Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Jakub Koutský: Kouzla a triky pro děti

Jakub Koutský: Kouzla a triky pro děti

6. 11. 2025

19 min

Obrázek epizody Václav Kopta: Na restart herecké kariéry není aplikace ani knížka. Musíte mít kliku

Václav Kopta: Na restart herecké kariéry není aplikace ani knížka. Musíte mít kliku

6. 11. 2025

37 min

Obrázek epizody Fight Club #749

Fight Club #749

6. 11. 2025

1 hod 13 min

Obrázek epizody BGA Q3 2025 – letní bilance | SPECIÁL

BGA Q3 2025 – letní bilance | SPECIÁL

6. 11. 2025

57 min

Obrázek epizody Kdybych byl za 25 let ještě živý, tak nebudu vědět o tom, že na Sahaře více prší

Kdybych byl za 25 let ještě živý, tak nebudu vědět o tom, že na Sahaře více prší

6. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Stárnout s Miluškou, to byl vždycky můj sen. Je ale vidět, co já všechno vydržím

Stárnout s Miluškou, to byl vždycky můj sen. Je ale vidět, co já všechno vydržím

6. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody My Češi žijeme v prostředí, kde je příroda vůči nám přívětivá. Neplatí to ale všude

My Češi žijeme v prostředí, kde je příroda vůči nám přívětivá. Neplatí to ale všude

6. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Kdyby Češi mohli mít jednu superfunkci ve svém telefonu, jaká by to byla?

Kdyby Češi mohli mít jednu superfunkci ve svém telefonu, jaká by to byla?

6. 11. 2025

14 min

Obrázek epizody Play It Again, Yassir

Play It Again, Yassir

6. 11. 2025

17 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Kozorozi, energie a duševní pohotovost vám nechybí

HOROSKOPY: Kozorozi, energie a duševní pohotovost vám nechybí

6. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Sú naše mzdy dôstojné a prečo nemáme platy ako v Nemecku? Odpovie ekonóm Martin Kahanec

Sú naše mzdy dôstojné a prečo nemáme platy ako v Nemecku? Odpovie ekonóm Martin Kahanec

6. 11. 2025

54 min

Obrázek epizody Babiš s Fialou se hádají o prachy a Okamura sní o policejní čistce | Vol.115 | 27. října

Babiš s Fialou se hádají o prachy a Okamura sní o policejní čistce | Vol.115 | 27. října

5. 11. 2025

51 min

Obrázek epizody Upadá rap?

Upadá rap?

5. 11. 2025

17 min

Obrázek epizody Buchty: Horský průvodce, to je pán všech větších kopečků

Buchty: Horský průvodce, to je pán všech větších kopečků

5. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Horský průvodce, to je pán všech větších kopečků

Horský průvodce, to je pán všech větších kopečků

5. 11. 2025

43 min

Obrázek epizody Tomášova máma vítá Zorku zpět ve vysílání

Tomášova máma vítá Zorku zpět ve vysílání

5. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma vítá Zorku zpět ve vysílání

Tomášova máma vítá Zorku zpět ve vysílání

5. 11. 2025

2 min

Obrázek epizody Poprask #97 Katy Perry v Praze přiznala vztah s Justinem Trudeau. S oběma prý chodil jeden americký DJ - Podcast

Poprask #97 Katy Perry v Praze přiznala vztah s Justinem Trudeau. S oběma prý chodil jeden americký DJ - Podcast

5. 11. 2025

57 min

Obrázek epizody Před 151 lety se běžela poprvé Velká pardubická. Proč závod dokončilo jen 7 koní?

Před 151 lety se běžela poprvé Velká pardubická. Proč závod dokončilo jen 7 koní?

5. 11. 2025

1 min

Obrázek epizody Lužifčák S2E25 Tomáš Hudák - Slovenských prisťahovalcov brali ako háveď, ale vybudovali Ameriku

Lužifčák S2E25 Tomáš Hudák - Slovenských prisťahovalcov brali ako háveď, ale vybudovali Ameriku

5. 11. 2025

1 hod 55 min

Obrázek epizody Každý siedmy z nás má problém so závislosťou. Najťažšie je nájsť motiváciu k liečbe, hovorí adiktológ Žemlička

Každý siedmy z nás má problém so závislosťou. Najťažšie je nájsť motiváciu k liečbe, hovorí adiktológ Žemlička

5. 11. 2025

36 min

Obrázek epizody Sporťák Vojtěch Bernatský trpěl chladným vztahem rodičů: Nejvíc jsem si přál láskyplnou rodinu

Sporťák Vojtěch Bernatský trpěl chladným vztahem rodičů: Nejvíc jsem si přál láskyplnou rodinu

5. 11. 2025

40 min

Obrázek epizody zatim nevíme #35 / Host - herečka Malvína Pachlová

zatim nevíme #35 / Host - herečka Malvína Pachlová

5. 11. 2025

1 hod 14 min

Obrázek epizody Prase a kozy šly koupit káru v Brně!

Prase a kozy šly koupit káru v Brně!

5. 11. 2025

21 min

Obrázek epizody Martin Kačer: od rozjetého moderátora přes detox k vědomému životu a podcastu s Kairou

Martin Kačer: od rozjetého moderátora přes detox k vědomému životu a podcastu s Kairou

5. 11. 2025

28 min