Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Náš host: Portugalskou písničku pro turné po Brazílii jsme natáčeli šest hodin, říkají muzikanti z Extra Bandu

Náš host: Portugalskou písničku pro turné po Brazílii jsme natáčeli šest hodin, říkají muzikanti z Extra Bandu

3. 3. 2026

13 min

Obrázek epizody Příběhy z Vysočiny: Zlínští filharmonici provedli v Jihlavě díla Schumanna, Mendelssohna a Beethovena. Sál byl plný

Příběhy z Vysočiny: Zlínští filharmonici provedli v Jihlavě díla Schumanna, Mendelssohna a Beethovena. Sál byl plný

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Nemyslím, že by bylo bezpečné podstupovat cestu k repatriačnímu letu, říká Čech v Izraeli

Zprávy z Vysočiny: Nemyslím, že by bylo bezpečné podstupovat cestu k repatriačnímu letu, říká Čech v Izraeli

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Podhoubí: Ztratili jsme hvězdnou oblohu a ani jsme si toho nevšimli, říká astronom Jiří Dušek

Podhoubí: Ztratili jsme hvězdnou oblohu a ani jsme si toho nevšimli, říká astronom Jiří Dušek

3. 3. 2026

37 min

Obrázek epizody Robert Vano: Uzavřel jsem smlouvu s Bohem a tu nemůžu porušit

Robert Vano: Uzavřel jsem smlouvu s Bohem a tu nemůžu porušit

3. 3. 2026

43 min

Obrázek epizody Okolo češtiny: Proč má čeština písmeno „ě“?

Okolo češtiny: Proč má čeština písmeno „ě“?

3. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Dopolední host: Reportér Kamil Jáša sledoval na olympiádě skokany i běžce na lyžích. S přípravou mu pomáhala vítězka

Dopolední host: Reportér Kamil Jáša sledoval na olympiádě skokany i běžce na lyžích. S přípravou mu pomáhala vítězka

3. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Macinkův projev v OSN? Apely situaci nezachrání, je třeba přehodnotit obranný rozpočet

Jak to vidí...: Petr Just: Macinkův projev v OSN? Apely situaci nezachrání, je třeba přehodnotit obranný rozpočet

3. 3. 2026

24 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Vše ověřeno a vše také vyzkoušeno. Tím je příborské Centrum tradičních technologií vyhlášené

Křížem krajem: Vše ověřeno a vše také vyzkoušeno. Tím je příborské Centrum tradičních technologií vyhlášené

3. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Vše ověřeno a vše také vyzkoušeno. Tím je příborské Centrum tradičních technologií vyhlášené

Vše ověřeno a vše také vyzkoušeno. Tím je příborské Centrum tradičních technologií vyhlášené

3. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Stromy v kondici. V Beskydech budují sítě zasakovacích jam, které udrží vodu v krajině

Zprávy ze Zlínského kraje: Stromy v kondici. V Beskydech budují sítě zasakovacích jam, které udrží vodu v krajině

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Středočeské příběhy: Alpačí bratři z Vrátkova jsou velcí uličníci. Když mají neshody, tak po sobě plivou

Středočeské příběhy: Alpačí bratři z Vrátkova jsou velcí uličníci. Když mají neshody, tak po sobě plivou

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Rodina na prach: Vyléčily mě kopačky od holky snů. Rozhovor s Viktorem o sebevědomí a vztazích

Rodina na prach: Vyléčily mě kopačky od holky snů. Rozhovor s Viktorem o sebevědomí a vztazích

3. 3. 2026

18 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Popadané kamení, sesuvy půdy a vyvrácené stromy. Silničáři začali opravovat cestu v Břežanském údolí

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Popadané kamení, sesuvy půdy a vyvrácené stromy. Silničáři začali opravovat cestu v Břežanském údolí

3. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Dobrovolníkem i v 81 letech? „Jsem užitečný, doma bych se nudil,“ říká senior Jiří

Dobrovolníkem i v 81 letech? „Jsem užitečný, doma bych se nudil,“ říká senior Jiří

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Více než 500 bývalých hornických bytů. Hlučín by je mohl získat za měsíc, zaplatí za ně přes 600 mi…

Zprávy ČRo Ostrava: Více než 500 bývalých hornických bytů. Hlučín by je mohl získat za měsíc, zaplatí za ně přes 600 mi…

3. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Teplické kontaktní místo pro lidi v bytové nouzi navázalo spolupráci s tamním realitním trhem

Zprávy ze Severu: Teplické kontaktní místo pro lidi v bytové nouzi navázalo spolupráci s tamním realitním trhem

3. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Máme hosty: Šance pro Tebe působí tam, kde je problém. Snaží se ho podchytit včas

Máme hosty: Šance pro Tebe působí tam, kde je problém. Snaží se ho podchytit včas

3. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Michal Nesvadba: Kouzelná školka bylo drsné období, které se vleklo 23 let. Všechno je ale vykoupeno láskou dětí.

Michal Nesvadba: Kouzelná školka bylo drsné období, které se vleklo 23 let. Všechno je ale vykoupeno láskou dětí.

3. 3. 2026

27 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Opuštěná štola jako domov pro netopýry. V Orlických horách v nich zimní období přečkává až 12 druhů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Opuštěná štola jako domov pro netopýry. V Orlických horách v nich zimní období přečkává až 12 druhů

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Epizoda 94: Plán plavby 2, pozvánka do Herohero

Epizoda 94: Plán plavby 2, pozvánka do Herohero

3. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Redakční podcast: Motosalon za dveřmi!

Redakční podcast: Motosalon za dveřmi!

3. 3. 2026

58 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Stovka vojáků uklízela ve Staré Vodě místo zpustošené armádou. ,Je to obrovská symbolika,‘ říká kos…

Zprávy ČRo Olomouc: Stovka vojáků uklízela ve Staré Vodě místo zpustošené armádou. ,Je to obrovská symbolika,‘ říká kos…

3. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Zájem o zdravotnické obory stoupá. Přilákat budoucí sestřičky do sociálních služeb se pokouší na Kl…

Zprávy pro Plzeňský kraj: Zájem o zdravotnické obory stoupá. Přilákat budoucí sestřičky do sociálních služeb se pokouší na Kl…

3. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Věra Hlaváčková: Zorka a Nina

Rozhlasový sloupek: Věra Hlaváčková: Zorka a Nina

3. 3. 2026

1 min