Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Kdo umí, ten umí: Od skla k plátnu: Bouření mýtů Michala Janovského

Kdo umí, ten umí: Od skla k plátnu: Bouření mýtů Michala Janovského

15. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Od skla k plátnu: Bouření mýtů Michala Janovského

Od skla k plátnu: Bouření mýtů Michala Janovského

15. 1. 2026

28 min

Obrázek epizody Dakar 2026 s Martinem Prokopem: Martin a Viktor po druhé maratónské etapě

Dakar 2026 s Martinem Prokopem: Martin a Viktor po druhé maratónské etapě

15. 1. 2026

27 min

Obrázek epizody K věci ČRo Zlín: Uherské Hradiště bojuje s nutriemi: To, že je lidé krmí, problém zhoršuje

K věci ČRo Zlín: Uherské Hradiště bojuje s nutriemi: To, že je lidé krmí, problém zhoršuje

15. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Wikipedia. Používáme ji pravidelně, ale málokdo ví o jejím vzniku a historii

Příběhy z kalendáře: Wikipedia. Používáme ji pravidelně, ale málokdo ví o jejím vzniku a historii

15. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Reálné kybernetické hrozby. Studenti v České Lípě se učí, jak odolávat hackerským útokům

Zprávy pro Liberecký kraj: Reálné kybernetické hrozby. Studenti v České Lípě se učí, jak odolávat hackerským útokům

15. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Frankenstein mezi vysílačkami: Jumper ft. Radiomaster 🎙️ Jakub Křišťan

Frankenstein mezi vysílačkami: Jumper ft. Radiomaster 🎙️ Jakub Křišťan

15. 1. 2026

1 hod 37 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Omega 3 mastné kyseliny

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Omega 3 mastné kyseliny

15. 1. 2026

33 min

Obrázek epizody #23 Japonsko: každodennost očima cizince | Cestovatelský podcast

#23 Japonsko: každodennost očima cizince | Cestovatelský podcast

15. 1. 2026

2 hod 1 min

Obrázek epizody Balanc: S diagnózou přichází úleva. Co se stane ve chvíli, kdy ADHD někdo pojmenuje nahlas?

Balanc: S diagnózou přichází úleva. Co se stane ve chvíli, kdy ADHD někdo pojmenuje nahlas?

15. 1. 2026

19 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Přestavba trati z Otrokovic do Zlína začne nejspíš až příští rok. Správa železnic čeká na schválení…

Zprávy ze Zlínského kraje: Přestavba trati z Otrokovic do Zlína začne nejspíš až příští rok. Správa železnic čeká na schválení…

15. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Hokej speciál s HC Dynamo Pardubice: Těším se na to, až budeme konečně hrát kompletní, přeje si útočník Martin Kaut

Hokej speciál s HC Dynamo Pardubice: Těším se na to, až budeme konečně hrát kompletní, přeje si útočník Martin Kaut

15. 1. 2026

23 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Fenoménu řeky Odry z mnoha různých pohledů se věnuje expozice v Muzeu Oderska

Odpolední interview: Fenoménu řeky Odry z mnoha různých pohledů se věnuje expozice v Muzeu Oderska

15. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Fenoménu řeky Odry z mnoha různých pohledů se věnuje expozice v Muzeu Oderska

Fenoménu řeky Odry z mnoha různých pohledů se věnuje expozice v Muzeu Oderska

15. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Vodohospodáři v pohotovosti. Nejsilnější led na Labi za posledních 20 let by mohl způsobit povodně

Zprávy pro Pardubický kraj: Vodohospodáři v pohotovosti. Nejsilnější led na Labi za posledních 20 let by mohl způsobit povodně

15. 1. 2026

2 min

Obrázek epizody Středočeská mozaika: Jak probíhá technická kontrola tramvaje 52T po celodenním provozu?

Středočeská mozaika: Jak probíhá technická kontrola tramvaje 52T po celodenním provozu?

15. 1. 2026

3 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Vesmír pro nás zcela jistě chystá něco, o čem ještě nevíme. Rok 2026 pohledem zkušeného astronoma

Host ve studiu: Vesmír pro nás zcela jistě chystá něco, o čem ještě nevíme. Rok 2026 pohledem zkušeného astronoma

15. 1. 2026

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

Blízká setkání: Jan Punčochář prozradil trik od maminky. Jak na to, aby se řízek rozplýval jak máslo?

15. 1. 2026

31 min

Obrázek epizody Alex a host: Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

Alex a host: Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

15. 1. 2026

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

Alex a host: Scarlett Wilková, autorka knihy Vekslačka: Také jsem toužila po džínách a šminkách z Tuzexu

15. 1. 2026

25 min

15. 1. 2026

25 min

15. 1. 2026

25 min

15. 1. 2026

25 min

15. 1. 2026

25 min

15. 1. 2026

25 min