Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Benefiční BÁLneBÁL v Třešti: Hudba a pomoc jdou ruku v ruce

Dobré dopoledne

Benefiční BÁLneBÁL v Třešti: Hudba a pomoc jdou ruku v ruce

24. 3. 2025

24 min

Obrázek epizody WAKE UP SHOW: A historicky první vysílání z vesmíru!

FAJN PODCASTY

WAKE UP SHOW: A historicky první vysílání z vesmíru!

24. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Jít se zbraní na toaletu může nést nebezpečí. Prostřelený konečník není dobrý

Kraus a blondýna

Jít se zbraní na toaletu může nést nebezpečí. Prostřelený konečník není dobrý

24. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody FAJN STARTUP: Tests4Cancer 02

FAJN PODCASTY

FAJN STARTUP: Tests4Cancer 02

24. 3. 2025

29 min

Obrázek epizody 5 - Segítünk a Nemti Községi Gesztenyefa Óvodának - vonalban az óvodavezető Cserhalmi Adél

Balázsék

5 - Segítünk a Nemti Községi Gesztenyefa Óvodának - vonalban az óvodavezető Cserhalmi Adél

24. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody 2 - Elképesztő, hogyan csal a mesterséges intelligencia, ha sarokba szorítva érzi magát

Balázsék

2 - Elképesztő, hogyan csal a mesterséges intelligencia, ha sarokba szorítva érzi magát

24. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody 4 - Trump nyilvánosságra hozza a Kennedy-aktákat - vonalban Fekete Rajmund Amerika szakértő

Balázsék

4 - Trump nyilvánosságra hozza a Kennedy-aktákat - vonalban Fekete Rajmund Amerika szakértő

24. 3. 2025

15 min

Obrázek epizody 1 - 20250324 6 óra

Balázsék

1 - 20250324 6 óra

24. 3. 2025

33 min

Obrázek epizody Tereza Kerndlová: Šlo mi o to, aby lidé poslouchali celou desku Diamanty. A to se děje, jsem nadšená

Host Frekvence 1

Tereza Kerndlová: Šlo mi o to, aby lidé poslouchali celou desku Diamanty. A to se děje, jsem nadšená

24. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody #125 - Pondělí - 24.3.2025 - Tichá domácnost, eskalátor, vířivka a proč by si měly ženy dát pozor na muže, kterým končí věk číslem devět

Ranní show

#125 - Pondělí - 24.3.2025 - Tichá domácnost, eskalátor, vířivka a proč by si měly ženy dát pozor na muže, kterým končí věk číslem devět

24. 3. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Sám jsem to udělal a málem jsem zapálil celé Česko

Kraus a blondýna

Sám jsem to udělal a málem jsem zapálil celé Česko

24. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Kdyby místo lidí přišla zvířata v podprsenkách, tak to se mnou nehne

Kraus a blondýna

Kdyby místo lidí přišla zvířata v podprsenkách, tak to se mnou nehne

24. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Jakub zjišťuje, jak si Leoš užil skialpy

Svět podle Jakuba Koháka

Jakub zjišťuje, jak si Leoš užil skialpy

24. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Ženy z východu a středu Evropy jsou líbivější a více o sebe dbají, tvrdí šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

Maxim Pavla Vondráčka

Ženy z východu a středu Evropy jsou líbivější a více o sebe dbají, tvrdí šéfka Miss Czech Republic Taťána Makarenko

24. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody How Jacky Ickx Became a Le Mans Legend

Past Gas by Donut Media

How Jacky Ickx Became a Le Mans Legend

24. 3. 2025

57 min

Obrázek epizody Co by si Češi nikdy neobjednali v restauraci?

Česká volba

Co by si Češi nikdy neobjednali v restauraci?

24. 3. 2025

5 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Raci, co se škádlívá, to se rádo mívá. Malé roztržky a sladké usmiřování nebudou výjimkou

Horoskopy

HOROSKOPY: Raci, co se škádlívá, to se rádo mívá. Malé roztržky a sladké usmiřování nebudou výjimkou

24. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Danny McBride

Conan O’Brien Needs A Friend

Danny McBride

24. 3. 2025

1 hod

Obrázek epizody #77 DÁMSKÁ INTIMNÍ HYGIENA Z POHLEDU EPIGENETIKY / intimní hygiena, menstruace, menstruační kalhotky, tampony, vložky z bio bavlny, vaginální mykóza, mykóza, poporodní péče, kalíšek, inkontinence

PEŤKY TALKY

#77 DÁMSKÁ INTIMNÍ HYGIENA Z POHLEDU EPIGENETIKY / intimní hygiena, menstruace, menstruační kalhotky, tampony, vložky z bio bavlny, vaginální mykóza, mykóza, poporodní péče, kalíšek, inkontinence

24. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Second Drink: Boys and Girls

Office Ladies

Second Drink: Boys and Girls

24. 3. 2025

1 hod 7 min

Obrázek epizody Donalda Trumpa zabije autopilot a záchody ve Sněmovně jako v počítačové hře | Vol.88 | 17. března

Nesem Vám Noviny

Donalda Trumpa zabije autopilot a záchody ve Sněmovně jako v počítačové hře | Vol.88 | 17. března

24. 3. 2025

47 min

Obrázek epizody Osamelosť a sociálna izolácia, fenomény, ktoré ovládajú čoraz viac Slovákov. Ovplyvňuje to i politiku. Tvrdí sociológ Džambazovič.

Podcasty Aktuality.sk

Osamelosť a sociálna izolácia, fenomény, ktoré ovládajú čoraz viac Slovákov. Ovplyvňuje to i politiku. Tvrdí sociológ Džambazovič.

24. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Moja rodina nezvláda môj cestovateľský itinerár (VERONIKA HUSOVSKÁ epizóda dvestotridsiata)

MARAKUA

Moja rodina nezvláda môj cestovateľský itinerár (VERONIKA HUSOVSKÁ epizóda dvestotridsiata)

23. 3. 2025

49 min

Obrázek epizody Jan Solfronk: V Pokémon sbírce mám booster boxy Evolving Skies

Devadesátky

Jan Solfronk: V Pokémon sbírce mám booster boxy Evolving Skies

23. 3. 2025

35 min

Obrázek epizody Politológ Duleba: Putin Trumpa nerešpektuje

Podcasty Aktuality.sk

Politológ Duleba: Putin Trumpa nerešpektuje

23. 3. 2025

55 min