Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hubnutí na prodej : Triky, které nás nutí k utrácení za koktejly a pilulky

Hubnutí na prodej : Triky, které nás nutí k utrácení za koktejly a pilulky

29. 1. 2025

57 min

Obrázek epizody Lidská interakce s AI

Lidská interakce s AI

29. 1. 2025

5 min

Obrázek epizody Budoucnost AI a obavy ze singularity

Budoucnost AI a obavy ze singularity

29. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody AI a vliv na vzdělávání

AI a vliv na vzdělávání

29. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody AI a vliv na světovou ekonomiku

AI a vliv na světovou ekonomiku

29. 1. 2025

5 min

Obrázek epizody AI - bonusový díl

AI - bonusový díl

29. 1. 2025

5 min

Obrázek epizody Proti posmívání

Proti posmívání

29. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Nedostatek financí na terapii je pouze alibi. Když někdo chce, možnosti si vždy najde

Nedostatek financí na terapii je pouze alibi. Když někdo chce, možnosti si vždy najde

29. 1. 2025

1 hod 5 min

Obrázek epizody Řešidlo #841 - Proč se stále porovnávám s ostatními a jak se zbavit těchto pocitů?

Řešidlo #841 - Proč se stále porovnávám s ostatními a jak se zbavit těchto pocitů?

28. 1. 2025

4 min

Obrázek epizody Cesty k probuzení

Cesty k probuzení

28. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody #49: Veronika Sovadina Kašáková: ‚‚Já říkám, že jsem chodící důkaz, jak když proměníte vnitřní svět, tak se vám promění ten vnější.” O síle vlastního nastavení, životním příběhu a růstovém mindsetu

#49: Veronika Sovadina Kašáková: ‚‚Já říkám, že jsem chodící důkaz, jak když proměníte vnitřní svět, tak se vám promění ten vnější.” O síle vlastního nastavení, životním příběhu a růstovém mindsetu

28. 1. 2025

40 min

Obrázek epizody 270: 15 Nejlepších Myšlenek z 2024 : Od Evoluce ke Štěstí (A Od Hranic ke Vztahům)

270: 15 Nejlepších Myšlenek z 2024 : Od Evoluce ke Štěstí (A Od Hranic ke Vztahům)

28. 1. 2025

1 hod 18 min

Obrázek epizody Chovatelská poradna

Chovatelská poradna

28. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody Astrid Lindgrenová. Dáma s duší dítěte, která celý život bojovala za svět nejmenších

Astrid Lindgrenová. Dáma s duší dítěte, která celý život bojovala za svět nejmenších

28. 1. 2025

20 min

Obrázek epizody Are we alone in the universe? We're close to finding out | Lisa Kaltenegger

Are we alone in the universe? We're close to finding out | Lisa Kaltenegger

28. 1. 2025

11 min

Obrázek epizody 32: Rodinné vztahy a nemovitosti - jak se připravit na nečekané situace, které nám mohou vstoupit do života, převrátit ho naruby a ovlivnit pohodu bydlení

32: Rodinné vztahy a nemovitosti - jak se připravit na nečekané situace, které nám mohou vstoupit do života, převrátit ho naruby a ovlivnit pohodu bydlení

28. 1. 2025

17 min

Obrázek epizody #48: Martin Bernátek: ‚‚Je strašně důležité rozlišovat píli a euforii. To nadšení přichází a odchází. Tou pílí furt opakujete tu danou věc a tak ji budujete lepší a lepší." O mindsetu a životě

#48: Martin Bernátek: ‚‚Je strašně důležité rozlišovat píli a euforii. To nadšení přichází a odchází. Tou pílí furt opakujete tu danou věc a tak ji budujete lepší a lepší." O mindsetu a životě

28. 1. 2025

42 min

Obrázek epizody #202: Michal Pastier – Jak AI ovlivní kreativní tvorbu?

#202: Michal Pastier – Jak AI ovlivní kreativní tvorbu?

28. 1. 2025

1 hod

Obrázek epizody Jak mi vizualizace změnila život...

Jak mi vizualizace změnila život...

28. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Hele a co to je vlastně změna? (průvodkyně změnou Alena Cardová)

Hele a co to je vlastně změna? (průvodkyně změnou Alena Cardová)

28. 1. 2025

38 min

Obrázek epizody Vacký

Vacký

28. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Batěk

Batěk

28. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Speciál: Business English from Hell – Pilotní epizoda - Think Outside the Hellbox

Speciál: Business English from Hell – Pilotní epizoda - Think Outside the Hellbox

28. 1. 2025

16 min

Obrázek epizody Speciál: Business English from Hell – Pilotní epizoda - Think Outside the Hellbox

Speciál: Business English from Hell – Pilotní epizoda - Think Outside the Hellbox

28. 1. 2025

16 min