Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Filipp Sedov: Väčšina Rusov mlčí, ja nemôžem byť ticho. Putin je klamár

Filipp Sedov: Väčšina Rusov mlčí, ja nemôžem byť ticho. Putin je klamár

28. 8. 2023

30 min

Obrázek epizody #196 Penisové chipsy, Hovězí s cibulkou, Uzené s křenem!

#196 Penisové chipsy, Hovězí s cibulkou, Uzené s křenem!

27. 8. 2023

36 min

Obrázek epizody Na svadbu sme skoro dostali koňa (RÁCHEL ŠOLTÉSOVÁ epizóda stopäťdesiatapiata)

Na svadbu sme skoro dostali koňa (RÁCHEL ŠOLTÉSOVÁ epizóda stopäťdesiatapiata)

27. 8. 2023

52 min

Obrázek epizody S3 Ep17: Jak dopadla veselka, nanuk a vyplašená spolujezdkyně

S3 Ep17: Jak dopadla veselka, nanuk a vyplašená spolujezdkyně

27. 8. 2023

42 min

Obrázek epizody Máme zbourat radši Pragerovu bývalou budovu Komerční banky, anebo Nouvelův komplex na Andělu? (357)

Máme zbourat radši Pragerovu bývalou budovu Komerční banky, anebo Nouvelův komplex na Andělu? (357)

27. 8. 2023

1 hod 4 min

Obrázek epizody 33 - Svatba Jan & Kačí

33 - Svatba Jan & Kačí

27. 8. 2023

1 hod 29 min

Obrázek epizody Každý, kdo má přijímač, musí přijímat signály Petra Fialy

Každý, kdo má přijímač, musí přijímat signály Petra Fialy

27. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Nejspíš se opět budou scházet politici s mafiá... teda podnikateli

Nejspíš se opět budou scházet politici s mafiá... teda podnikateli

27. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Chcete-li být zpěvačkou, musíte nejprve přijet k Ringo Čechovi domů

Chcete-li být zpěvačkou, musíte nejprve přijet k Ringo Čechovi domů

27. 8. 2023

4 min

Obrázek epizody Andrej Babiš lituje, že je tu demokracie. Jinak by Petra Fialu už dávno sesadil

Andrej Babiš lituje, že je tu demokracie. Jinak by Petra Fialu už dávno sesadil

27. 8. 2023

2 min

Obrázek epizody Petr Pavel to chtěl už na vojně dotáhnout daleko. Jeho přísahy byly poplatné své době

Petr Pavel to chtěl už na vojně dotáhnout daleko. Jeho přísahy byly poplatné své době

27. 8. 2023

3 min

Obrázek epizody Ideály krásy v našej histórii: Ženy svoj vzhľad odjakživa riešili a muži si vyberali, príkladom bola aj cisárovná Sissi, hovorí etnologička (Ženy ako my)

Ideály krásy v našej histórii: Ženy svoj vzhľad odjakživa riešili a muži si vyberali, príkladom bola aj cisárovná Sissi, hovorí etnologička (Ženy ako my)

27. 8. 2023

31 min

Obrázek epizody Power BI Kafíčko - Personal Workspaces

Power BI Kafíčko - Personal Workspaces

27. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody „Baví mě poslouchat divadelní historky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o divadle

„Baví mě poslouchat divadelní historky.“ Omeletky Haliny Pawlowské o divadle

27. 8. 2023

24 min

Obrázek epizody 2: Proč nejezdit do sexshopu ve Znojmě, moralita OnlyFans, jak Davidové dělají kávu a boomer hubnutí

2: Proč nejezdit do sexshopu ve Znojmě, moralita OnlyFans, jak Davidové dělají kávu a boomer hubnutí

27. 8. 2023

2 hod 25 min

Obrázek epizody Alexander Stavrovský: Vedel som, že tu nemáme budúcnosť (Príbehy 20. storočia)

Alexander Stavrovský: Vedel som, že tu nemáme budúcnosť (Príbehy 20. storočia)

27. 8. 2023

17 min

Obrázek epizody AKTA I – Dvojníci, vol. 2

AKTA I – Dvojníci, vol. 2

27. 8. 2023

1 hod 28 min

Obrázek epizody PARÁDNÍ LÉTO!

PARÁDNÍ LÉTO!

26. 8. 2023

1 hod 3 min

Obrázek epizody „Místo kamene hodil tatínek do Macochy stopky.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma výbuchy

„Místo kamene hodil tatínek do Macochy stopky.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma výbuchy

26. 8. 2023

25 min

Obrázek epizody Predvolebné prieskumy spochybňujú aj politické strany, ktoré si ich zadávajú (Disinfo Report)

Predvolebné prieskumy spochybňujú aj politické strany, ktoré si ich zadávajú (Disinfo Report)

26. 8. 2023

20 min

Obrázek epizody Ano, už je i na OnlyFans!

Ano, už je i na OnlyFans!

26. 8. 2023

6 min

Obrázek epizody Jitka Asterová: Žádný muž mě o ruku nepožádal. Já žádala, ale byla jsem odmítnuta. Svatební šaty mám

Jitka Asterová: Žádný muž mě o ruku nepožádal. Já žádala, ale byla jsem odmítnuta. Svatební šaty mám

26. 8. 2023

38 min

Obrázek epizody Múzeum: Židovská plavecká komunita bola zdecimovaná, teraz sa jej začína dariť

Múzeum: Židovská plavecká komunita bola zdecimovaná, teraz sa jej začína dariť

26. 8. 2023

21 min

Obrázek epizody No119 - REŽISÉRKA SEXU

No119 - REŽISÉRKA SEXU

25. 8. 2023

28 min

Obrázek epizody Tomášova máma se loučí se Zorkou, která odjíždí na Love Island

Tomášova máma se loučí se Zorkou, která odjíždí na Love Island

25. 8. 2023

2 min