Obrázek epizody Know-how spisovatelského řemesla poodhalí Lenka Pastorčáková a Jiří Klečka

Know-how spisovatelského řemesla poodhalí Lenka Pastorčáková a Jiří Klečka

6. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Až začne v září teplota půdy klesat, vysadíme nové jahodníky

Až začne v září teplota půdy klesat, vysadíme nové jahodníky

6. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Linkin Park mají novou zpěvačku. Pokusy na lidech a jak se uživit amatérským ping–pongem

Linkin Park mají novou zpěvačku. Pokusy na lidech a jak se uživit amatérským ping–pongem

6. 9. 2024

17 min

Obrázek epizody Za odnošení dítěte chatu za Prahou a studium? Renata náhradní matku hledala rok a půl. Bez úspěchu

Za odnošení dítěte chatu za Prahou a studium? Renata náhradní matku hledala rok a půl. Bez úspěchu

6. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

Jezte, ať vám to sluší: Konzervace potravin. Máme se konzervám vyhýbat? Proč vydrží tak dlouho?

6. 9. 2024

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytička: Státní rozpočet prověří koalici. Žádná strana ale nemá tak navrch, aby ho nepodpořila

Jak to vidí...: Analytička: Státní rozpočet prověří koalici. Žádná strana ale nemá tak navrch, aby ho nepodpořila

6. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody #24 Zahradní jezírko svépomocí krok za krokem

#24 Zahradní jezírko svépomocí krok za krokem

6. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody Sahádža Jóga & Šrí Matadží

Sahádža Jóga & Šrí Matadží

6. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Na Terase - Epizoda 16 – Zelenina a trvalky? Jde to vůbec dohromady? Smíšené kultury mají jen výhody.

Na Terase - Epizoda 16 – Zelenina a trvalky? Jde to vůbec dohromady? Smíšené kultury mají jen výhody.

6. 9. 2024

48 min

Obrázek epizody Beastik: Neofrag by se mohl vrátit do SINNERS, výhružky smrtí po zápasech jsem už zažil.

Beastik: Neofrag by se mohl vrátit do SINNERS, výhružky smrtí po zápasech jsem už zažil.

5. 9. 2024

27 min

Obrázek epizody CrazyJane: Ženské CSko se posouvá. Uvidíme ženu v TOP50 týmu. Tuzemské týmy mají na major.

CrazyJane: Ženské CSko se posouvá. Uvidíme ženu v TOP50 týmu. Tuzemské týmy mají na major.

5. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Žárlivost!

Žárlivost!

5. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody S4E6 | Wild Magic | Hesoyam Dungeons (Part 1)

S4E6 | Wild Magic | Hesoyam Dungeons (Part 1)

5. 9. 2024

2 hod 0 min

Obrázek epizody Studovna: Jak zvládnout nástup na vysokou? Studenti si často připadají osaměle, upozorňuje psycholožka

Studovna: Jak zvládnout nástup na vysokou? Studenti si často připadají osaměle, upozorňuje psycholožka

5. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Korejská sekta Shincheonji se šíří v Brně! Svědectví

Korejská sekta Shincheonji se šíří v Brně! Svědectví

5. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Mesiášovi převrácenci Z: Policejní zásah

Mesiášovi převrácenci Z: Policejní zásah

5. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů: Vzdělávej a vychovávej! Někde rákoska, jinde pochvala. Jak by se měla proměnit škola?

Člověčiny aneb Svět lidských fenoménů: Vzdělávej a vychovávej! Někde rákoska, jinde pochvala. Jak by se měla proměnit škola?

5. 9. 2024

26 min

Obrázek epizody Čtyřicetdvojka: Český wrestling jede (RJ Kolda, VCV)

Čtyřicetdvojka: Český wrestling jede (RJ Kolda, VCV)

5. 9. 2024

1 hod 37 min

Obrázek epizody Jak dopadl můj 1. let dronem mezi mrakodrapy na Manhattnu? 🎙️ Jirka Vacek | Jsem Pilot |

Jak dopadl můj 1. let dronem mezi mrakodrapy na Manhattnu? 🎙️ Jirka Vacek | Jsem Pilot |

5. 9. 2024

55 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hübek, Hybek, Drahoš

O původu příjmení: Hübek, Hybek, Drahoš

5. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody Myš, která řvala. Proč by bylo dobré, aby miniaturní dunajský stát Liberland vyhlásil válku USA

Myš, která řvala. Proč by bylo dobré, aby miniaturní dunajský stát Liberland vyhlásil válku USA

5. 9. 2024

16 min

Obrázek epizody Jsou spolu už 29 let a jejich tvorba návštěvníky galerií nešokuje a nepohoršuje

Jsou spolu už 29 let a jejich tvorba návštěvníky galerií nešokuje a nepohoršuje

5. 9. 2024

9 min

Obrázek epizody Profesí analytik, dříve diskžokej, duší bigbíťák i poeta. To vše je Josef Huslík

Profesí analytik, dříve diskžokej, duší bigbíťák i poeta. To vše je Josef Huslík

5. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Alex a host: Balet nejvíc bolí v šest hodin ráno, říká profesionální tanečník Karel Audy

Alex a host: Balet nejvíc bolí v šest hodin ráno, říká profesionální tanečník Karel Audy

5. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Malinám se letos daří. Správně vybraná odrůda plodí až do zámrazu

Hobby magazín: Malinám se letos daří. Správně vybraná odrůda plodí až do zámrazu

5. 9. 2024

2 min