou na ni peníze

Jednou se mateřská zkrátí, nebudou na ni peníze

13. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Plusy a mínusy

Plusy a mínusy

13. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Fight Club #716

Fight Club #716

13. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Co Češi jako malí milovali, ale teď to nesnáší?

Co Češi jako malí milovali, ale teď to nesnáší?

13. 3. 2025

17 min