Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

Bourání: Hasicí přístroj do předsíně a v požárním čidle nové baterky. Nejvíc požárů je z neopatrnosti

17. 2. 2025

45 min

Obrázek epizody Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Záněty dutin

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Záněty dutin

17. 2. 2025

34 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Mráz plní noclehárny a azylové domy. Lidé bez domova nepohrdnou ani takzvanou teplou židlí

Zprávy z jižních Čech: Mráz plní noclehárny a azylové domy. Lidé bez domova nepohrdnou ani takzvanou teplou židlí

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Velký Bolevecký rybník hostil karneval otužilců. Voda měla 5 stupňů

Zprávy pro Plzeňský kraj: Velký Bolevecký rybník hostil karneval otužilců. Voda měla 5 stupňů

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

Odpolední interview: Chrání přírodu, pečují o svěřená území či usměrňují návštěvníky chráněných lokalit

17. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Česká pošta chce navýšit počet partnerských poboček z 1000 na 1500

Zprávy z Vysočiny: Česká pošta chce navýšit počet partnerských poboček z 1000 na 1500

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Jetřichovice mají nový územní plán. Schválení dokumentu ale provázejí protesty

Zprávy ze Severu: Jetřichovice mají nový územní plán. Schválení dokumentu ale provázejí protesty

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

Radioporadna: Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

17. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

Zabijačka jako česká tradice a společenská událost. Maso máme rádi, sníme ho 85 kg na osobu za rok

17. 2. 2025

24 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Fotbalisté budějovického Dynama už téměř jistě míří do druhé ligy. Přesto získali posilu

Sportovní ozvěny: Fotbalisté budějovického Dynama už téměř jistě míří do druhé ligy. Přesto získali posilu

17. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jak chutnalo pivo před 400 lety? Lomničtí sládci zkusili nakouřené pivo uvařit

Vybrali jsme pro vás: Jak chutnalo pivo před 400 lety? Lomničtí sládci zkusili nakouřené pivo uvařit

17. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zákoník práce, hojení ran, záchrana muzea, stoleté ZUŠky i láska

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zákoník práce, hojení ran, záchrana muzea, stoleté ZUŠky i láska

17. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zákoník práce, hojení ran, záchrana muzea, stoleté ZUŠky i láska

Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Zákoník práce, hojení ran, záchrana muzea, stoleté ZUŠky i láska

17. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

Radioporadna: Chcete ušetřit? Choďte na nákupy večer, s plným žaludkem a bez dětí

17. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody O původu příjmení: Hrouda, Hůla, Chmelík, Chochol

O původu příjmení: Hrouda, Hůla, Chmelík, Chochol

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody CERTIFIKÁT, NECERTIFIKÁT - NEJDE TO #EP54

CERTIFIKÁT, NECERTIFIKÁT - NEJDE TO #EP54

17. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Z druhé galerie: (AUTO)CENZURA A DIVADLO

Z druhé galerie: (AUTO)CENZURA A DIVADLO

17. 2. 2025

38 min

Obrázek epizody Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

Casablanca: Cestovatelka Vinická: Když kmen Hadzabe lovil komby, brečela jsem jako želva

17. 2. 2025

46 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Atletický klub Škoda Plzeň pořádal nábor nových sportovců, zájemců je stále víc

Zprávy pro Plzeňský kraj: Atletický klub Škoda Plzeň pořádal nábor nových sportovců, zájemců je stále víc

17. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je ředitelka nového Mozartova interaktivního muzea, muzikoložka Eva Velická

Dalším hostem pořadu Hudba v miléniu je ředitelka nového Mozartova interaktivního muzea, muzikoložka Eva Velická

17. 2. 2025

28 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

Blízká setkání: Herečka Petra Jungmanová: Bylo období, kdy jsem tajně brečela. Ale synové mi dali životní lekci

17. 2. 2025

32 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Kývli jsme hned, jak jsme to viděli. Veronika a Viktor vyměnili liberecký byt za kovárnu na vsi

Vybrali jsme pro vás: Kývli jsme hned, jak jsme to viděli. Veronika a Viktor vyměnili liberecký byt za kovárnu na vsi

17. 2. 2025

5 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Štěpán Bucher vystudoval v Anglii hudební produkci: Praxe mi dala nejvíc. A stáž přímo ve studiu

Host ve studiu: Štěpán Bucher vystudoval v Anglii hudební produkci: Praxe mi dala nejvíc. A stáž přímo ve studiu

17. 2. 2025

10 min

Obrázek epizody „Německé elektromobily dnes neobstojí na trhu,“ myslí si odborář. Co potřebuje německý autoprůmysl?

„Německé elektromobily dnes neobstojí na trhu,“ myslí si odborář. Co potřebuje německý autoprůmysl?

17. 2. 2025

2 min