Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: V Prachovských skalách se připravují na zahájení turistické sezóny

Zprávy pro Liberecký kraj: V Prachovských skalách se připravují na zahájení turistické sezóny

28. 3. 2025

1 min

Obrázek epizody Jak využít dusíkaté vápno k ošetření záhonů před výsadbou či výsevem zeleniny

Jak využít dusíkaté vápno k ošetření záhonů před výsadbou či výsevem zeleniny

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Nemocné Madlence pomáhali i lidé v Olomouci. Do registru dárců kostní dřeně se zapsalo 500 lidí

Zprávy ČRo Olomouc: Nemocné Madlence pomáhali i lidé v Olomouci. Do registru dárců kostní dřeně se zapsalo 500 lidí

28. 3. 2025

4 min

Obrázek epizody Stay12: Jaké to je být influencerem a kde všude se posral?

Stay12: Jaké to je být influencerem a kde všude se posral?

28. 3. 2025

43 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Policie v Jablonci nad Nisou vyšetřuje krádež v hotelu, pachatel si odnesl téměř 300 tisíc korun

Zprávy pro Liberecký kraj: Policie v Jablonci nad Nisou vyšetřuje krádež v hotelu, pachatel si odnesl téměř 300 tisíc korun

28. 3. 2025

35 sec

Obrázek epizody Vláda šetří na ochraně přírody. Podle vědce ohrožují projekt, který zajišťuje vodu pro miliony lidí

Vláda šetří na ochraně přírody. Podle vědce ohrožují projekt, který zajišťuje vodu pro miliony lidí

28. 3. 2025

3 min

Obrázek epizody Křížem krajem: Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

Křížem krajem: Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

28. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

Přehrada Olešná slouží lidem už více než 60 let jako oáza klidu a odpočinku

28. 3. 2025

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

Zálety Aleny Zárybnické: Zhubnul jsem, ale kila navíc umím zahrát, směje se herec Jan Vápeník

28. 3. 2025

34 min

28. 3. 2025

34 min

28. 3. 2025

34 min

Obrázek epizody Zelené světy: Jak správně stříhat kanadské borůvky a další rady pro zahrádkáře

Zelené světy: Jak správně stříhat kanadské borůvky a další rady pro zahrádkáře

28. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Jak správně stříhat kanadské borůvky a další rady pro zahrádkáře

Jak správně stříhat kanadské borůvky a další rady pro zahrádkáře

28. 3. 2025

27 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Školáci vrací zpátky do přírody stromky využité během vánočních trhů

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Školáci vrací zpátky do přírody stromky využité během vánočních trhů

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Protialkoholní záchytná stanice v Hradci, jediné zařízení toho druhu v kraji, se možná přesune jinam

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Protialkoholní záchytná stanice v Hradci, jediné zařízení toho druhu v kraji, se možná přesune jinam

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Máme hosty: Kulturu v Moravské Třebové čekají lepší prostory. Co se chystá?

Máme hosty: Kulturu v Moravské Třebové čekají lepší prostory. Co se chystá?

28. 3. 2025

9 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Vojenské lesy a statky ČR zvou dobrovolníky do Brd na úklid

Zprávy pro Plzeňský kraj: Vojenské lesy a statky ČR zvou dobrovolníky do Brd na úklid

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jana Klímová: Více než cla škodí firmám chaos, který Trump vytváří. Proč to byznysmen jako on dělá?

Jak to vidí...: Jana Klímová: Více než cla škodí firmám chaos, který Trump vytváří. Proč to byznysmen jako on dělá?

28. 3. 2025

30 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Za 5 měsíců se toho povedlo hodně, říká hejtman Plzeňského kraje Kamal Farhan

Co vás zajímá: Za 5 měsíců se toho povedlo hodně, říká hejtman Plzeňského kraje Kamal Farhan

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Za 5 měsíců se toho povedlo hodně, říká hejtman Plzeňského kraje Kamal Farhan

Co vás zajímá: Za 5 měsíců se toho povedlo hodně, říká hejtman Plzeňského kraje Kamal Farhan

28. 3. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Opravy a údržby tunelů na dálnici D8 zásadně omezí dopravu. První uzavírka začne o víkendu

Zprávy ze Severu: Opravy a údržby tunelů na dálnici D8 zásadně omezí dopravu. První uzavírka začne o víkendu

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Pardubice nemůžou od května rozšířit placené parkování, nemají monitorovací vůz

Zprávy pro Pardubický kraj: Pardubice nemůžou od května rozšířit placené parkování, nemají monitorovací vůz

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Slintavka a kulhavka se dál šíří. Zemědělci musí dodržovat přísná bezpečnostní opatření

Zprávy z jižních Čech: Slintavka a kulhavka se dál šíří. Zemědělci musí dodržovat přísná bezpečnostní opatření

28. 3. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Prachovských skalách v Českém ráji skončil úklid a poslední opravy, začíná nová turistická sezóna

Zprávy pro Královéhradecký kraj: V Prachovských skalách v Českém ráji skončil úklid a poslední opravy, začíná nová turistická sezóna

28. 3. 2025

1 min