Obrázek epizody #04 Jak jsem přestala plánovat a začala skutečně žít

#04 Jak jsem přestala plánovat a začala skutečně žít

8. 5. 2024

1 hod

Obrázek epizody Buchty: Česat mouchám chloupky je slast, říká entomolog

Buchty: Česat mouchám chloupky je slast, říká entomolog

8. 5. 2024

40 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Coca-Cola. Americký sen pije celý svět

Příběhy z kalendáře: Coca-Cola. Americký sen pije celý svět

8. 5. 2024

25 min

Obrázek epizody Houpačky: První, na co bych se podíval, je omezení věku, říká o hrách pro děti Jarda Möwald z podcastu Quest

Houpačky: První, na co bych se podíval, je omezení věku, říká o hrách pro děti Jarda Möwald z podcastu Quest

8. 5. 2024

34 min

Obrázek epizody Československé, nebo sovětské vozy? Pražské metro nakonec využilo oba zvažované typy souprav

Československé, nebo sovětské vozy? Pražské metro nakonec využilo oba zvažované typy souprav

8. 5. 2024

3 min

Obrázek epizody Výlety: V Aši vybudovali půvabný park Historie. Na své si v něm přijdou milovníci historie, sportovci i děti

Výlety: V Aši vybudovali půvabný park Historie. Na své si v něm přijdou milovníci historie, sportovci i děti

8. 5. 2024

2 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami

Vaříme s Habadějem: Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami

8. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Osm křížků na hřbetě, ale doma v lenošce ho nenajdete

Osm křížků na hřbetě, ale doma v lenošce ho nenajdete

8. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody S04E03 - Intel mění název, Apple zachraňuje iPady (Technologické novinky a předpovědi)

S04E03 - Intel mění název, Apple zachraňuje iPady (Technologické novinky a předpovědi)

8. 5. 2024

1 hod 19 min

Obrázek epizody S04E02 - Počítače ve všem!!!

S04E02 - Počítače ve všem!!!

8. 5. 2024

50 min

Obrázek epizody Alex a host: Vlasovci zachránili Prahu před zničením. Mnoho Pražanů jim vděčí za život, říká historik Tomáš Jakl

Alex a host: Vlasovci zachránili Prahu před zničením. Mnoho Pražanů jim vděčí za život, říká historik Tomáš Jakl

8. 5. 2024

22 min

Obrázek epizody #257: Hry v mainstreamu

#257: Hry v mainstreamu

8. 5. 2024

46 min

Obrázek epizody Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami

Bramborové škubánky s mákem a švestkami v rumu. Klasika ještě „vylepšená“ netradičními surovinami

8. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Nachtfahrer #2 - Hanzova krize středního věku překonána díky Mercedes Benz AMG GT-R.

Nachtfahrer #2 - Hanzova krize středního věku překonána díky Mercedes Benz AMG GT-R.

8. 5. 2024

1 hod 16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Jiřina Bohdalová: Pro film Svatá mě museli zestaršit a to mě bavilo

Blízká setkání: Herečka Jiřina Bohdalová: Pro film Svatá mě museli zestaršit a to mě bavilo

8. 5. 2024

28 min

Obrázek epizody Herečka Bára Jánová: Šikanovali mě za hubenost, přitom mi táta říká „kyselino”!

Herečka Bára Jánová: Šikanovali mě za hubenost, přitom mi táta říká „kyselino”!

8. 5. 2024

49 min

Obrázek epizody Skládá klasickou hudbu, ale více ji spojujeme s jazzem. Jak se rodí hudba Nikol Bókové

Skládá klasickou hudbu, ale více ji spojujeme s jazzem. Jak se rodí hudba Nikol Bókové

8. 5. 2024

21 min

Obrázek epizody Polední Pauza S02E25 - Vesmírná loď INTERSTELLAR

Polední Pauza S02E25 - Vesmírná loď INTERSTELLAR

8. 5. 2024

52 min

Obrázek epizody Marína Urbániková: Znalost dat vede ke spekulativnosti. Bere to jistotu, kterou přináší nevědomost

Marína Urbániková: Znalost dat vede ke spekulativnosti. Bere to jistotu, kterou přináší nevědomost

8. 5. 2024

42 min

Obrázek epizody O Cestách za oceán Evy Záhrobské a dobrotách na budějovickém výstavišti

O Cestách za oceán Evy Záhrobské a dobrotách na budějovickém výstavišti

8. 5. 2024

29 min

Obrázek epizody Umělecká ředitelka Festivalu Jarmily Novotné Ivana Leidlová zve na akce letošního ročníku festivalu

Umělecká ředitelka Festivalu Jarmily Novotné Ivana Leidlová zve na akce letošního ročníku festivalu

8. 5. 2024

12 min

Obrázek epizody #19 Živné rostliny, zahrady pro motýly a my

#19 Živné rostliny, zahrady pro motýly a my

8. 5. 2024

11 min

Obrázek epizody Přerušovaný půst

Přerušovaný půst

8. 5. 2024

1 min