Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Český MrBeast, akorát že bez kontroverzí. YouTuber Olchič má rád svou mámu a sází stromy

Český MrBeast, akorát že bez kontroverzí. YouTuber Olchič má rád svou mámu a sází stromy

4. 8. 2025

51 min

Obrázek epizody Ano, nebo ne?

Ano, nebo ne?

4. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody Švancara práskl, jak často má sex. A pořádně vytočil Evu Decastelo! Sprška nadávek ve studiu

Švancara práskl, jak často má sex. A pořádně vytočil Evu Decastelo! Sprška nadávek ve studiu

4. 8. 2025

25 min

Obrázek epizody Fajn Startup: Tests4Cancer 03

Fajn Startup: Tests4Cancer 03

4. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Placení přes telefon je rychlé a snadné, toho ale často zneužívají podvodníci, upozorňuje policista

Placení přes telefon je rychlé a snadné, toho ale často zneužívají podvodníci, upozorňuje policista

4. 8. 2025

26 min

Obrázek epizody Šárka Vaňková o životě s Petrem Vondráčkem i o dětech

Šárka Vaňková o životě s Petrem Vondráčkem i o dětech

4. 8. 2025

42 min

Obrázek epizody Expert na AI z KINITu: Regulovať sociálne siete je supernáročné, ale ak rezignujeme, dopadneme zle

Expert na AI z KINITu: Regulovať sociálne siete je supernáročné, ale ak rezignujeme, dopadneme zle

4. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Jiří Mádl: Pokračování snímku Džob? Já bych do toho klidně šel

Jiří Mádl: Pokračování snímku Džob? Já bych do toho klidně šel

4. 8. 2025

6 min

Obrázek epizody The Great Train Robbery’s Shocking Formula 1 Connection

The Great Train Robbery’s Shocking Formula 1 Connection

4. 8. 2025

50 min

Obrázek epizody Timothy Olyphant Returns Again

Timothy Olyphant Returns Again

4. 8. 2025

47 sec

Obrázek epizody Second Drink: Traveling Salesman

Second Drink: Traveling Salesman

4. 8. 2025

1 hod 25 min

Obrázek epizody Herberk 7 - Hovory v sauně, fotbal naruby a kterak sme byli finančně na dně

Herberk 7 - Hovory v sauně, fotbal naruby a kterak sme byli finančně na dně

4. 8. 2025

1 hod 6 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Kozorozi, důraz na povinnosti je silný, ale nezapomínejte na odpočinek

HOROSKOPY: Kozorozi, důraz na povinnosti je silný, ale nezapomínejte na odpočinek

4. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Adri Novakov zo seriálu Sľub: Vo vzťahu už nikdy nedovolím, aby to bolo všetko na mne (Ženy ako my)

Adri Novakov zo seriálu Sľub: Vo vzťahu už nikdy nedovolím, aby to bolo všetko na mne (Ženy ako my)

3. 8. 2025

45 min

Obrázek epizody Fotroviny mají nového spolu-moderátora! Kdo to je?

Fotroviny mají nového spolu-moderátora! Kdo to je?

3. 8. 2025

10 min

Obrázek epizody Pověra o svatební kytici zafungovala. Omeletky Haliny Pawlowské na téma znamení

Pověra o svatební kytici zafungovala. Omeletky Haliny Pawlowské na téma znamení

3. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Pijeme na Chatě s Alešem Lamkou | Fantastický Podcast EP. 55

Pijeme na Chatě s Alešem Lamkou | Fantastický Podcast EP. 55

3. 8. 2025

1 hod 55 min

Obrázek epizody Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Mezinárodní den koček, treska k obědu a víno aneb další návštěva u Jiřinky s Alenkou

Návštěva u Jiřinky s Alenkou: Mezinárodní den koček, treska k obědu a víno aneb další návštěva u Jiřinky s Alenkou

3. 8. 2025

7 min

Obrázek epizody Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Některé pohádky jsem v dětství usedavě proplakala

Neděle Marie Tomsové: Marie Tomsová: Některé pohádky jsem v dětství usedavě proplakala

3. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Mobilový krk je nová epidémia: Všetci budeme potrebovať ortopéda

Mobilový krk je nová epidémia: Všetci budeme potrebovať ortopéda

3. 8. 2025

1 min

Obrázek epizody #119 Než začnete s terapií...

#119 Než začnete s terapií...

3. 8. 2025

41 min

Obrázek epizody Matamar

Matamar

3. 8. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Adriana Hranacova

Adriana Hranacova

3. 8. 2025

1 hod 59 min

Obrázek epizody Michael C

Michael C

3. 8. 2025

2 hod 2 min

Obrázek epizody Půlka prasete může zachránit život. Omeletky Haliny Pawlowské o ohrožení

Půlka prasete může zachránit život. Omeletky Haliny Pawlowské o ohrožení

2. 8. 2025

28 min