Obrázek epizody Mladí voliči ve Francii jdou za Bardellovým hlasem. Hvězda sociálních sítí přihrává body Le Penové

Mladí voliči ve Francii jdou za Bardellovým hlasem. Hvězda sociálních sítí přihrává body Le Penové

19. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jsem svým dětstvím jistým způsobem zmrzačená, svěřuje se úspěšná spisovatelka Kristýna Trpková

Blízká setkání: Jsem svým dětstvím jistým způsobem zmrzačená, svěřuje se úspěšná spisovatelka Kristýna Trpková

19. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Žádné fronty na úřadech, stačí pár kliků. Estonsko je první zcela digitální společnost v EU

Žádné fronty na úřadech, stačí pár kliků. Estonsko je první zcela digitální společnost v EU

19. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Zajíc v podcastu, trefila se Planeta Her a bude Ondra spokojený?

Zajíc v podcastu, trefila se Planeta Her a bude Ondra spokojený?

19. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody GS Talks #29 - Adam Gebrian: Mám 30 párů bot a 20 obleků. V obchodech se mi líbí zlomek věcí.

GS Talks #29 - Adam Gebrian: Mám 30 párů bot a 20 obleků. V obchodech se mi líbí zlomek věcí.

19. 4. 2024

1 hod 43 min

Obrázek epizody Jak funguje filtr pevných částic v motoru

Jak funguje filtr pevných částic v motoru

19. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Končí jarní Srdíčkové dny. Pravidelná veřejná sbírka na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Končí jarní Srdíčkové dny. Pravidelná veřejná sbírka na pomoc rodinám s vážně nemocnými dětmi

19. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 44: „Pracovat pro Lobmeyr je úžasná zkušenost. Rok jsem trpěla, ale zůstala osm let,“ říká rytečka Pavlína Čambalová, která vede školu po Jiřím Harcubovi a otevírá ateliér

HLAVOU, SRDCEM A RUKAMA 44: „Pracovat pro Lobmeyr je úžasná zkušenost. Rok jsem trpěla, ale zůstala osm let,“ říká rytečka Pavlína Čambalová, která vede školu po Jiřím Harcubovi a otevírá ateliér

19. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Dekarbonizace motoru vodíkem

Dekarbonizace motoru vodíkem

19. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Ve všedních dnech je Jana Šimurdová lékařkou, mimo ně se mění na zpěvačku Janu Bastien

Ve všedních dnech je Jana Šimurdová lékařkou, mimo ně se mění na zpěvačku Janu Bastien

19. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Slunéčko nebo česnek: zabijáci v zahradních službách

Slunéčko nebo česnek: zabijáci v zahradních službách

19. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?

Jezte, ať vám to sluší: O radosti z jídla i ze života: Výběr jídla v restauraci. Jak si vybrat zdravěji? Na co dát pozor?

19. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chcete pěkný trávník? Poradíme, jak bojovat s mechem v trávníku a proč zalévat odstátou vodou

Hobby magazín: Chcete pěkný trávník? Poradíme, jak bojovat s mechem v trávníku a proč zalévat odstátou vodou

19. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak DPF filtr správně vyčistit

Jak DPF filtr správně vyčistit

19. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody CosPod CZ | 14. Díl - Rozhovory z ConMorhenu | Skoro živě

CosPod CZ | 14. Díl - Rozhovory z ConMorhenu | Skoro živě

19. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Na pupečníku tkaničku, ve tváři tiky z alkoholového syndromu. Dnes je Dominika seběvědomá tanečnice

Na pupečníku tkaničku, ve tváři tiky z alkoholového syndromu. Dnes je Dominika seběvědomá tanečnice

19. 4. 2024

4 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Novinářka: Ne všichni v Evropě jsou vstřícní k přijímání jinakosti. Migrační pakt je maximum možného

Jak to vidí...: Novinářka: Ne všichni v Evropě jsou vstřícní k přijímání jinakosti. Migrační pakt je maximum možného

19. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Zájem dětí velký, odborníků málo. Vesnické fotbalové kluby často složitě hledají kvalitní trenéry

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Zájem dětí velký, odborníků málo. Vesnické fotbalové kluby často složitě hledají kvalitní trenéry

19. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradec Králové přijímá žádosti o pronájem startovacích bytů. Žadatelé musí splnit určité podmínky

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradec Králové přijímá žádosti o pronájem startovacích bytů. Žadatelé musí splnit určité podmínky

19. 4. 2024

24 sec

Obrázek epizody Artróza a postavení těla

Artróza a postavení těla

19. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Tomáš Garrigue Masaryk už od mládí vynikal svou pílí i vzdorem. Zastával také nepopulární názory

Návraty do minulosti: Tomáš Garrigue Masaryk už od mládí vynikal svou pílí i vzdorem. Zastával také nepopulární názory

19. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody RADOMÍR: Slovanský Ježíš

RADOMÍR: Slovanský Ježíš

19. 4. 2024

7 min

Obrázek epizody Svědectví o Wolfových rituálech

Svědectví o Wolfových rituálech

19. 4. 2024

9 min

Obrázek epizody Studovna: Umět být sám a nebát se mluvit. Co všechno může studentům přinést Erasmus?

Studovna: Umět být sám a nebát se mluvit. Co všechno může studentům přinést Erasmus?

18. 4. 2024

41 min