Obrázek epizody Po vysazení antikoncepce jí řekli, že asi nebude mít děti. Teď čeká rodinu

Po vysazení antikoncepce jí řekli, že asi nebude mít děti. Teď čeká rodinu

1. 10. 2024

18 min

Obrázek epizody „Zpravokořenění je úplný nesmysl,“ říká v poradně Jana Bucharová

„Zpravokořenění je úplný nesmysl,“ říká v poradně Jana Bucharová

1. 10. 2024

11 min

Obrázek epizody To nejlepší z Expres Rána! Love story Live! Seznámení Lany Del Rey s manželem, včetně autentických zvuků legendárního bílého aligátora + nejstarší nahrávka v dějinách je o sexu

To nejlepší z Expres Rána! Love story Live! Seznámení Lany Del Rey s manželem, včetně autentických zvuků legendárního bílého aligátora + nejstarší nahrávka v dějinách je o sexu

1. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: O koalici, která povede v příštím volebním období Královéhradecký kraj, zatím stále není jasno

Zprávy pro Královéhradecký kraj: O koalici, která povede v příštím volebním období Královéhradecký kraj, zatím stále není jasno

1. 10. 2024

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Politolog: Petr Fiala měl pádné důvody pro odvolání Bartoše už v polovině srpna

Jak to vidí...: Politolog: Petr Fiala měl pádné důvody pro odvolání Bartoše už v polovině srpna

1. 10. 2024

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Část Hradecké ulice vedoucí k rekonstruované křižovatce Mileta v Hradci Králové je znovu průjezdná

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Část Hradecké ulice vedoucí k rekonstruované křižovatce Mileta v Hradci Králové je znovu průjezdná

1. 10. 2024

18 sec

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Poškozený kříž se z věže klášterního kostela sv. Augustina ve Vrchlabí dostal do rukou restaurátorů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Poškozený kříž se z věže klášterního kostela sv. Augustina ve Vrchlabí dostal do rukou restaurátorů

1. 10. 2024

2 min

Obrázek epizody 🌵Ideální doba pro založení skalky? Na podzim. A co vysazovat v říjnu?

🌵Ideální doba pro založení skalky? Na podzim. A co vysazovat v říjnu?

1. 10. 2024

17 min

Obrázek epizody Crystal Fighters: Naší hudbou malujeme barevné graffiti po šedých zdech

Crystal Fighters: Naší hudbou malujeme barevné graffiti po šedých zdech

1. 10. 2024

14 min

Obrázek epizody Smrt v chodbách Florty - kapitola 37.

Smrt v chodbách Florty - kapitola 37.

1. 10. 2024

57 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Josefa Slavíka přijali na konzervatoř v deseti letech. Obdivoval ho i Paganini. Osud rozhodl jinak

Návraty do minulosti: Josefa Slavíka přijali na konzervatoř v deseti letech. Obdivoval ho i Paganini. Osud rozhodl jinak

1. 10. 2024

1 min

Obrázek epizody Hořké vzpomínky na sektu ŠKOLA ARIA

Hořké vzpomínky na sektu ŠKOLA ARIA

1. 10. 2024

24 min

Obrázek epizody ČO BY SA STALO, KEBY MAČKY VEDELI HRAŤ BASKETBAL? #EP45

ČO BY SA STALO, KEBY MAČKY VEDELI HRAŤ BASKETBAL? #EP45

30. 9. 2024

35 min

Obrázek epizody 45. Vytváření silných komunit pro dobrý místní život - Tomáš Hajzler

45. Vytváření silných komunit pro dobrý místní život - Tomáš Hajzler

30. 9. 2024

55 min

Obrázek epizody # 31 - „Cestující jsme znali. Přesně jsme věděli, kdo a z kterého domu bude dobíhat,“ vzpomínají na dobu minulou řidiči Karel Růžička a František Hladký.

# 31 - „Cestující jsme znali. Přesně jsme věděli, kdo a z kterého domu bude dobíhat,“ vzpomínají na dobu minulou řidiči Karel Růžička a František Hladký.

30. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Zing Podcast #123: Metaphor, Towerborne a hry pro PS5 Pro

Zing Podcast #123: Metaphor, Towerborne a hry pro PS5 Pro

30. 9. 2024

1 hod 25 min

Obrázek epizody Thimbleweed Park - Podivní lidi, podivný město (VIDEOHRA ZVUKEM)

Thimbleweed Park - Podivní lidi, podivný město (VIDEOHRA ZVUKEM)

30. 9. 2024

53 min

Obrázek epizody Já jsem se dobře oženil, a tak jsem šťastný člověk, říká výtvarník Ladislav Pálka

Já jsem se dobře oženil, a tak jsem šťastný člověk, říká výtvarník Ladislav Pálka

30. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody S2E05: Kup knihu, pomoz z bahna

S2E05: Kup knihu, pomoz z bahna

30. 9. 2024

1 hod 33 min

Obrázek epizody Pakvítko – vše o pěstování na balkoně a terase. Vlastní zelenina, ovoce a bylinky. Jde to.

Pakvítko – vše o pěstování na balkoně a terase. Vlastní zelenina, ovoce a bylinky. Jde to.

30. 9. 2024

57 min

Obrázek epizody Houpačky: Nikdy v životě jsem se necítila tak sama, jako teď s miminkem, říká porodní asistentka Bára Čápová

Houpačky: Nikdy v životě jsem se necítila tak sama, jako teď s miminkem, říká porodní asistentka Bára Čápová

30. 9. 2024

23 min

Obrázek epizody Pastinák = hvězda podzimní kuchyně. Zelenina s nešťastným osudem, ale také s mnohostranným použitím

Pastinák = hvězda podzimní kuchyně. Zelenina s nešťastným osudem, ale také s mnohostranným použitím

30. 9. 2024

22 min

Obrázek epizody Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

Hergot!: Kutnohorská sekta: Věřili, že tělo léčitele vyzvednou entity z jiného světa

30. 9. 2024

50 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé ledviny, jejich onemocnění a moderní léčba

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Zdravé ledviny, jejich onemocnění a moderní léčba

30. 9. 2024

34 min

Obrázek epizody Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

Vlna: Mají GenZ méně sexu? Číslo nerozhoduje o kvalitě, říká Barbora Mudrová z organizace Konsent

30. 9. 2024

24 min