Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dá se v Chorvatsku platit kartou? Zeptejte se Duška

Dá se v Chorvatsku platit kartou? Zeptejte se Duška

7. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Kozorozi, partner touží po fyzickém kontaktu. Více si ho hleďte

HOROSKOPY: Kozorozi, partner touží po fyzickém kontaktu. Více si ho hleďte

7. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Matthew Rhys Returns

Matthew Rhys Returns

7. 8. 2023

1 hod 2 min

Obrázek epizody Kukátko → Přes Štvanickou lávku s vratným kelímkem

Kukátko → Přes Štvanickou lávku s vratným kelímkem

7. 8. 2023

1 min

Obrázek epizody Kdepa copa - 87. díl: Moje druhý těhotenství

Kdepa copa - 87. díl: Moje druhý těhotenství

7. 8. 2023

1 hod 31 min

Obrázek epizody Holokaust bol o genocíde, my ho však neučíme ako vzorce správania, ktoré sa tak môžu zopakovať, tvrdí etnologička (Rano Nahlas)

Holokaust bol o genocíde, my ho však neučíme ako vzorce správania, ktoré sa tak môžu zopakovať, tvrdí etnologička (Rano Nahlas)

7. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody 30 - Šimrání s Markétou

30 - Šimrání s Markétou

6. 8. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody S3 Ep16: Porod s vibrátorem na recepci

S3 Ep16: Porod s vibrátorem na recepci

6. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody SHARE: Konečne pravda o UFO? Bývalí dôstojníci vypovedali pod prísahou

SHARE: Konečne pravda o UFO? Bývalí dôstojníci vypovedali pod prísahou

6. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Honza Maršálek - Steroidy zvyšují riziko vzniku rakoviny #EasyCast #Kotak

Honza Maršálek - Steroidy zvyšují riziko vzniku rakoviny #EasyCast #Kotak

6. 8. 2023

1 hod 24 min

Obrázek epizody Miloš Zeman se klidně potká s kýmkoliv, ale je mu to jedno, protože na to stejně zapomene

Miloš Zeman se klidně potká s kýmkoliv, ale je mu to jedno, protože na to stejně zapomene

6. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Andrej Babiš si to napíše a všechno to zařídí

Andrej Babiš si to napíše a všechno to zařídí

6. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Andrej Babiš musí šetřit a tak šetří na mase

Andrej Babiš musí šetřit a tak šetří na mase

6. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody Felix Holzmann zkusil aplikaci, jak by vypadal jako Barbie. A vypadal jako blbec

Felix Holzmann zkusil aplikaci, jak by vypadal jako Barbie. A vypadal jako blbec

6. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Petr Fiala ví, že náš rozpočet potřebuje prachy

Petr Fiala ví, že náš rozpočet potřebuje prachy

6. 8. 2023

5 min

Obrázek epizody V modelingovej agentúre mi povedali, aby som schudla, iní zas, že sa mám najesť, priznáva modelka i herečka Diana Klamová v podcaste Ženy ako my

V modelingovej agentúre mi povedali, aby som schudla, iní zas, že sa mám najesť, priznáva modelka i herečka Diana Klamová v podcaste Ženy ako my

6. 8. 2023

33 min

Obrázek epizody Confronting a Controlling Boyfriend

Confronting a Controlling Boyfriend

6. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody Lidi co věří na plochou Zem jsou horší než vegani!

Lidi co věří na plochou Zem jsou horší než vegani!

6. 8. 2023

1 hod 25 min

Obrázek epizody Udílení Nobelovy ceny vzniklo díky novinářské kachně. Omeletky Haliny Pawlowské o zprávách

Udílení Nobelovy ceny vzniklo díky novinářské kachně. Omeletky Haliny Pawlowské o zprávách

6. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody Zuzana Sternová: Som tu, lebo tu niekto iný nie je

Zuzana Sternová: Som tu, lebo tu niekto iný nie je

6. 8. 2023

35 min

Obrázek epizody Vietnamskí Slováci sú vychovaní prísnejšie. Tigria výchova má pozitíva aj negatíva

Vietnamskí Slováci sú vychovaní prísnejšie. Tigria výchova má pozitíva aj negatíva

6. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Spochybňovanie volieb je dnes medzinárodným trendom. Významnú úlohu majú digitálne platformy

Spochybňovanie volieb je dnes medzinárodným trendom. Významnú úlohu majú digitálne platformy

5. 8. 2023

18 min

Obrázek epizody Kdepak svatební fotky, manžel se chtěl podívat na auto. Omeletky Haliny Pawlowské o zklamání

Kdepak svatební fotky, manžel se chtěl podívat na auto. Omeletky Haliny Pawlowské o zklamání

5. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody někdy prostě musíš (feat jiří štraub) #22

někdy prostě musíš (feat jiří štraub) #22

5. 8. 2023

54 min

Obrázek epizody Vybrali by ste si radšej švába alebo kliešťa? Jeden z nich je úplne neškodný (Múzeum))

Vybrali by ste si radšej švába alebo kliešťa? Jeden z nich je úplne neškodný (Múzeum))

5. 8. 2023

20 min