Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Výlety: Muzeum železnice v Břeclavi připomíná příjezd prvního vlaku do města. Najdete ho přímo na nádraží

Výlety: Muzeum železnice v Břeclavi připomíná příjezd prvního vlaku do města. Najdete ho přímo na nádraží

15. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Výlety: Muzeum železnice v Břeclavi připomíná příjezd prvního vlaku do města. Najdete ho přímo na nádraží

Výlety: Muzeum železnice v Břeclavi připomíná příjezd prvního vlaku do města. Najdete ho přímo na nádraží

15. 2. 2026

3 min

15. 2. 2026

3 min

15. 2. 2026

3 min

15. 2. 2026

3 min

15. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Denisa Lincová: Neřeknou mi jinak než operní buchta!

Denisa Lincová: Neřeknou mi jinak než operní buchta!

15. 2. 2026

39 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Pomoc! Kde jste? Pojďte mi pomoct!‘ Vojáci v Krkonoších cvičí, jak postupovat při záchraně z laviny

Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Pomoc! Kde jste? Pojďte mi pomoct!‘ Vojáci v Krkonoších cvičí, jak postupovat při záchraně z laviny

15. 2. 2026

4 min

Obrázek epizody #39: Předsudky v cestování - 10.díl MINISÉRIE O CESTOVÁNÍ

#39: Předsudky v cestování - 10.díl MINISÉRIE O CESTOVÁNÍ

15. 2. 2026

43 min

Obrázek epizody Nedělní káva: Dagmar Ruščáková: Pro jednoho

Nedělní káva: Dagmar Ruščáková: Pro jednoho

15. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Strážní andělé nezkušených řidičů. Mentoři v Olomouci dohlíží na sedmnáctileté za volantem

Zprávy ČRo Olomouc: Strážní andělé nezkušených řidičů. Mentoři v Olomouci dohlíží na sedmnáctileté za volantem

15. 2. 2026

1 min

Obrázek epizody Pot: Valentýnská hora trapnosti, tropické romance i horká vana

Pot: Valentýnská hora trapnosti, tropické romance i horká vana

14. 2. 2026

29 min

Obrázek epizody Planetárium: Přehodnotíme kvůli „sazím“ model vzniku celého vesmíru?

Planetárium: Přehodnotíme kvůli „sazím“ model vzniku celého vesmíru?

14. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Nejlepší auto | Žvanírna Ep. 4

Nejlepší auto | Žvanírna Ep. 4

14. 2. 2026

40 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Vysát koberce, zamést prach a opravit kostýmy. Hrad Bouzov finišuje s přípravami na novou sezonu

Zprávy ČRo Olomouc: Vysát koberce, zamést prach a opravit kostýmy. Hrad Bouzov finišuje s přípravami na novou sezonu

14. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Žigulem do Albánie | Žvanírna Ep. 3

Žigulem do Albánie | Žvanírna Ep. 3

14. 2. 2026

1 hod 23 min

Obrázek epizody Dejvův nový "hotel" | Žvanírna Ep. 2

Dejvův nový "hotel" | Žvanírna Ep. 2

14. 2. 2026

33 min

Obrázek epizody O dovolené, cyklistech a solárech | Žvanírna Ep. 1

O dovolené, cyklistech a solárech | Žvanírna Ep. 1

14. 2. 2026

1 hod 15 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Není to jen o stravě nebo o pohybu.‘ Děti v Pecce na Jičínsku se netradičně učily o zdravém životn…

Zprávy pro Královéhradecký kraj: ‚Není to jen o stravě nebo o pohybu.‘ Děti v Pecce na Jičínsku se netradičně učily o zdravém životn…

14. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody #7 - Přerostou Minecraft jeho "klony"?

#7 - Přerostou Minecraft jeho "klony"?

14. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Šarm: Herec Martin Pechlát: Cestování je má láska. Těším se na místa, kde jsem ještě v rámci Evropy nebyl

Šarm: Herec Martin Pechlát: Cestování je má láska. Těším se na místa, kde jsem ještě v rámci Evropy nebyl

14. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Šarm: Herec Martin Pechlát: Cestování je má láska. Těším se na místa, kde jsem ještě v rámci Evropy nebyl

Šarm: Herec Martin Pechlát: Cestování je má láska. Těším se na místa, kde jsem ještě v rámci Evropy nebyl

14. 2. 2026

27 min

14. 2. 2026

27 min

14. 2. 2026

27 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Ostravu tíží hodně exekucí a případů. Okresní soud je specifický, potvrzuje jeho nová předsedkyně

Zprávy ČRo Ostrava: Ostravu tíží hodně exekucí a případů. Okresní soud je specifický, potvrzuje jeho nová předsedkyně

14. 2. 2026

1 min