Obrázek epizody 12. díl Karolína Hubková

12. díl Karolína Hubková

1. 5. 2024

38 min

Obrázek epizody Jak fungují vitamíny?

Jak fungují vitamíny?

1. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Kdo byli tři mušketýři, kteří úspěšně narušovali nadvládu nacistů? Gestapo je přezdívalo tři králové

Návraty do minulosti: Kdo byli tři mušketýři, kteří úspěšně narušovali nadvládu nacistů? Gestapo je přezdívalo tři králové

1. 5. 2024

1 min

Obrázek epizody Už ne tak dávno v předaleké galaxii.

Už ne tak dávno v předaleké galaxii.

1. 5. 2024

48 min

Obrázek epizody Kniha o Allatra a Auroranovi

Kniha o Allatra a Auroranovi

30. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody RPG Stvořitelna 41 - Nulté sezení (II. část)

RPG Stvořitelna 41 - Nulté sezení (II. část)

30. 4. 2024

57 min

Obrázek epizody Dokuseriál: Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

Dokuseriál: Ženy v mužském světě (2/5). Hasička

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody S3E6 | Nápoj lásky | Hesoyam Dungeons (Part 2)

S3E6 | Nápoj lásky | Hesoyam Dungeons (Part 2)

30. 4. 2024

1 hod 9 min

Obrázek epizody Zastavíme zničení Night City? - Mrtví netančí 11/11 | Cyberpunk Red

Zastavíme zničení Night City? - Mrtví netančí 11/11 | Cyberpunk Red

30. 4. 2024

4 hod 56 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

Až na dřeň: Režie byla můj sen. Tuhle životní etapu si neuvěřitelně užívám, vypráví filmařka Hana Hendrychová

30. 4. 2024

25 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Filipojakubská noc plná kouzel

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Filipojakubská noc plná kouzel

30. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody On Air: Celé české divadlo je v podstatě ochotnické, shrnuje podfinancovanost oboru režisér Michal Hába

On Air: Celé české divadlo je v podstatě ochotnické, shrnuje podfinancovanost oboru režisér Michal Hába

30. 4. 2024

30 min

Obrázek epizody 87. díl - Vaše příběhy XX.

87. díl - Vaše příběhy XX.

30. 4. 2024

38 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Nemám ráda, když se mě muži snaží převtipnit, říká autorka Historek z Tinderu

Balanc: Moderní láska: Nemám ráda, když se mě muži snaží převtipnit, říká autorka Historek z Tinderu

30. 4. 2024

39 min

Obrázek epizody Rozdíly mezi českým a německým pohraničím se vstupem do EU postupně vymazaly. Zůstaly jen vizuální

Rozdíly mezi českým a německým pohraničím se vstupem do EU postupně vymazaly. Zůstaly jen vizuální

30. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pozor na sůl ukrytou v potravinách. Tady úplně neplatí, že je nad zlato, spíše méně = někdy více

Radioporadna: Pozor na sůl ukrytou v potravinách. Tady úplně neplatí, že je nad zlato, spíše méně = někdy více

30. 4. 2024

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Zatím mi nedochází, že pojedu na olympiádu, říká o historickém úspěchu taekwondistka Petra Štolbová

Alex a host: Zatím mi nedochází, že pojedu na olympiádu, říká o historickém úspěchu taekwondistka Petra Štolbová

30. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Výlety: Nad Hrádkem ve Slezsku roste Alej Dobra. Dovede vás až k půvabné zvoničce svatého Izidora

Výlety: Nad Hrádkem ve Slezsku roste Alej Dobra. Dovede vás až k půvabné zvoničce svatého Izidora

30. 4. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Augustýn, Boněk, Křiklava, Lindovský

O původu příjmení: Augustýn, Boněk, Křiklava, Lindovský

30. 4. 2024

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Trošku kronikařím i doma a vznikla kniha receptů Rodinné poklady, směje se kronikářka Jitka Kolářová

Host ve studiu: Trošku kronikařím i doma a vznikla kniha receptů Rodinné poklady, směje se kronikářka Jitka Kolářová

30. 4. 2024

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

Blízká setkání: Lovec Jakub Kvášovský alias Kalkulátor: V soutěži hraju naplno, nešetřil bych ani svou ženu a děti

30. 4. 2024

28 min

Obrázek epizody Moderní kotle povinně už od 1. září. Kominík upozorňuje na nejčastější chyby

Moderní kotle povinně už od 1. září. Kominík upozorňuje na nejčastější chyby

30. 4. 2024

18 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Expertka Hejlová: Varování proti TikToku nelze brát na lehkou váhu. Sbírá naše osobní data

Jak to vidí...: Expertka Hejlová: Varování proti TikToku nelze brát na lehkou váhu. Sbírá naše osobní data

30. 4. 2024

24 min

Obrázek epizody Národ lovců křepelek se obával regulací. Dnes se Malťané střeží rozšiřování Evropské unie na východ

Národ lovců křepelek se obával regulací. Dnes se Malťané střeží rozšiřování Evropské unie na východ

30. 4. 2024

2 min