Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Tři roky od začátku války na Ukrajině. V Plzeňském kraji žije více než 30 tisíc uprchlíků

Zprávy pro Plzeňský kraj: Tři roky od začátku války na Ukrajině. V Plzeňském kraji žije více než 30 tisíc uprchlíků

24. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody K věci ČRo Ostrava: Pomůže Lékařská fakulta vyřešit situaci s nedostatkem dentistů v regionu? Ptali jsme se děkana

K věci ČRo Ostrava: Pomůže Lékařská fakulta vyřešit situaci s nedostatkem dentistů v regionu? Ptali jsme se děkana

24. 2. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Král pop-artu Andy Warhol vystavuje v Pardubicích, poprvé ve východních Čechách

Zprávy pro Pardubický kraj: Král pop-artu Andy Warhol vystavuje v Pardubicích, poprvé ve východních Čechách

24. 2. 2025

4 min

Obrázek epizody Podcast Za volantem: Nehodový formulář vyplníte v mobilu

Podcast Za volantem: Nehodový formulář vyplníte v mobilu

24. 2. 2025

21 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Očkování dospívajících

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Očkování dospívajících

24. 2. 2025

23 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Úvěry, autoškola, výroba kyselky, MMA i oběti zločinu

Host Dopoledne pod Ještědem: Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Úvěry, autoškola, výroba kyselky, MMA i oběti zločinu

24. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Úvěry, autoškola, výroba kyselky, MMA i oběti zločinu

Výběr z rozhovorů uplynulých dní: Úvěry, autoškola, výroba kyselky, MMA i oběti zločinu

24. 2. 2025

14 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Na Zlínsku opět útočí vlci – v okolí Všeminy a Kašavy potrhali v posledních týdnech padesát ovcí

Zprávy ze Zlínského kraje: Na Zlínsku opět útočí vlci – v okolí Všeminy a Kašavy potrhali v posledních týdnech padesát ovcí

24. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Casablanca: V horách cítím vděčnost za život. Teru Menclová o severu Evropy, Nepálu a horské duševní hygieně

Casablanca: V horách cítím vděčnost za život. Teru Menclová o severu Evropy, Nepálu a horské duševní hygieně

24. 2. 2025

44 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Kola pro Afriku. Unikátní projekt, který je spojený s ostravským Koblovem

Odpolední interview: Kola pro Afriku. Unikátní projekt, který je spojený s ostravským Koblovem

24. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Kola pro Afriku. Unikátní projekt, který je spojený s ostravským Koblovem

Kola pro Afriku. Unikátní projekt, který je spojený s ostravským Koblovem

24. 2. 2025

12 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký soud rozhodl v případu podpory a propagace terorismu

Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký soud rozhodl v případu podpory a propagace terorismu

24. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Začala stavba další fáze areálu v Mošnově, kde bude logistické centrum BMW

Zprávy ČRo Ostrava: Začala stavba další fáze areálu v Mošnově, kde bude logistické centrum BMW

24. 2. 2025

2 min

Obrázek epizody Alex a host: Jaromír Nosek o roli brankářské legendy: Myslel jsem, že Plánička je ten, kdo kopl slavnej dloubák

Alex a host: Jaromír Nosek o roli brankářské legendy: Myslel jsem, že Plánička je ten, kdo kopl slavnej dloubák

24. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Jaromír Nosek o roli brankářské legendy: Myslel jsem, že Plánička je ten, kdo kopl slavnej dloubák

Alex a host: Jaromír Nosek o roli brankářské legendy: Myslel jsem, že Plánička je ten, kdo kopl slavnej dloubák

24. 2. 2025

27 min

24. 2. 2025

27 min

24. 2. 2025

27 min

Obrázek epizody Holocron #16 - Cantina talk

Holocron #16 - Cantina talk

24. 2. 2025

1 hod 42 min

Obrázek epizody Radioporadna: Neformální pečovatelé se starají o rodinné příslušníky či známé. Jak získat příspěvek na péči?

Radioporadna: Neformální pečovatelé se starají o rodinné příslušníky či známé. Jak získat příspěvek na péči?

24. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Neformální pečovatelé se starají o rodinné příslušníky či známé. Jak získat příspěvek na péči?

Neformální pečovatelé se starají o rodinné příslušníky či známé. Jak získat příspěvek na péči?

24. 2. 2025

20 min

Obrázek epizody Sportovní ozvěny: Libuška opravdu nebyla vodačka, vypráví kanoista, který pomáhal při natáčení Svatební cesty do Jiljí

Sportovní ozvěny: Libuška opravdu nebyla vodačka, vypráví kanoista, který pomáhal při natáčení Svatební cesty do Jiljí

24. 2. 2025

6 min

Obrázek epizody Výlety: Větrný mlýn ve Štípě by dokázal mlít mouku i dnes. Zájemci se mohou vydat na jeho prohlídku

Výlety: Větrný mlýn ve Štípě by dokázal mlít mouku i dnes. Zájemci se mohou vydat na jeho prohlídku

24. 2. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Poradnu pro děti s nadváhou a obezitou otevřela nemocnice ve Strakonicích. Zájem o služby je velký

Zprávy z jižních Čech: Poradnu pro děti s nadváhou a obezitou otevřela nemocnice ve Strakonicích. Zájem o služby je velký

24. 2. 2025

3 min

24. 2. 2025

27 min

24. 2. 2025

27 min