Obrázek epizody Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

Blízká setkání: Dělám si legraci sama ze sebe a neryju do ostatních, vysvětluje úspěch svých videí Holka z Moravy

23. 4. 2024

29 min

Obrázek epizody Kompot: S Vondráčkovou a bez Chlopčíka. Je nové obsazení StarDance hot nebo flop?

Kompot: S Vondráčkovou a bez Chlopčíka. Je nové obsazení StarDance hot nebo flop?

23. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Trutnově pokračuje sanace skály u atletického areálu v ulici Na Lukách nedaleko zimního stadionu

Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Trutnově pokračuje sanace skály u atletického areálu v ulici Na Lukách nedaleko zimního stadionu

23. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody „Dělají treky, akorát nemají zelené hadry.“ Trampové v maskáčích s klobouky jsou už ojedinělým jevem

„Dělají treky, akorát nemají zelené hadry.“ Trampové v maskáčích s klobouky jsou už ojedinělým jevem

23. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

Až na dřeň: Herečka Eva Leinweberová: O maminku jsem pečovala tři roky a jela nadoraz. Po její smrti jsem křehčí

23. 4. 2024

26 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Chladicí stropy jsou v oblasti ochlazování interiérů stále žádanější

Hobby magazín: Chladicí stropy jsou v oblasti ochlazování interiérů stále žádanější

23. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Krnov skládá novou mapu, která má lidem město ukázat očima místních

Krnov skládá novou mapu, která má lidem město ukázat očima místních

23. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Vítek Svoboda: Snažíme se nebýt jen krabičky na otázky. Vnášíme do podcastu sebe

Vítek Svoboda: Snažíme se nebýt jen krabičky na otázky. Vnášíme do podcastu sebe

23. 4. 2024

42 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Policisté v Královéhradeckém kraji mají nové osobní kamery. S lepším obrazem a delší výdrží baterií

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Policisté v Královéhradeckém kraji mají nové osobní kamery. S lepším obrazem a delší výdrží baterií

23. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Sociolog: Češi nevěří velkým a vzdáleným institucím. Obce mají ale dlouhodobě velkou důvěru

Jak to vidí...: Sociolog: Češi nevěří velkým a vzdáleným institucím. Obce mají ale dlouhodobě velkou důvěru

23. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Celostátní výstava vín navazuje na dlouholetou tradici. Vína od malovinařů ochutnáte ve dvou městech

Hobby magazín: Celostátní výstava vín navazuje na dlouholetou tradici. Vína od malovinařů ochutnáte ve dvou městech

23. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Celostátní výstava vín navazuje na dlouholetou tradici. Vína od malovinařů ochutnáte ve dvou městech

Hobby magazín: Celostátní výstava vín navazuje na dlouholetou tradici. Vína od malovinařů ochutnáte ve dvou městech

23. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Špindlerův Mlýn chce přes léto upravit pro novou zimní sezónu dvě velké parkovací plochy

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Špindlerův Mlýn chce přes léto upravit pro novou zimní sezónu dvě velké parkovací plochy

23. 4. 2024

11 sec

Obrázek epizody Ekzém

Ekzém

23. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody Sezení 72 - Tohle vám o Beholdrech nikdo neřekne

Sezení 72 - Tohle vám o Beholdrech nikdo neřekne

23. 4. 2024

59 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Než Jan Neruda začal psát, pracoval jako účetní. Jeho tvorba měla velký vliv na světovou literaturu

Návraty do minulosti: Než Jan Neruda začal psát, pracoval jako účetní. Jeho tvorba měla velký vliv na světovou literaturu

23. 4. 2024

1 min

Obrázek epizody MIREK KOHUT - Dnešní učitel je spíš mentální kouč

MIREK KOHUT - Dnešní učitel je spíš mentální kouč

22. 4. 2024

1 hod 11 min

Obrázek epizody Zing Podcast #109: Kingdom Come: Deliverance 2 a Frostpunk 2

Zing Podcast #109: Kingdom Come: Deliverance 2 a Frostpunk 2

22. 4. 2024

1 hod 15 min

Obrázek epizody S3E6 | Nápoj lásky | Hesoyam Dungeons (Part 1)

S3E6 | Nápoj lásky | Hesoyam Dungeons (Part 1)

22. 4. 2024

2 hod 18 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Praktický lékař - manažer našeho zdraví

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Praktický lékař - manažer našeho zdraví

22. 4. 2024

35 min

Obrázek epizody Muzejní průjezd v Českém Těšíně obohatilo lapidárium

Muzejní průjezd v Českém Těšíně obohatilo lapidárium

22. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Dřív jsem byl větroplach. Teď je pro mě centrum doma, ohlíží se moderátor a bývalý herec Petr Hradil

Alex a host: Dřív jsem byl větroplach. Teď je pro mě centrum doma, ohlíží se moderátor a bývalý herec Petr Hradil

22. 4. 2024

27 min

Obrázek epizody Výlety: Ve Vlčnově vás okouzlí modrobílé vinohradnické búdy. Od nich vede výletní trasa k zámečku Pepčínu

Výlety: Ve Vlčnově vás okouzlí modrobílé vinohradnické búdy. Od nich vede výletní trasa k zámečku Pepčínu

22. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kidsberger, Šebek, Zrůbek, Klomfar

O původu příjmení: Kidsberger, Šebek, Zrůbek, Klomfar

22. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Blízká setkání: K moderování se dostala náhodou: „Brala jsem to celé jako vtip,“ vzpomíná Markéta Fialová

Blízká setkání: K moderování se dostala náhodou: „Brala jsem to celé jako vtip,“ vzpomíná Markéta Fialová

22. 4. 2024

33 min