Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Japonský muž chce být kolie a Brňané metali housky po prodavačce. To jsou nej zprávy minulého týdne

Japonský muž chce být kolie a Brňané metali housky po prodavačce. To jsou nej zprávy minulého týdne

11. 8. 2023

9 min

Obrázek epizody Tento počin nemůžete odsoudit. Je to součást strategie Spojených arabských emirátů

Tento počin nemůžete odsoudit. Je to součást strategie Spojených arabských emirátů

11. 8. 2023

1 min

Obrázek epizody Martin Stránský - talk show nejen o dabingu MacGyvera, ale třeba i zombie apokalypse v ČR

Martin Stránský - talk show nejen o dabingu MacGyvera, ale třeba i zombie apokalypse v ČR

11. 8. 2023

43 min

Obrázek epizody Tohle jsme měli v programu?

Tohle jsme měli v programu?

11. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Lužifčák #213 Matúš Krčmárik - Pre Rusko sme zaujímaví, lebo každý štát v EU a NATO má právo Veta

Lužifčák #213 Matúš Krčmárik - Pre Rusko sme zaujímaví, lebo každý štát v EU a NATO má právo Veta

11. 8. 2023

2 hod 16 min

Obrázek epizody HOROSKOPY: Berani, všechny starosti hodíte za hlavu a vyrazíte do světa

HOROSKOPY: Berani, všechny starosti hodíte za hlavu a vyrazíte do světa

11. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody 41 RANDĚNÍ| Ghosting, fuckboy nebo love bombing. Jak se dnes randí?

41 RANDĚNÍ| Ghosting, fuckboy nebo love bombing. Jak se dnes randí?

11. 8. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Tu je Edo! (kampaňový špeciál 2)

Tu je Edo! (kampaňový špeciál 2)

11. 8. 2023

26 min

Obrázek epizody Katéter v nesprávnej ”dierke” #152

Katéter v nesprávnej ”dierke” #152

10. 8. 2023

39 min

Obrázek epizody RADŠEJ NIČ, AKO DÁKE HOCČO

RADŠEJ NIČ, AKO DÁKE HOCČO

10. 8. 2023

44 min

Obrázek epizody #137+ DICKSHAMING - STORIES 💬

#137+ DICKSHAMING - STORIES 💬

10. 8. 2023

27 min

Obrázek epizody Bez kontextu 6: Jdeme sportovat

Bez kontextu 6: Jdeme sportovat

10. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Tomášova máma zkouší tátu, jestli ví, jakou má barvu očí

Tomášova máma zkouší tátu, jestli ví, jakou má barvu očí

10. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Tomášova máma zkouší tátu, jestli ví, jakou má barvu očí

Tomášova máma zkouší tátu, jestli ví, jakou má barvu očí

10. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody V napĺňaní protikorupčnej agende vlády Matoviča a Hegera zlyhali. Väčšina sľubov sa nesplnila (Aktuality Nahlas)

V napĺňaní protikorupčnej agende vlády Matoviča a Hegera zlyhali. Väčšina sľubov sa nesplnila (Aktuality Nahlas)

10. 8. 2023

23 min

Obrázek epizody Daisy Lee: Brala jsem denně pervitin 4 roky v kuse. Ayauhasca mi změnila život

Daisy Lee: Brala jsem denně pervitin 4 roky v kuse. Ayauhasca mi změnila život

10. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody KAREL HYNEK - PŘI NA STOJÁKA JSEM SEŘVAL OPILÝHO FANOUŠKA, ZA BLBÝ VTIPY NA NÁS DIVÁCI HÁZELI KAMENY Ep.91

KAREL HYNEK - PŘI NA STOJÁKA JSEM SEŘVAL OPILÝHO FANOUŠKA, ZA BLBÝ VTIPY NA NÁS DIVÁCI HÁZELI KAMENY Ep.91

10. 8. 2023

1 hod 11 min

Obrázek epizody Na které hry se těšíme, až vyjdou?

Na které hry se těšíme, až vyjdou?

10. 8. 2023

1 hod 7 min

Obrázek epizody Lídri hovoria o mierovom pláne. No ten sa v skutočnosti napíše na bojisku (podcast Nahlas z Ukraїny)

Lídri hovoria o mierovom pláne. No ten sa v skutočnosti napíše na bojisku (podcast Nahlas z Ukraїny)

10. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody Dopravní 6 (13) → Dědina, Veleslavín, Střešovice, Paříž

Dopravní 6 (13) → Dědina, Veleslavín, Střešovice, Paříž

10. 8. 2023

16 min

Obrázek epizody J.A.R.: Krize v kapele probíhají neustále, ale my jsme na to časem našli recept

J.A.R.: Krize v kapele probíhají neustále, ale my jsme na to časem našli recept

10. 8. 2023

14 min

Obrázek epizody Tahle holka by měla dělat zprávy v televizi. To by na to možná i někdo koukal!

Tahle holka by měla dělat zprávy v televizi. To by na to možná i někdo koukal!

10. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Kanye a Kim v kanálu, Lizzo na P...HUBU a taky domeček pro vaší číču :)

Kanye a Kim v kanálu, Lizzo na P...HUBU a taky domeček pro vaší číču :)

10. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Prírodné jazierko urobí zo záhrady umelecké dielo (Nehnuteľnosti.sk)

Prírodné jazierko urobí zo záhrady umelecké dielo (Nehnuteľnosti.sk)

10. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody 27 - Tři myši jménem Lenka

27 - Tři myši jménem Lenka

10. 8. 2023

1 hod 7 min