Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hobby magazín: Pravidla být viděn a dobře vidět platí po celý rok. Co by si měl cyklista obléct v zimě?

Hobby magazín: Pravidla být viděn a dobře vidět platí po celý rok. Co by si měl cyklista obléct v zimě?

1. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Pravidla být viděn a dobře vidět platí po celý rok. Co by si měl cyklista obléct v zimě?

Hobby magazín: Pravidla být viděn a dobře vidět platí po celý rok. Co by si měl cyklista obléct v zimě?

1. 2. 2025

3 min

1. 2. 2025

3 min

1. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Východočeské výlety: Kde si můžete užít nejdelší sjezdovku v Česku?

Východočeské výlety: Kde si můžete užít nejdelší sjezdovku v Česku?

1. 2. 2025

22 min

Obrázek epizody Zahradu je třeba tvořit kvůli sobě, ne kvůli fotkám na Instagram, říká zahradní architekt Ferdinand Leffler

Zahradu je třeba tvořit kvůli sobě, ne kvůli fotkám na Instagram, říká zahradní architekt Ferdinand Leffler

1. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Hrobka dcery krokodýla, část 1. - Kampaň 2, Epizoda 91

Hrobka dcery krokodýla, část 1. - Kampaň 2, Epizoda 91

1. 2. 2025

2 hod 41 min

Obrázek epizody Šmejděníčko, šmejdění a lov lebek - Kampaň 2, Epizoda 90

Šmejděníčko, šmejdění a lov lebek - Kampaň 2, Epizoda 90

1. 2. 2025

2 hod 48 min

Obrázek epizody Putování za vodou: Pasecké vodopády

Putování za vodou: Pasecké vodopády

1. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Prostřeno! - Kampaň 2, Epizoda 89

Prostřeno! - Kampaň 2, Epizoda 89

1. 2. 2025

2 hod 47 min

Obrázek epizody Omeletky: „Dům připomínal ošklivý kvádr.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma Můj dům – můj hrad

Omeletky: „Dům připomínal ošklivý kvádr.“ Omeletky Haliny Pawlowské na téma Můj dům – můj hrad

1. 2. 2025

29 min

Obrázek epizody Tanec s hady - Kampaň 2, Epizoda 88

Tanec s hady - Kampaň 2, Epizoda 88

1. 2. 2025

3 hod 17 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Vydejte se na Křížový vrch. Místní mu říkají Ronšperk

Zprávy pro Plzeňský kraj: Vydejte se na Křížový vrch. Místní mu říkají Ronšperk

1. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Svět zvířat: Ohlédnutí za rokem 2024 v zoo Děčín a plánech do roku 2025

Svět zvířat: Ohlédnutí za rokem 2024 v zoo Děčín a plánech do roku 2025

1. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Spojenci i soupeři. Liberec a Jablonec. Tak je ukazuje Severočeské muzeum

Zprávy pro Liberecký kraj: Spojenci i soupeři. Liberec a Jablonec. Tak je ukazuje Severočeské muzeum

1. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Techno: Astronomové objevili asteroid, u nějž existuje teoretická možnost, že v prosinci 2032 zasáhne Zemi

Techno: Astronomové objevili asteroid, u nějž existuje teoretická možnost, že v prosinci 2032 zasáhne Zemi

1. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody NEJ hradecké články týdne: Na dovolenou do kempu v zimě, Opravy silnic v Žacléři a Nové útulny pro turisty. NEJ reportáže týdne

NEJ hradecké články týdne: Na dovolenou do kempu v zimě, Opravy silnic v Žacléři a Nové útulny pro turisty. NEJ reportáže týdne

1. 2. 2025

1 min

Obrázek epizody Vortex #338 | Jak jsem koupil Playseat, nejlepší speedruny a rozhovor o Minigames Mayhem

Vortex #338 | Jak jsem koupil Playseat, nejlepší speedruny a rozhovor o Minigames Mayhem

1. 2. 2025

2 hod 13 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: „Žito tvoří s duší“. Výstava děl zesnulého Milana Žitníka v Lipníku pomáhá hranické nemocnici

Zprávy ČRo Olomouc: „Žito tvoří s duší“. Výstava děl zesnulého Milana Žitníka v Lipníku pomáhá hranické nemocnici

1. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody ePOD #100: Téma měsíce - TICHO v hluku

ePOD #100: Téma měsíce - TICHO v hluku

1. 2. 2025

15 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

Stříbrný vítr: Okouzlil mě už ve třinácti, vypráví Zuzana Wienerová, manželka odbojáře a letce RAF

1. 2. 2025

41 min

Obrázek epizody Meteor: Meteor o optických kabelech, masožravém syslovi, životu v mikrovlnce a západech Slunce

Meteor: Meteor o optických kabelech, masožravém syslovi, životu v mikrovlnce a západech Slunce

1. 2. 2025

52 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Umění lidi táhne. Návštěvnost Klicperova divadla i Galerie moderního umění v Hradci Králové stoupá

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Umění lidi táhne. Návštěvnost Klicperova divadla i Galerie moderního umění v Hradci Králové stoupá

1. 2. 2025

20 sec

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Začít pracovat v armádě je nyní snadnější. Vojáci totiž upravili podmínky vstupních fyzických testů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Začít pracovat v armádě je nyní snadnější. Vojáci totiž upravili podmínky vstupních fyzických testů

1. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Safari: Krásné a vzácné zebry bezhřívé pomáhá zachraňovat také spolupráce tří českých zoologických zahrad

Safari: Krásné a vzácné zebry bezhřívé pomáhá zachraňovat také spolupráce tří českých zoologických zahrad

1. 2. 2025

2 min