Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

Alex a host: K čemu mi bude doktorát, vždyť jsem rocker, říkával textař Katapultu a Turba Ladislav Vostárek

23. 2. 2026

25 min

23. 2. 2026

25 min

23. 2. 2026

25 min

23. 2. 2026

25 min

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Boj s oligarchizací společnost prohrává. Kontrolní mechanismy se dají obejít

Jak to vidí...: Politoložka Dvořáková: Boj s oligarchizací společnost prohrává. Kontrolní mechanismy se dají obejít

23. 2. 2026

25 min

Obrázek epizody Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

23. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

Radioporadna: Faktura nestačí, důležitá je smlouva. Do tajů vymáhání neuhrazených zakázek vás zasvětí JUDr. Zbořil

23. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Není nutné ovci zabít. Jana Voháňková vyrábí tradiční ruční technikou vegetariánskou kožešinu

Vybrali jsme pro vás: Není nutné ovci zabít. Jana Voháňková vyrábí tradiční ruční technikou vegetariánskou kožešinu

23. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Krkonošský národní park dostane letos méně peněz od ministerstva. Má také zrušit 14 pracovních míst

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Krkonošský národní park dostane letos méně peněz od ministerstva. Má také zrušit 14 pracovních míst

23. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Rekreační místo i dopravní tepna. Velký rybník ve Zbýšově čeká revitalizace, přispějí i místní

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Rekreační místo i dopravní tepna. Velký rybník ve Zbýšově čeká revitalizace, přispějí i místní

23. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Manchester přejmenoval vlakové nádraží po známé zpěvačce. Shakira prodává ostrov a Žofie Dařbujanová z MYDY bude v Survivoru šéfovat kmeni Padouchů.

Manchester přejmenoval vlakové nádraží po známé zpěvačce. Shakira prodává ostrov a Žofie Dařbujanová z MYDY bude v Survivoru šéfovat kmeni Padouchů.

23. 2. 2026

31 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Byl na drogách a ve vězení, dnes lidem se závislostí a hlavně jejich rodinám aktivně pomáhá

Host Českého rozhlasu Ostrava: Byl na drogách a ve vězení, dnes lidem se závislostí a hlavně jejich rodinám aktivně pomáhá

23. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Byl na drogách a ve vězení, dnes lidem se závislostí a hlavně jejich rodinám aktivně pomáhá

Byl na drogách a ve vězení, dnes lidem se závislostí a hlavně jejich rodinám aktivně pomáhá

23. 2. 2026

21 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Ženy jsou u policie rozhodně vítané. Disponují řadou důležitých kompetencí

Host Dopoledního expresu: Ženy jsou u policie rozhodně vítané. Disponují řadou důležitých kompetencí

23. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Ženy jsou u policie rozhodně vítané. Disponují řadou důležitých kompetencí

Ženy jsou u policie rozhodně vítané. Disponují řadou důležitých kompetencí

23. 2. 2026

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

Radioporadna: Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

23. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

Vysněný pes se může změnit v noční můru. Nenechte se při výběru ošálit vizáží

23. 2. 2026

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Ve volném čase pečují doma o své blízké. Projekt Vysočina pečuje jim nabízí pomocnou ruku

Dobré dopoledne: Ve volném čase pečují doma o své blízké. Projekt Vysočina pečuje jim nabízí pomocnou ruku

23. 2. 2026

20 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zeleninový puding podle Reformní kuchařky

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Zeleninový puding podle Reformní kuchařky

23. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Více bytů, více obyvatel. Jilemnice přichází s plánem na nevyužité pozemky

Zprávy pro Liberecký kraj: Více bytů, více obyvatel. Jilemnice přichází s plánem na nevyužité pozemky

23. 2. 2026

2 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Kovárna, kterou režim umlčel. Příběh rodiny Lojkových z Polničky po roce 1948

Příběhy z Vysočiny: Kovárna, kterou režim umlčel. Příběh rodiny Lojkových z Polničky po roce 1948

23. 2. 2026

3 min

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Jeseníky byly přeplněné už na konci 19. století, upozorňuje historik a spisovatel Jiří Glonek

Větrník - Host ve studiu: Jeseníky byly přeplněné už na konci 19. století, upozorňuje historik a spisovatel Jiří Glonek

23. 2. 2026

32 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Nejvíce bude zasažený národní park Šumava. Letos dojde ke snížení rozpočtu všech národních parků

Zprávy z jižních Čech: Nejvíce bude zasažený národní park Šumava. Letos dojde ke snížení rozpočtu všech národních parků

23. 2. 2026

2 min