Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Michal Nesvadba: S Kouzelnou školkou jsem skončil v tom nejlepším. O2 Arenu jsme špatně odkomunikovali

Michal Nesvadba: S Kouzelnou školkou jsem skončil v tom nejlepším. O2 Arenu jsme špatně odkomunikovali

29. 6. 2023

30 min

Obrázek epizody XHOLAKYS - ŽIVOT UŽ MĚ NEBAVIL, CHTĚLA JSEM ŠOKOVAT LIDI, NEJŠÍLENĚJŠÍ PÁRTY

XHOLAKYS - ŽIVOT UŽ MĚ NEBAVIL, CHTĚLA JSEM ŠOKOVAT LIDI, NEJŠÍLENĚJŠÍ PÁRTY

29. 6. 2023

43 min

Obrázek epizody Vidrail - DUCHOVÉ, AREA 51, SHOPAHOLIC ADÉL A JEJÍ PŘÍTEL, NEJHORŠÍ STAV Z HULENÍ

Vidrail - DUCHOVÉ, AREA 51, SHOPAHOLIC ADÉL A JEJÍ PŘÍTEL, NEJHORŠÍ STAV Z HULENÍ

29. 6. 2023

38 min

Obrázek epizody #48 Štěpánka a Alžběta - ŽÁDOST O RUKU BYL SPONTÁNNÍ NÁPAD, NAŠE SETKÁNÍ BYL OSUD

#48 Štěpánka a Alžběta - ŽÁDOST O RUKU BYL SPONTÁNNÍ NÁPAD, NAŠE SETKÁNÍ BYL OSUD

29. 6. 2023

41 min

Obrázek epizody Kým kotlebovcom stačila opozícia, Milán Uhrík má ambíciu vládnuť

Kým kotlebovcom stačila opozícia, Milán Uhrík má ambíciu vládnuť

29. 6. 2023

21 min

Obrázek epizody Naše šílená cesta k moři, skončila ve stoce | Fantastický Podcast EP. 32

Naše šílená cesta k moři, skončila ve stoce | Fantastický Podcast EP. 32

29. 6. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody WEDRY - VYRŮSTAL JSEM V SEKTĚ, KOLIK JSEM V ČESKU VYRÝŽOVAL V ŘECE ZLATA? Ep.85

WEDRY - VYRŮSTAL JSEM V SEKTĚ, KOLIK JSEM V ČESKU VYRÝŽOVAL V ŘECE ZLATA? Ep.85

29. 6. 2023

1 hod 10 min

Obrázek epizody Mirek Vaňura z podcastu Kriminálka: Pletou si mě s Malátným z Chinaski

Mirek Vaňura z podcastu Kriminálka: Pletou si mě s Malátným z Chinaski

29. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Mirek Vaňura z podcastu Kriminálka: Pletou si mě s Malátným z Chinaski

Brambora s vejcem: Mirek Vaňura z podcastu Kriminálka: Pletou si mě s Malátným z Chinaski

29. 6. 2023

15 min

Obrázek epizody Patrik vysílá z Nuselského mostu

Patrik vysílá z Nuselského mostu

29. 6. 2023

1 hod 53 min

Obrázek epizody V Rusku môže zavládnuť ešte väčšia paranoja ( Nahlas z Ukraїny)

V Rusku môže zavládnuť ešte väčšia paranoja ( Nahlas z Ukraїny)

29. 6. 2023

26 min

Obrázek epizody A vy jste si mysleli, že už na ní nikdy nic nevleze? Nebo nikdo?

A vy jste si mysleli, že už na ní nikdy nic nevleze? Nebo nikdo?

29. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody A vy jste si mysleli, že už na ní nikdy nic nevleze? Nebo nikdo?

A vy jste si mysleli, že už na ní nikdy nic nevleze? Nebo nikdo?

29. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Fight Club #633

Fight Club #633

29. 6. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Lukáš Kunst: Hrad Karlštejn má před sebou nejdůležitější období v roce. Čeká nás muzikál i večerní prohlídky

Lukáš Kunst: Hrad Karlštejn má před sebou nejdůležitější období v roce. Čeká nás muzikál i večerní prohlídky

29. 6. 2023

12 min

Obrázek epizody 1 - 20230629 6 óra

1 - 20230629 6 óra

29. 6. 2023

35 min

Obrázek epizody 2 - Vajon, mi az a titkos ital, amit Djokovic ivott meccs közben - vonalban Siklós Erik

2 - Vajon, mi az a titkos ital, amit Djokovic ivott meccs közben - vonalban Siklós Erik

29. 6. 2023

20 min

Obrázek epizody 4 - Schumacher Vandát átverte egy sejk, 200 eurót csalt ki tőle

4 - Schumacher Vandát átverte egy sejk, 200 eurót csalt ki tőle

29. 6. 2023

37 min

Obrázek epizody 3 - Öngyilkos küldetés a WC-zés a pesti rakparton

3 - Öngyilkos küldetés a WC-zés a pesti rakparton

29. 6. 2023

16 min

Obrázek epizody 5 - Alekosz kisírta magának az ingyenklímát, meg is kapta - felhívtuk őt

5 - Alekosz kisírta magának az ingyenklímát, meg is kapta - felhívtuk őt

29. 6. 2023

36 min

Obrázek epizody Jsem zoufalý, pokud se po obědě nemohu věnovat šlofíku

Jsem zoufalý, pokud se po obědě nemohu věnovat šlofíku

29. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Tak ten policista vyšetřoval, co mu síly stačily

Tak ten policista vyšetřoval, co mu síly stačily

29. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Josef Dvořák znovu za volantem Lady Nivy z Návštěvníků, vtipný rozhovor z Comic-Conu Prague

Josef Dvořák znovu za volantem Lady Nivy z Návštěvníků, vtipný rozhovor z Comic-Conu Prague

29. 6. 2023

11 min

Obrázek epizody Tak se po*ereme. Co mám na to říct, možná se poraďte na facebooku

Tak se po*ereme. Co mám na to říct, možná se poraďte na facebooku

29. 6. 2023

1 min

Obrázek epizody Iva Kubelková: Vždycky jsem reagovala na to, co mi život nabízel, nikoho a ničeho jsem nikdy nelitovala

Iva Kubelková: Vždycky jsem reagovala na to, co mi život nabízel, nikoho a ničeho jsem nikdy nelitovala

29. 6. 2023

41 min