Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vlna: Po vysazení kortikoidů přišlo peklo. Okolo ekzému se točí celý můj den, říká Tereza Fabiánová

Vlna: Po vysazení kortikoidů přišlo peklo. Okolo ekzému se točí celý můj den, říká Tereza Fabiánová

27. 1. 2025

28 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Stovky lidí přijdou na Českolipsku s koncem firmy Adient o práci, 40 procent z nich je z Mongolska

Zprávy pro Liberecký kraj: Stovky lidí přijdou na Českolipsku s koncem firmy Adient o práci, 40 procent z nich je z Mongolska

27. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Stromy ve Zrenjaninské ulici v Teplicích soutěží v anketě o Alej roku

Zprávy ze Severu: Stromy ve Zrenjaninské ulici v Teplicích soutěží v anketě o Alej roku

27. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Budova bývalé Textilany v Liberci se částečně zřítila

Zprávy pro Liberecký kraj: Budova bývalé Textilany v Liberci se částečně zřítila

27. 1. 2025

49 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Lidí s dýchacími potížemi v Ústeckém kraji přibývá. Nejvíc na Litoměřicku a Teplicku

Zprávy ze Severu: Lidí s dýchacími potížemi v Ústeckém kraji přibývá. Nejvíc na Litoměřicku a Teplicku

27. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ceny léků

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Ceny léků

27. 1. 2025

33 min

Obrázek epizody 025: Vladimír Mrva o výjimečnosti lokálních vín, současných výzvách a šťastných náhodách

025: Vladimír Mrva o výjimečnosti lokálních vín, současných výzvách a šťastných náhodách

27. 1. 2025

49 min

Obrázek epizody Skryté krvácení

Skryté krvácení

27. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: V Litoměřicích se ještě letos otevře nové Kulturní a kreativní centrum

Zprávy ze Severu: V Litoměřicích se ještě letos otevře nové Kulturní a kreativní centrum

27. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Zámek v Paskově má svou malou záhadu v podobě fragmentu historického portálu

Zámek v Paskově má svou malou záhadu v podobě fragmentu historického portálu

27. 1. 2025

10 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Rekonstrukce kulturního domu v Zábřeze se prodlužuje. Kdy bude hotovo a jak to teď uvnitř vypadá?

Zprávy ČRo Olomouc: Rekonstrukce kulturního domu v Zábřeze se prodlužuje. Kdy bude hotovo a jak to teď uvnitř vypadá?

27. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

27. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

Alex a host: Pokračuju dál a jinak. Nebráním se novým trendům, zajímá mě umělá inteligence, říká Michal Nesvadba

27. 1. 2025

24 min

27. 1. 2025

24 min

Obrázek epizody S2E22: Ohlédnutí za některými díly Davida Lynche

S2E22: Ohlédnutí za některými díly Davida Lynche

27. 1. 2025

1 hod 56 min

Obrázek epizody Minuta pro zdraví: Skryté krvácení

Minuta pro zdraví: Skryté krvácení

27. 1. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Na sídlišti U Nádraží v Jindřichově Hradci zastavují i dálkové autobusy. Komplikují ale provoz

Zprávy z jižních Čech: Na sídlišti U Nádraží v Jindřichově Hradci zastavují i dálkové autobusy. Komplikují ale provoz

27. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Aquapark v Uherském Hradišti projde modernizací za více než 40 milionů korun

Zprávy ze Zlínského kraje: Aquapark v Uherském Hradišti projde modernizací za více než 40 milionů korun

27. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Dynamo České Budějovice v generálce sledoval i předseda Jihočeského fotbalového svazu

Sportovní ozvěny: Dynamo České Budějovice v generálce sledoval i předseda Jihočeského fotbalového svazu

27. 1. 2025

6 min

Obrázek epizody Slejvák: Bude rok 2025 skibidi? Ze všeho si uděláme meme, tvrdí Slejvák

Slejvák: Bude rok 2025 skibidi? Ze všeho si uděláme meme, tvrdí Slejvák

27. 1. 2025

51 min

Obrázek epizody Casablanca: Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

Casablanca: Za pětistovku až na kraj světa. Cestovatelský podcast Casablanca oslavil 19. narozeniny

27. 1. 2025

59 min

Obrázek epizody Kořeny: Nahlédněte do dílny mistra varhanáře

Kořeny: Nahlédněte do dílny mistra varhanáře

27. 1. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Ostravská část Vítkovice kupuje tři bytové domy od vlastníka bývalých bytů OKD

Zprávy ČRo Ostrava: Ostravská část Vítkovice kupuje tři bytové domy od vlastníka bývalých bytů OKD

27. 1. 2025

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Sofie Veselá, vycházející hvězda hradeckého plavání: Chtěla bych se podívat na olympiádu, to je sen

Host ve studiu: Sofie Veselá, vycházející hvězda hradeckého plavání: Chtěla bych se podívat na olympiádu, to je sen

27. 1. 2025

11 min

27. 1. 2025

24 min