Obrázek epizody Jak zbavit chalupu vlhkosti? Dostupným řešením je tepelně izolační omítka

Jak zbavit chalupu vlhkosti? Dostupným řešením je tepelně izolační omítka

19. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Pavel Vacek, trenér fitness a kulturistiky

Pavel Vacek, trenér fitness a kulturistiky

19. 11. 2024

18 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Stop dekubitům! Ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové se dozvíte, jak předcházet proleženinám

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Stop dekubitům! Ve Fakultní nemocnici v Hradci Králové se dozvíte, jak předcházet proleženinám

19. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Vidrail : „Internet je toxic. Házení ho*en už nikoho nešokuje." | DUNGGEON PODCAST #1

Vidrail : „Internet je toxic. Házení ho*en už nikoho nešokuje." | DUNGGEON PODCAST #1

19. 11. 2024

3 hod 15 min

Obrázek epizody Brno přivítá MČR v esportu. Kdo si odnese miliony? Co je to gg? Kdo nejvíc vydělává?

Brno přivítá MČR v esportu. Kdo si odnese miliony? Co je to gg? Kdo nejvíc vydělává?

19. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradec Králové chce změnit systém parkování ve městě. Součástí má být i rozšíření placených zón

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Hradec Králové chce změnit systém parkování ve městě. Součástí má být i rozšíření placených zón

19. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody „Měl jsem to naplánované od tří let.“ Jan Žatko pomáhá jako praktická sestra v domově pro seniory

„Měl jsem to naplánované od tří let.“ Jan Žatko pomáhá jako praktická sestra v domově pro seniory

19. 11. 2024

2 min

Obrázek epizody TERAPEUTKA BEROUSKOVÁ: Mladí lidé se cítí tak ztraceni, že už tady nechtějí být

TERAPEUTKA BEROUSKOVÁ: Mladí lidé se cítí tak ztraceni, že už tady nechtějí být

19. 11. 2024

34 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Stroje otce a syna Drahošových létají po celé Evropě: Pilotovat vlastní letadlo je obrovská euforie

Host ve studiu: Stroje otce a syna Drahošových létají po celé Evropě: Pilotovat vlastní letadlo je obrovská euforie

19. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kovanda: Výhrady k návrhu státního rozpočtu jsou oprávněné. Obsahuje 45 miliard nevyjasněných příjmů

Jak to vidí...: Kovanda: Výhrady k návrhu státního rozpočtu jsou oprávněné. Obsahuje 45 miliard nevyjasněných příjmů

19. 11. 2024

30 min

Obrázek epizody Ivan Bartoš: Piráti jsou pořád transparentní. DSŘ bych dnes asi udělal jinak.

Ivan Bartoš: Piráti jsou pořád transparentní. DSŘ bych dnes asi udělal jinak.

19. 11. 2024

1 hod

Obrázek epizody Slast: Myslela jsem si, že tam nejsem dost hezká

Slast: Myslela jsem si, že tam nejsem dost hezká

19. 11. 2024

42 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Lůžka v Azylovém domě Matky Terezy v Hradci Králové jsou obsazena, zájemci jsou zapsáni v pořadníku

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Lůžka v Azylovém domě Matky Terezy v Hradci Králové jsou obsazena, zájemci jsou zapsáni v pořadníku

19. 11. 2024

14 sec

Obrázek epizody 051 ALBÁNIE: Plánovaně neplánovaný víkend v Tiraně

051 ALBÁNIE: Plánovaně neplánovaný víkend v Tiraně

19. 11. 2024

55 min

Obrázek epizody Hradiště Stará Kouřim: Podle pověsti hradiště založil bratr legendárního praotce Čecha

Hradiště Stará Kouřim: Podle pověsti hradiště založil bratr legendárního praotce Čecha

19. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody Návraty do minulosti: Hradiště Stará Kouřim: Podle pověsti hradiště založil bratr legendárního praotce Čecha

Návraty do minulosti: Hradiště Stará Kouřim: Podle pověsti hradiště založil bratr legendárního praotce Čecha

19. 11. 2024

1 min

Obrázek epizody „Předvánoční úklid je jako mamut. Musíte ho správně naporcovat,“ říká v našem podcastu úklidová blogerka

„Předvánoční úklid je jako mamut. Musíte ho správně naporcovat,“ říká v našem podcastu úklidová blogerka

19. 11. 2024

13 min

Obrázek epizody S2E12: Zapomenuté herní klenoty I.

S2E12: Zapomenuté herní klenoty I.

18. 11. 2024

1 hod 39 min

Obrázek epizody #87 - Vampýří terapie, VR hry a extraction shootery

#87 - Vampýří terapie, VR hry a extraction shootery

18. 11. 2024

1 hod 52 min

Obrázek epizody S1E2 | Začátek vyučování | Hesoyam Wizards | (Part 1)

S1E2 | Začátek vyučování | Hesoyam Wizards | (Part 1)

18. 11. 2024

1 hod 52 min

Obrázek epizody #17 Top 5 vesmírných her & SETI

#17 Top 5 vesmírných her & SETI

18. 11. 2024

1 hod 22 min

Obrázek epizody Ep. 6: FaB Store ve Wombatí kostce

Ep. 6: FaB Store ve Wombatí kostce

18. 11. 2024

1 hod 2 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Emil rytíř Škoda. Koupil továrničku s třiatřiceti dělníky a vybudoval impérium

Příběhy z kalendáře: Emil rytíř Škoda. Koupil továrničku s třiatřiceti dělníky a vybudoval impérium

18. 11. 2024

17 min

Obrázek epizody Vlna: Koukali na mě skrz prsty, že jsem mladý, říká Kuba Zeman. Fotil olympijskou kolekci i Yzomandiase

Vlna: Koukali na mě skrz prsty, že jsem mladý, říká Kuba Zeman. Fotil olympijskou kolekci i Yzomandiase

18. 11. 2024

28 min