Obrázek epizody ,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

24. 1. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody ,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

24. 1. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody Bourání: Zkoumat dějiny architektury? V Japonsku to znamená vyšší prestiž i lepší ohodnocení

Bourání: Zkoumat dějiny architektury? V Japonsku to znamená vyšší prestiž i lepší ohodnocení

24. 1. 2024

44 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Brym, Šimáček, Rojer

O původu příjmení: Brym, Šimáček, Rojer

24. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Polední Pauza S02E10 - Barcelona (host Standa Kubeš)

Polední Pauza S02E10 - Barcelona (host Standa Kubeš)

24. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jan Bendig si zazpíval s Lucií Bílou: Ukázala mi svůj svět. Jednou bych jí rád ukázal ten svůj

Blízká setkání: Jan Bendig si zazpíval s Lucií Bílou: Ukázala mi svůj svět. Jednou bych jí rád ukázal ten svůj

24. 1. 2024

31 min

Obrázek epizody Až pětině párů se nedaří počít. Obecně jsou tři možnosti řešení, říká lékař

Až pětině párů se nedaří počít. Obecně jsou tři možnosti řešení, říká lékař

24. 1. 2024

23 min

Obrázek epizody Je vám přes 50? Nechte si od praktika nebo gynekologa doporučit screening osteoporózy

Je vám přes 50? Nechte si od praktika nebo gynekologa doporučit screening osteoporózy

24. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Tajemství dobrého překladu. Setkání s Martinem Hilským

Tajemství dobrého překladu. Setkání s Martinem Hilským

24. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody GS Talks #24 - Radim Pařík: Celý život se skládá z manipulací. Člověk vyjednává už od dětství.

GS Talks #24 - Radim Pařík: Celý život se skládá z manipulací. Člověk vyjednává už od dětství.

24. 1. 2024

1 hod 8 min

Obrázek epizody Návštěva u ženy, která vyrábí netradiční brože a náušnice, a pak zastávka na Čokoládovém festivalu

Návštěva u ženy, která vyrábí netradiční brože a náušnice, a pak zastávka na Čokoládovém festivalu

24. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody Krájí cibuli, loupe cuketu. Nevidomá Alena peče cuketový koláč, čtyřletá Šarlota už v kuchyni pomáhá

Krájí cibuli, loupe cuketu. Nevidomá Alena peče cuketový koláč, čtyřletá Šarlota už v kuchyni pomáhá

24. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Ekonomické fórum v Davosu ostře odhalilo rozdíly mezi globálním Severem a Jihem

Jak to vidí...: Ekonomka Švihlíková: Ekonomické fórum v Davosu ostře odhalilo rozdíly mezi globálním Severem a Jihem

24. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Epizoda 47 - Do nového roku s GPT Storem

Epizoda 47 - Do nového roku s GPT Storem

24. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Epizoda 3.2 - Šití a podnikání - Jak si přivydělat šitím?

Epizoda 3.2 - Šití a podnikání - Jak si přivydělat šitím?

24. 1. 2024

44 min

Obrázek epizody Nintendo vs. Atari: Rivalita, která změnila svět her

Nintendo vs. Atari: Rivalita, která změnila svět her

24. 1. 2024

46 min

Obrázek epizody Zrcadlo: Když něco pochopím, mám chuť se o to podělit. Zrcadlo lektora nenásilné komunikace Ondráše Přibyly

Zrcadlo: Když něco pochopím, mám chuť se o to podělit. Zrcadlo lektora nenásilné komunikace Ondráše Přibyly

23. 1. 2024

21 min

Obrázek epizody Podhoubí: Má smysl sázet stromy v Česku? Offsety podporují globální jih, klimatickou neutralitu ale nezajistí

Podhoubí: Má smysl sázet stromy v Česku? Offsety podporují globální jih, klimatickou neutralitu ale nezajistí

23. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Houpačky: Slušný vychování: Táta řval, že jsem blbá, ošklivá, neschopná. Radši bych facku, než ta slova

Houpačky: Slušný vychování: Táta řval, že jsem blbá, ošklivá, neschopná. Radši bych facku, než ta slova

23. 1. 2024

25 min

Obrázek epizody Nyarlathotepovy masky: Amerika #06 - Všichni musí zmizet! | Call of Cthulhu

Nyarlathotepovy masky: Amerika #06 - Všichni musí zmizet! | Call of Cthulhu

23. 1. 2024

2 hod 26 min

Obrázek epizody Kompot: Show pro bohaté Pražáky? Peče celá země opomíjí regiony a nižší vrstvy

Kompot: Show pro bohaté Pražáky? Peče celá země opomíjí regiony a nižší vrstvy

23. 1. 2024

42 min

Obrázek epizody Poradna: Proč se pustit do pěstování klíčků a jak se zbavit hrabošů?

Poradna: Proč se pustit do pěstování klíčků a jak se zbavit hrabošů?

23. 1. 2024

11 min

Obrázek epizody Kecání o lítání: Souboj průkazů

Kecání o lítání: Souboj průkazů

23. 1. 2024

51 min

Obrázek epizody Cukry vs. tuky

Cukry vs. tuky

23. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Rákoczi, Kulišťák

O původu příjmení: Rákoczi, Kulišťák