Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody S03E12: GOTY 2025 alias Kobercový nálet Frantíků

S03E12: GOTY 2025 alias Kobercový nálet Frantíků

31. 12. 2025

2 hod 15 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Novoroční ponor v Českých Budějovicích. ‚Očekáváme kolem 100 účastníků,‘ říká organizátor

Zprávy z jižních Čech: Novoroční ponor v Českých Budějovicích. ‚Očekáváme kolem 100 účastníků,‘ říká organizátor

31. 12. 2025

6 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Petr Voldán - zahraniční zpravodaj

Host Českého rozhlasu Ostrava: Petr Voldán - zahraniční zpravodaj

31. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Operní pěvkyně Eva Hartová: Volno trávím nejraději na denním světle. Jsem jinak často v divadle

Host Dopoledního expresu: Operní pěvkyně Eva Hartová: Volno trávím nejraději na denním světle. Jsem jinak často v divadle

31. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Operní pěvkyně Eva Hartová: Volno trávím nejraději na denním světle. Jsem jinak často v divadle

Operní pěvkyně Eva Hartová: Volno trávím nejraději na denním světle. Jsem jinak často v divadle

31. 12. 2025

14 min

Obrázek epizody Petr Voldán - zahraniční zpravodaj

Petr Voldán - zahraniční zpravodaj

31. 12. 2025

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Film Krkonoše: Cesty Vlachů = vědecká detektivka i dobrodružný biják na české i polské straně hor

Host ve studiu: Film Krkonoše: Cesty Vlachů = vědecká detektivka i dobrodružný biják na české i polské straně hor

31. 12. 2025

12 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vdolky s jabčaty a mákem pro Vdolkovou bábu

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Vdolky s jabčaty a mákem pro Vdolkovou bábu

31. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: V Novém Městě na Moravě se psala historie skoků na lyžích. Z můstku zbyly jen základy

Příběhy z Vysočiny: V Novém Městě na Moravě se psala historie skoků na lyžích. Z můstku zbyly jen základy

31. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Dopolední host: To nejlepší z rozhovorů s Dopoledními hosty Českého rozhlasu České Budějovice za rok 2025

Dopolední host: To nejlepší z rozhovorů s Dopoledními hosty Českého rozhlasu České Budějovice za rok 2025

31. 12. 2025

34 min

Obrázek epizody Od Pradědu na Hanou: První vandr nalezený na stránkách cancáku po čtyřiceti letech jako by to bylo včera

Od Pradědu na Hanou: První vandr nalezený na stránkách cancáku po čtyřiceti letech jako by to bylo včera

31. 12. 2025

5 min

Obrázek epizody Dámská jízda: Peruánci slaví příchod nového roku živelně, Balijci vypnou elektřinu a přemýšlí, říká hledač štěstí

Dámská jízda: Peruánci slaví příchod nového roku živelně, Balijci vypnou elektřinu a přemýšlí, říká hledač štěstí

31. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Peruánci slaví příchod nového roku živelně, Balijci vypnou elektřinu a přemýšlí, říká hledač štěstí

Peruánci slaví příchod nového roku živelně, Balijci vypnou elektřinu a přemýšlí, říká hledač štěstí

31. 12. 2025

32 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Valerie Zawadská: Porazit Karla Gotta jsem nechtěla

Zálety Aleny Zárybnické: Valerie Zawadská: Porazit Karla Gotta jsem nechtěla

31. 12. 2025

27 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Valerie Zawadská: Porazit Karla Gotta jsem nechtěla

31. 12. 2025

27 min

31. 12. 2025

26 min

31. 12. 2025

26 min

Obrázek epizody Glanc Talk: Vývojářka kosmetiky Adriana Šoltésová uspěla v televizní investiční reality show a splnila si svůj sen

Glanc Talk: Vývojářka kosmetiky Adriana Šoltésová uspěla v televizní investiční reality show a splnila si svůj sen

31. 12. 2025

43 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Kostelní hodiny v Praskolesích se stále natahují ručně. Existují už 110 let

Středočeské příběhy: Kostelní hodiny v Praskolesích se stále natahují ručně. Existují už 110 let

31. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Na svátečním stole v Lánech nesmělo chybět Masarykovo cukroví. Na okázalost si tam nepotrpěli

Středočeské příběhy: Na svátečním stole v Lánech nesmělo chybět Masarykovo cukroví. Na okázalost si tam nepotrpěli

31. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Česku začne na Nový rok Tříkrálová sbírka. V Olomouci využijí část výtěžku na zesnulé bezdomovce

Zprávy ČRo Olomouc: V Česku začne na Nový rok Tříkrálová sbírka. V Olomouci využijí část výtěžku na zesnulé bezdomovce

31. 12. 2025

2 min

Obrázek epizody Andrej Babiš

Andrej Babiš

31. 12. 2025

3 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 69: „Chtěli jsme prostor, kde zákazník najde klid a současně pestrou nabídku řemeslných věcí z Jizerských hor,“ říkají zakladatelé nového Ateliéru Smržovka a kavárny Fošna

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 69: „Chtěli jsme prostor, kde zákazník najde klid a současně pestrou nabídku řemeslných věcí z Jizerských hor,“ říkají zakladatelé nového Ateliéru Smržovka a kavárny Fošna

31. 12. 2025

23 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Kateřina Bolechová: Přemysle Otakare

Rozhlasový sloupek: Kateřina Bolechová: Přemysle Otakare

31. 12. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Ostravští chirurgové poslouchají při zákrocích hudbu. ‚Můžu něco i namixovat,‘ popisuje ošetřovatel

Zprávy ČRo Ostrava: Ostravští chirurgové poslouchají při zákrocích hudbu. ‚Můžu něco i namixovat,‘ popisuje ošetřovatel

31. 12. 2025

1 min