Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Na Stole S04E03 - Tentokrát opravdu o deskových hrách...

Na Stole S04E03 - Tentokrát opravdu o deskových hrách...

16. 4. 2025

3 hod 15 min

Obrázek epizody Buchty: Želví polévka, kapoun a nadívaná křepelka, to je pošušňáníčko, říká staromilec

Buchty: Želví polévka, kapoun a nadívaná křepelka, to je pošušňáníčko, říká staromilec

16. 4. 2025

42 min

Obrázek epizody Kriminálka: Trojúhelník zločinu. Karlovarská kriminálka a vyšetřování případů, které spolu zdánlivě nesouvisely

Kriminálka: Trojúhelník zločinu. Karlovarská kriminálka a vyšetřování případů, které spolu zdánlivě nesouvisely

16. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Školáci v Novosedlicích uspořádali Velikonoční jarmark. I díky němu se děti učí hospodařit s penězi

Zprávy ze Severu: Školáci v Novosedlicích uspořádali Velikonoční jarmark. I díky němu se děti učí hospodařit s penězi

16. 4. 2025

1 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Gene Deitch. Americký oscarový režisér v srdci Prahy

Příběhy z kalendáře: Gene Deitch. Americký oscarový režisér v srdci Prahy

16. 4. 2025

17 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Jak se promění liberecké nádraží a jeho okolí?

Zprávy pro Liberecký kraj: Jak se promění liberecké nádraží a jeho okolí?

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Přímá řeč: Dlouholetý starosta Lišova na Budějovicku Jiří Švec ve funkci skončil. Odvolala ho vlastní strana

Přímá řeč: Dlouholetý starosta Lišova na Budějovicku Jiří Švec ve funkci skončil. Odvolala ho vlastní strana

16. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Rozšířená filmová expozice Svěrákových v zámku Čechy pod Kosířem se otevře o Velikonocích

Zprávy ČRo Olomouc: Rozšířená filmová expozice Svěrákových v zámku Čechy pod Kosířem se otevře o Velikonocích

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Proč vlastně slavit Velikonoce?

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Proč vlastně slavit Velikonoce?

16. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody O rybaření na Labi, kde chytil kapra 29 kg a mnohem víc s Petrem ,,Pítrsem" Novotným - podcast #74

O rybaření na Labi, kde chytil kapra 29 kg a mnohem víc s Petrem ,,Pítrsem" Novotným - podcast #74

16. 4. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody O rybaření na Labi, kde chytil kapra 29 kg a mnohem víc s Petrem ,,Pítrsem" Novotným - podcast #74

O rybaření na Labi, kde chytil kapra 29 kg a mnohem víc s Petrem ,,Pítrsem" Novotným - podcast #74

16. 4. 2025

1 hod 24 min

16. 4. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Výlety: V polích u Bílovce stojí unikátní větrný mlýn. V sezóně nabízí prohlídky s mlynářem

Výlety: V polích u Bílovce stojí unikátní větrný mlýn. V sezóně nabízí prohlídky s mlynářem

16. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Brokolicový nákyp se sýrem a  česnekem. Zelené zlato na talíři potěší všechny strávníky. A je zdravé

Vaříme s Habadějem: Brokolicový nákyp se sýrem a česnekem. Zelené zlato na talíři potěší všechny strávníky. A je zdravé

16. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Jsem rád, že se na Karla Kryla nezapomíná, říká jeho bratr Jan

Odpolední interview: Jsem rád, že se na Karla Kryla nezapomíná, říká jeho bratr Jan

16. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Jsem rád, že se na Karla Kryla nezapomíná, říká jeho bratr Jan

Jsem rád, že se na Karla Kryla nezapomíná, říká jeho bratr Jan

16. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody O čem se mluví v Olomouckém kraji: Mora jde do boje. Jsou všichni hráči zdraví? Co domácí prostředí? Odpovídal trenér Jan Tomajko

O čem se mluví v Olomouckém kraji: Mora jde do boje. Jsou všichni hráči zdraví? Co domácí prostředí? Odpovídal trenér Jan Tomajko

16. 4. 2025

14 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Pardubické letiště zrušilo parkování zdarma. Cestující zaplatí 100 korun za den

Zprávy pro Pardubický kraj: Pardubické letiště zrušilo parkování zdarma. Cestující zaplatí 100 korun za den

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Balanc: Moderní láska: Proč se mladí muži uchylují k misogynní ideologii a online komunitám?

Balanc: Moderní láska: Proč se mladí muži uchylují k misogynní ideologii a online komunitám?

16. 4. 2025

33 min

Obrázek epizody Bourání: Kytka jako dárek? Nečekejte až na výročí, říká florista Robert Bartolen

Bourání: Kytka jako dárek? Nečekejte až na výročí, říká florista Robert Bartolen

16. 4. 2025

38 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: V obřích pračkách v improvizované prádelně se pere oblečení hokejistek na mistrovství v Budějovicích

Zprávy z jižních Čech: V obřích pračkách v improvizované prádelně se pere oblečení hokejistek na mistrovství v Budějovicích

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Balanc: Autismus bez mýtů: Jak vypadá život na spektru doopravdy?

Balanc: Autismus bez mýtů: Jak vypadá život na spektru doopravdy?

16. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Marek Němec: Ve hře Oko tygra jsem na jevišti úplně sám a říkám si v duchu: Já měl bejt truhlářem!

Blízká setkání: Marek Němec: Ve hře Oko tygra jsem na jevišti úplně sám a říkám si v duchu: Já měl bejt truhlářem!

16. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Libušínské pašije: Od technických potíží až po biblické zázraky

Zprávy z Vysočiny: Libušínské pašije: Od technických potíží až po biblické zázraky

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Klára Nevečeřalová: Celý život jsem byla pejskař

Na pohovce Jožky Kubáníka: Klára Nevečeřalová: Celý život jsem byla pejskař

16. 4. 2025

24 min