Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tvůj den si Tě upeče!

Tvůj den si Tě upeče!

11. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Pán doktor je PÁN DOKTOR / feat. Laco #EP12

Pán doktor je PÁN DOKTOR / feat. Laco #EP12

11. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody Keď mám svalovicu, nosím vysoké opätky (MARTINA ZÁBRANSKÁ epizóda stoštyridsiatašiesta)

Keď mám svalovicu, nosím vysoké opätky (MARTINA ZÁBRANSKÁ epizóda stoštyridsiatašiesta)

11. 6. 2023

58 min

Obrázek epizody #46 Mawar - GANGSTABOY SI MYSLEL ŽE VYHRAJE, S LE SYM MÁME DOBRÝ VZTAH, CHCI ZAČÍT NOVOU ETAPU ŽIVOTA

#46 Mawar - GANGSTABOY SI MYSLEL ŽE VYHRAJE, S LE SYM MÁME DOBRÝ VZTAH, CHCI ZAČÍT NOVOU ETAPU ŽIVOTA

11. 6. 2023

27 min

Obrázek epizody Babiš opět přísahá na zdraví svých dětí

Babiš opět přísahá na zdraví svých dětí

11. 6. 2023

9 min

Obrázek epizody Zeman, Balák a Mynář jsou Bratrstvo kočičí pracky

Zeman, Balák a Mynář jsou Bratrstvo kočičí pracky

11. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody Pan premiér nelhal, jen sliboval, co nemohl splnit

Pan premiér nelhal, jen sliboval, co nemohl splnit

11. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Fiala prý nepatří k bohatým Pražákům. Má jen dva bytečky, dva domečky a plachetničku

Fiala prý nepatří k bohatým Pražákům. Má jen dva bytečky, dva domečky a plachetničku

11. 6. 2023

5 min

Obrázek epizody Vybírat daň z uší považuje Fiala za skvělý nápad, ale lidi to neradi uslyší

Vybírat daň z uší považuje Fiala za skvělý nápad, ale lidi to neradi uslyší

11. 6. 2023

3 min

Obrázek epizody 22 - Kojení na veřejnosti

22 - Kojení na veřejnosti

11. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody Aj svadobné mamy chcú byť dnes zapojené do svadby, vracajú sa tradície, hovorí Natália Mayerová, svadobná organizátorka v podcaste Diva.sk

Aj svadobné mamy chcú byť dnes zapojené do svadby, vracajú sa tradície, hovorí Natália Mayerová, svadobná organizátorka v podcaste Diva.sk

11. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Understanding the Baggage I Bring to My Relationship

Understanding the Baggage I Bring to My Relationship

11. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Power BI Kafíčko - Power BI + PowerShell (EN + special guest James Bartlett)

Power BI Kafíčko - Power BI + PowerShell (EN + special guest James Bartlett)

11. 6. 2023

52 min

Obrázek epizody “Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

“Než jsem poznal Janinku, nevěděl jsem, jak vypadá živá kráva!“ Omeletky o poklescích

11. 6. 2023

24 min

Obrázek epizody ZDENĚK POHLREICH: Mark Zuckerberg je zločinec

ZDENĚK POHLREICH: Mark Zuckerberg je zločinec

11. 6. 2023

1 hod

Obrázek epizody Atletický klub Olomouc letos slaví devadesátiny. Pořád rosteme, těší předsedu Davida Uhlíře

Atletický klub Olomouc letos slaví devadesátiny. Pořád rosteme, těší předsedu Davida Uhlíře

11. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody Spevák Adam Pavlovčin v Mimóze : Hudbu som nemohol študovať inde ako v popovej Mekke v Londýne

Spevák Adam Pavlovčin v Mimóze : Hudbu som nemohol študovať inde ako v popovej Mekke v Londýne

11. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Maxim Pavla Vondráčka #127 – Martin Vaculík

Maxim Pavla Vondráčka #127 – Martin Vaculík

11. 6. 2023

1 hod 5 min

Obrázek epizody Na zastávke mi ponúkal peniaze za sex s Aziatkou. Ako randia slovenskí Vietnamci (Banánové Deti)

Na zastávke mi ponúkal peniaze za sex s Aziatkou. Ako randia slovenskí Vietnamci (Banánové Deti)

11. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody Časť politikov si pred voľbami robí z témy korupcie mantru. Nadužívanie pojmu však devalvuje jeho význam (Disinfo Report)

Časť politikov si pred voľbami robí z témy korupcie mantru. Nadužívanie pojmu však devalvuje jeho význam (Disinfo Report)

10. 6. 2023

13 min

Obrázek epizody zeleninová omáčka od mámy (feat seriózní zmrd a marek vobořil)

zeleninová omáčka od mámy (feat seriózní zmrd a marek vobořil)

10. 6. 2023

1 hod 8 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Luciou Nicholsonovou: Heger nemusí byť líder kandidátky

NA ROVINU s Luciou Nicholsonovou: Heger nemusí byť líder kandidátky

10. 6. 2023

29 min

Obrázek epizody Petra Janů o manželovi, kterého původně nesnášela, těžké nehodě i smutném odchodu Jiřího Císlera

Petra Janů o manželovi, kterého původně nesnášela, těžké nehodě i smutném odchodu Jiřího Císlera

10. 6. 2023

39 min

Obrázek epizody Vypchatý diviak s úsmevom patril k najväčším zastreleným kusom v Turci (Múzeum)

Vypchatý diviak s úsmevom patril k najväčším zastreleným kusom v Turci (Múzeum)

10. 6. 2023

25 min

Obrázek epizody Pavel Bělobrádek objevil Ameriku

Pavel Bělobrádek objevil Ameriku

9. 6. 2023

5 min