Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Marek Dvořák: Jestli máme v české medicíně co zlepšovat, tak je to právě přístup a chování k pacientům

Marek Dvořák: Jestli máme v české medicíně co zlepšovat, tak je to právě přístup a chování k pacientům

27. 7. 2023

34 min

Obrázek epizody NA ROVINU s Ivanom Šimkom: Do vedenia polície som mal nové mená, Hamran si mohol vybrať nástupcu

NA ROVINU s Ivanom Šimkom: Do vedenia polície som mal nové mená, Hamran si mohol vybrať nástupcu

27. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody NIC NENÍ NEMOŽNÉ – Jak být v životě doopravdy šťastný?

NIC NENÍ NEMOŽNÉ – Jak být v životě doopravdy šťastný?

27. 7. 2023

14 min

Obrázek epizody Miluju Tě. Dík. Ale smrděj ti nohy lásko :)

Miluju Tě. Dík. Ale smrděj ti nohy lásko :)

27. 7. 2023

35 min

Obrázek epizody Dejte Kenovi Oscara! V souboji plastu a plutonia vítězí Ryan Gosling

Dejte Kenovi Oscara! V souboji plastu a plutonia vítězí Ryan Gosling

27. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody Summer S’mores with Conan and the Chill Chums Season 3 Episode 1

Summer S’mores with Conan and the Chill Chums Season 3 Episode 1

27. 7. 2023

21 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Váhy, máte pocit, že váš partner kouká po někom jiném. Na nic se neptejte, čekejte

HOROSKOPY: Váhy, máte pocit, že váš partner kouká po někom jiném. Na nic se neptejte, čekejte

27. 7. 2023

2 min

Obrázek epizody David Hercig | Není ostuda, když se něco nepovede, je ostuda se o to alespoň nepokusit.

David Hercig | Není ostuda, když se něco nepovede, je ostuda se o to alespoň nepokusit.

27. 7. 2023

46 min

Obrázek epizody Našli jsme sexy holku, která zpovídala Drakea v posteli

Našli jsme sexy holku, která zpovídala Drakea v posteli

26. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Chci být COOL fotr! - EPIZODA TŘICÁTÁ ČTVRTÁ: Dušan

Chci být COOL fotr! - EPIZODA TŘICÁTÁ ČTVRTÁ: Dušan

26. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody #123 Alkostorky a svatbování!

#123 Alkostorky a svatbování!

26. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody Jak zorganizovat Prague Pride? Je třeba si poradit s vylitým olejem, dogmatiky i mačkanicí

Jak zorganizovat Prague Pride? Je třeba si poradit s vylitým olejem, dogmatiky i mačkanicí

26. 7. 2023

40 min

Obrázek epizody Buchty: Jak zorganizovat Prague Pride? Je třeba si poradit s vylitým olejem, dogmatiky i mačkanicí

Buchty: Jak zorganizovat Prague Pride? Je třeba si poradit s vylitým olejem, dogmatiky i mačkanicí

26. 7. 2023

39 min

Obrázek epizody Ukradli nominanti Sme rodina milióny v Slovenskej správe ciest? Vláda pozastavila predraženú zákazku (Aktuality Nahlas))

Ukradli nominanti Sme rodina milióny v Slovenskej správe ciest? Vláda pozastavila predraženú zákazku (Aktuality Nahlas))

26. 7. 2023

17 min

Obrázek epizody Lužifčák #211 Karol Mišovic - Slovenské muzikály zažívajú úpadok

Lužifčák #211 Karol Mišovic - Slovenské muzikály zažívajú úpadok

26. 7. 2023

2 hod 17 min

Obrázek epizody SHARE: Netflix obmedzuje zdieľanie účtov. Týka sa to aj Slovenska

SHARE: Netflix obmedzuje zdieľanie účtov. Týka sa to aj Slovenska

26. 7. 2023

13 min

Obrázek epizody #49 ARIAN730 - ZRCÉ BYLO HELL, MÁM FEAT CO NIKDO NEBUDE ČEKAT, S NIKTENDEM JSME FELLAS

#49 ARIAN730 - ZRCÉ BYLO HELL, MÁM FEAT CO NIKDO NEBUDE ČEKAT, S NIKTENDEM JSME FELLAS

26. 7. 2023

44 min

Obrázek epizody Najvýdatnejší prameň Západných Karpát vysychá, SHMÚ zbagrovalo okolie Krásnohorskej jaskyne: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

Najvýdatnejší prameň Západných Karpát vysychá, SHMÚ zbagrovalo okolie Krásnohorskej jaskyne: 5 zaujímavých ekologických správ, ktoré vás môžu zaujať (Ekonews)

26. 7. 2023

6 min

Obrázek epizody Jenis - MOJE POPRVÉ, PENÍZE Z LIKEHOUSU JSEM UTRATIL HNED, SBÍRAL JSEM FOTKY HOLEK

Jenis - MOJE POPRVÉ, PENÍZE Z LIKEHOUSU JSEM UTRATIL HNED, SBÍRAL JSEM FOTKY HOLEK

26. 7. 2023

38 min

Obrázek epizody 1 - 20230726 6 óra

1 - 20230726 6 óra

26. 7. 2023

29 min

Obrázek epizody 2 - Gyónási órát tartottak Balázsék

2 - Gyónási órát tartottak Balázsék

26. 7. 2023

37 min

Obrázek epizody 3 - Juli lopást látott egy boltban. Vajon mit tett?

3 - Juli lopást látott egy boltban. Vajon mit tett?

26. 7. 2023

33 min

Obrázek epizody 4 - "Emberhúst" szolgáltak fel egy brit TV-műsorban

4 - "Emberhúst" szolgáltak fel egy brit TV-műsorban

26. 7. 2023

36 min

Obrázek epizody V Severní Koreji je trest smrti jako loupák. Rozdává se na počkání

V Severní Koreji je trest smrti jako loupák. Rozdává se na počkání

26. 7. 2023

1 min

Obrázek epizody SMOOTHIE Z PEKLA I Aneta Kratochvílová w/ host Elizabeth Kopecká

SMOOTHIE Z PEKLA I Aneta Kratochvílová w/ host Elizabeth Kopecká

26. 7. 2023

30 min