Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tomášova máma chce vrátit právě koupené auto

Tomášova máma chce vrátit právě koupené auto

20. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody AI: Přátelé nebo nepřátelé? A co když jsou směšní? - polojasno #03

AI: Přátelé nebo nepřátelé? A co když jsou směšní? - polojasno #03

20. 6. 2023

46 min

Obrázek epizody Andrej Kiska: Kde sme boli, keď na prezidentku útočili? V tomto boji by už nemal byť nikto sám (podcast)

Andrej Kiska: Kde sme boli, keď na prezidentku útočili? V tomto boji by už nemal byť nikto sám (podcast)

20. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody SHARE: Tvorca slovenského sci-fi domčeka Ecocapsule: Chceme robiť 100 kapsúl ročne

SHARE: Tvorca slovenského sci-fi domčeka Ecocapsule: Chceme robiť 100 kapsúl ročne

20. 6. 2023

51 min

Obrázek epizody Blanka Matragi: První šaty jsem si ušila na sebe z tatínkova obleku. Rodiče pochopili a podporovali mě

Blanka Matragi: První šaty jsem si ušila na sebe z tatínkova obleku. Rodiče pochopili a podporovali mě

20. 6. 2023

14 min

Obrázek epizody Jakub objevil novou influencerku

Jakub objevil novou influencerku

20. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Panák na kuráž

Panák na kuráž

20. 6. 2023

1 hod 36 min

Obrázek epizody Jóga má výsledky, lidé se cítí dobře a pomáhá jim to. Není o čem mluvit

Jóga má výsledky, lidé se cítí dobře a pomáhá jim to. Není o čem mluvit

20. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody V důchodu je marihuana důležitější, než kdy jste mladá. Udělá vám ze života trochu mládí

V důchodu je marihuana důležitější, než kdy jste mladá. Udělá vám ze života trochu mládí

20. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody ŠPORT: Chyby vyplynuli z toho, že chceme hrať futbal, tešme sa z bodov

ŠPORT: Chyby vyplynuli z toho, že chceme hrať futbal, tešme sa z bodov

20. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody My sami máme s internetem problém. Teď si představte, co je to pro oblasti, které jsou vývojově jinde

My sami máme s internetem problém. Teď si představte, co je to pro oblasti, které jsou vývojově jinde

20. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody 23 - Co se děje a co nám vadí

23 - Co se děje a co nám vadí

20. 6. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Pořád úplně nechápu, díky čemu jsem uspěl. Já, takovej obyčejnej týpek, říká Pokáč v (NE)BLÁZNI

Pořád úplně nechápu, díky čemu jsem uspěl. Já, takovej obyčejnej týpek, říká Pokáč v (NE)BLÁZNI

20. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Ministr Nekula hodil ultimáltní mic drop a Petr Fiala je z tekutého kovu | Vol.11 | 19. června

Ministr Nekula hodil ultimáltní mic drop a Petr Fiala je z tekutého kovu | Vol.11 | 19. června

20. 6. 2023

34 min

Obrázek epizody A tohle všechno se fakt může říkat do éteru?!

A tohle všechno se fakt může říkat do éteru?!

20. 6. 2023

44 min

Obrázek epizody Co je podle Čechů nejhoršího na práci v korporátní firmě?

Co je podle Čechů nejhoršího na práci v korporátní firmě?

20. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Na tému: Haščáková z Prazdroja o požiadavkách Slovákov na eventoch

Na tému: Haščáková z Prazdroja o požiadavkách Slovákov na eventoch

20. 6. 2023

28 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Lvi, můžete se cítit nervózně. Atmosféra ve vztazích je napjatá

HOROSKOPY: Lvi, můžete se cítit nervózně. Atmosféra ve vztazích je napjatá

20. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 3. díl

Co na to říkáš? | Aneb nad dopisy diváků, 3. díl

20. 6. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Návrat Krejčíře by byl problém pro všechny, tvrdí lovec mafiánů Tichý

Návrat Krejčíře by byl problém pro všechny, tvrdí lovec mafiánů Tichý

20. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody Šéf Pohody Kaščák: Témou budú aj voľby. Chceme, aby mohol existovať slobodný festival

Šéf Pohody Kaščák: Témou budú aj voľby. Chceme, aby mohol existovať slobodný festival

20. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody Pavel Novotný: Češi by z třetiny okupanty vítali!

Pavel Novotný: Češi by z třetiny okupanty vítali!

19. 6. 2023

18 min

Obrázek epizody Vamos Chlapaňeros (píseň)

Vamos Chlapaňeros (píseň)

19. 6. 2023

4 min

Obrázek epizody Tomáš vzal svoji mámu na večeři

Tomáš vzal svoji mámu na večeři

19. 6. 2023

2 min

Obrázek epizody Tomáš vzal svoji mámu na večeři

Tomáš vzal svoji mámu na večeři

19. 6. 2023

2 min