Obrázek epizody O původu příjmení: Šimkůj, Toušek

O původu příjmení: Šimkůj, Toušek

25. 1. 2024

2 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je Jiří Bubeníček

Dalším hostem pořadu Z archivu osobností je Jiří Bubeníček

25. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

Blízká setkání: Herec Roman Vojtek sám hraje dvacet rolí: „Až zpětně mi došlo, na co jsem kývl“

25. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Investovat do zlata, kryptoměn nebo do vzdělání? Žádná odpověď není špatná

Investovat do zlata, kryptoměn nebo do vzdělání? Žádná odpověď není špatná

25. 1. 2024

15 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kaňkování lišek provází hlasité skolení, honcování zajíců zase ovulační rituál

Hobby magazín: Kaňkování lišek provází hlasité skolení, honcování zajíců zase ovulační rituál

25. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Petr Janda: Letošek máme opět nabitej, kapela prostě musí fungovat. Nemůže jen tak hrát, to je málo

Petr Janda: Letošek máme opět nabitej, kapela prostě musí fungovat. Nemůže jen tak hrát, to je málo

25. 1. 2024

48 min

Obrázek epizody Lotka slaví čtyři roky. Uteklo to jako voda, mám obavu, že už mě nebude potřebovat, zamýšlí se Alena

Lotka slaví čtyři roky. Uteklo to jako voda, mám obavu, že už mě nebude potřebovat, zamýšlí se Alena

25. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Proruské nadšení obrozenců přežilo na Slovensku všechny nárazy novějších dob

Jak to vidí...: Pavel Kosatík: Proruské nadšení obrozenců přežilo na Slovensku všechny nárazy novějších dob

25. 1. 2024

24 min

Obrázek epizody The Elder Scrolls Online: Gold Road

The Elder Scrolls Online: Gold Road

25. 1. 2024

3 min

Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene francouzského houslistu, hudebního skladatele, kapelníka a pedagoga, jehož jméno je François-Joseph Gossec

Další Hudba podle kalendáře připomene francouzského houslistu, hudebního skladatele, kapelníka a pedagoga, jehož jméno je François-Joseph Gossec

25. 1. 2024

5 min

Obrázek epizody #29: Monumenty věků a pozitivní epizoda

#29: Monumenty věků a pozitivní epizoda

25. 1. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Čtvrtky s Kristýnou: Solohráči si neumí vybrat hru a Co dělat s přeplněným trhem? + Běsnění Drákuly a Zaklínač

Čtvrtky s Kristýnou: Solohráči si neumí vybrat hru a Co dělat s přeplněným trhem? + Běsnění Drákuly a Zaklínač

25. 1. 2024

36 min

Obrázek epizody #170 Psí puberta - Robert Zlocha

#170 Psí puberta - Robert Zlocha

25. 1. 2024

1 hod 45 min

Obrázek epizody 026 KRKONOŠE: Po stopách Hanče a Vrbaty

026 KRKONOŠE: Po stopách Hanče a Vrbaty

25. 1. 2024

1 hod 5 min

Obrázek epizody Buchty: Strach je sociální konstrukt, ale pod postel se radši nedívejte

Buchty: Strach je sociální konstrukt, ale pod postel se radši nedívejte

24. 1. 2024

32 min

Obrázek epizody 025 STOCKHOLM: Na bruslích za švédským králem

025 STOCKHOLM: Na bruslích za švédským králem

24. 1. 2024

51 min

Obrázek epizody 39. Vesmír

39. Vesmír

24. 1. 2024

18 min

Obrázek epizody Lit: Stáváme se otroky automobilů. Petr Šesták napsal knihu o poslíčkovi, který válčí s řidiči

Lit: Stáváme se otroky automobilů. Petr Šesták napsal knihu o poslíčkovi, který válčí s řidiči

24. 1. 2024

30 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Sharon Tate. Krátký život hollywoodské hvězdy

Příběhy z kalendáře: Sharon Tate. Krátký život hollywoodské hvězdy

24. 1. 2024

19 min

Obrázek epizody Houpačky: Dodnes lituju, že jsme neměli možnost být s dětmi půl na půl, říká David z páru Dva tátové

Houpačky: Dodnes lituju, že jsme neměli možnost být s dětmi půl na půl, říká David z páru Dva tátové

24. 1. 2024

37 min

Obrázek epizody Martin Vaculík a Lukáš Rosůlek z Vitesco Technologies: Zvládne český automobilový průmysl přechod na elektromobilitu?

Martin Vaculík a Lukáš Rosůlek z Vitesco Technologies: Zvládne český automobilový průmysl přechod na elektromobilitu?

24. 1. 2024

51 min

Obrázek epizody Známý ostravský televizní a rozhlasový publicista Milan Švihálek oslavil osmdesátiny

Známý ostravský televizní a rozhlasový publicista Milan Švihálek oslavil osmdesátiny

24. 1. 2024

10 min

Obrázek epizody Cukr v ovovci

Cukr v ovovci

24. 1. 2024

1 min

Obrázek epizody ,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

24. 1. 2024

1 hod 18 min

Obrázek epizody ,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

,,Většina lidí netuší co nám ve vodách plave" - Teo Dašek v podcastu RYBOMÁNIE #42

24. 1. 2024

1 hod 18 min