Obrázek epizody Hobby magazín: Kořeněné kuličky kaprům chutnají. Chce to ale správnou příchuť. Je libo citrus nebo tlející maso?

Hobby magazín: Kořeněné kuličky kaprům chutnají. Chce to ale správnou příchuť. Je libo citrus nebo tlející maso?

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Kryštofič, Galvánek

O původu příjmení: Kryštofič, Galvánek

12. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Petr Kaluža je českým porotcem soutěže World Beer Awards: Pivo je úžasné, zaujme všechny vaše smysly

Host ve studiu: Petr Kaluža je českým porotcem soutěže World Beer Awards: Pivo je úžasné, zaujme všechny vaše smysly

12. 9. 2024

11 min

Obrázek epizody Michal Krčmář: Medaili mi táta vrátí, až vyhraju další! Střelba je na Biatlonu to speciální

Michal Krčmář: Medaili mi táta vrátí, až vyhraju další! Střelba je na Biatlonu to speciální

12. 9. 2024

43 min

Obrázek epizody Radioporadna: Hyperaktivní děti mají spoustu darů a potenciálu. Jsou neskutečně šikovné na věci, které je zajímají

Radioporadna: Hyperaktivní děti mají spoustu darů a potenciálu. Jsou neskutečně šikovné na věci, které je zajímají

12. 9. 2024

21 min

Obrázek epizody Houpačky: Někdo se nás snaží přesvědčit, že školy nejsou bezpečné. Chceme tím děti provést, vaříme ale z vody

Houpačky: Někdo se nás snaží přesvědčit, že školy nejsou bezpečné. Chceme tím děti provést, vaříme ale z vody

12. 9. 2024

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

Radioporadna: Jen pár vteřin stačí, abyste viděli ostře a bez brýlí. Laserové operace očima zkušeného oftalmologa

12. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

Blízká setkání: Hudba je pro všechny. Nepřišlo mi fér nemít stejnou startovací čáru, říká k pomoci dětem Pokáč

12. 9. 2024

30 min

Obrázek epizody 10. epizoda: Skrytá síla potravin: Proč je původ jídla stejně důležitý jako živiny

10. epizoda: Skrytá síla potravin: Proč je původ jídla stejně důležitý jako živiny

12. 9. 2024

33 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Česku hrozí povodně, zesílí i vítr. Připravují se města a obce, vodohospodáři, hasiči i energetici

Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Česku hrozí povodně, zesílí i vítr. Připravují se města a obce, vodohospodáři, hasiči i energetici

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody Před husity chránil svatováclavskou korunu Karlštejn. Klenotům postavili kapli se zlatým stropem

Před husity chránil svatováclavskou korunu Karlštejn. Klenotům postavili kapli se zlatým stropem

12. 9. 2024

3 min

Obrázek epizody GS Talks #38 Petr Uhlík: Byl jsem buddhista i pankáč. Oblečení mě definovalo

GS Talks #38 Petr Uhlík: Byl jsem buddhista i pankáč. Oblečení mě definovalo

12. 9. 2024

59 min

Obrázek epizody Vše o prodeji vstupenek! Dynamické ceny, bezpečný přeprodej, boj s překupníky i tipy, jak nenaletět!

Vše o prodeji vstupenek! Dynamické ceny, bezpečný přeprodej, boj s překupníky i tipy, jak nenaletět!

12. 9. 2024

33 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Amerikanista: Na vlně populismu jede Trump i Harrisová. Souboj můžou rozhodnout lokální témata

Jak to vidí...: Amerikanista: Na vlně populismu jede Trump i Harrisová. Souboj můžou rozhodnout lokální témata

12. 9. 2024

25 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Zemědělci mají pod střechou téměř všechno obilí, sklízí řepku a kukuřici, rozjíždí se i řepná kampaň

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Zemědělci mají pod střechou téměř všechno obilí, sklízí řepku a kukuřici, rozjíždí se i řepná kampaň

12. 9. 2024

4 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Královéhradecký kraj počítá pro příští rok s investicemi do oprav silniční sítě za 2 miliardy korun

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Královéhradecký kraj počítá pro příští rok s investicemi do oprav silniční sítě za 2 miliardy korun

12. 9. 2024

2 min

Obrázek epizody #37|Mechové zahrádky

#37|Mechové zahrádky

12. 9. 2024

15 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Vydat se za polární kruh, to chce kus odvahy a pořádnou výbavu. Obzvlášť, když vyrazíte na koloběžce

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Vydat se za polární kruh, to chce kus odvahy a pořádnou výbavu. Obzvlášť, když vyrazíte na koloběžce

12. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Další Hudba podle kalendáře připomene německou klavíristku a skladatelku Claru Schumann

Další Hudba podle kalendáře připomene německou klavíristku a skladatelku Claru Schumann

12. 9. 2024

7 min

Obrázek epizody #57: První a druhý exkurz do světa Karaku, aneb rodinné hraní

#57: První a druhý exkurz do světa Karaku, aneb rodinné hraní

12. 9. 2024

37 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Chrám svaté Barbory měl zdůraznit slávu hornického města, stal se ale cennou historickou památkou

Návraty do minulosti: Chrám svaté Barbory měl zdůraznit slávu hornického města, stal se ale cennou historickou památkou

12. 9. 2024

1 min

Obrázek epizody Buchty: Jaký je život s osmi dětmi? Do Ankali se moc nedostanete, ale nevadí

Buchty: Jaký je život s osmi dětmi? Do Ankali se moc nedostanete, ale nevadí

11. 9. 2024

42 min

Obrázek epizody Kriminálka: DNA 632. Středočeská kriminálka na stopě „dětskému“ vrahovi

Kriminálka: DNA 632. Středočeská kriminálka na stopě „dětskému“ vrahovi

11. 9. 2024

10 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vybavení domácnosti za hubičku

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Vybavení domácnosti za hubičku

11. 9. 2024

32 min

Obrázek epizody Roman Kudela se léta věnuje důlnímu potápění a s tím spojené archeologii

Roman Kudela se léta věnuje důlnímu potápění a s tím spojené archeologii

11. 9. 2024

9 min