Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Blízká setkání: Marek Němec: Ve hře Oko tygra jsem na jevišti úplně sám a říkám si v duchu: Já měl bejt truhlářem!

Blízká setkání: Marek Němec: Ve hře Oko tygra jsem na jevišti úplně sám a říkám si v duchu: Já měl bejt truhlářem!

16. 4. 2025

32 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Libušínské pašije: Od technických potíží až po biblické zázraky

Zprávy z Vysočiny: Libušínské pašije: Od technických potíží až po biblické zázraky

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Klára Nevečeřalová: Celý život jsem byla pejskař

Na pohovce Jožky Kubáníka: Klára Nevečeřalová: Celý život jsem byla pejskař

16. 4. 2025

24 min

Obrázek epizody On Air: Inteligence a vzdělání nevypovídá o tom, jestli jsme si rovni jako lidé, říká hudebník Fvck_Kvlt

On Air: Inteligence a vzdělání nevypovídá o tom, jestli jsme si rovni jako lidé, říká hudebník Fvck_Kvlt

16. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Starosta Horního Maršova: V obci se soustředíme hlavně na přátelskou atmosféru v krajině pod Sněžkou

Host ve studiu: Starosta Horního Maršova: V obci se soustředíme hlavně na přátelskou atmosféru v krajině pod Sněžkou

16. 4. 2025

10 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Hypermarket v Trmicích začal pořádat modré hodiny – mají pomoci s nákupem hlavně lidem s autismem

Zprávy ze Severu: Hypermarket v Trmicích začal pořádat modré hodiny – mají pomoci s nákupem hlavně lidem s autismem

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Výlety: V polích u Bílovce stojí unikátní větrný mlýn. V sezóně nabízí prohlídky s mlynářem

Výlety: V polích u Bílovce stojí unikátní větrný mlýn. V sezóně nabízí prohlídky s mlynářem

16. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: V polích u Bílovce stojí unikátní větrný mlýn. V sezóně nabízí prohlídky s mlynářem

Výlety: V polích u Bílovce stojí unikátní větrný mlýn. V sezóně nabízí prohlídky s mlynářem

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

16. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Brokolicový nákyp se sýrem a  česnekem. Zelené zlato na talíři potěší všechny strávníky. A je zdravé

Vaříme s Habadějem: Brokolicový nákyp se sýrem a česnekem. Zelené zlato na talíři potěší všechny strávníky. A je zdravé

16. 4. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Olomouci budou opět fungovat pouliční půjčovny sdílených jízdních kol

Zprávy ČRo Olomouc: V Olomouci budou opět fungovat pouliční půjčovny sdílených jízdních kol

16. 4. 2025

23 sec

Obrázek epizody S Arenbergerem nejen o medicíně: Džajpur, Itibo… co mají společného s infekcí?

S Arenbergerem nejen o medicíně: Džajpur, Itibo… co mají společného s infekcí?

16. 4. 2025

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Naučme se dobře rozlišovat mezi pozitivní a negativní manipulací, doporučuje psycholog Jan Lašek

Radioporadna: Naučme se dobře rozlišovat mezi pozitivní a negativní manipulací, doporučuje psycholog Jan Lašek

16. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Naučme se dobře rozlišovat mezi pozitivní a negativní manipulací, doporučuje psycholog Jan Lašek

Naučme se dobře rozlišovat mezi pozitivní a negativní manipulací, doporučuje psycholog Jan Lašek

16. 4. 2025

23 min

Obrázek epizody Autismus bez mýtů: Jak vypadá život na spektru doopravdy?

Autismus bez mýtů: Jak vypadá život na spektru doopravdy?

16. 4. 2025

37 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Před Severočeské muzeum v Liberci se vrátil unikátní dopravní prostředek. Dálník

Zprávy pro Liberecký kraj: Před Severočeské muzeum v Liberci se vrátil unikátní dopravní prostředek. Dálník

16. 4. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Českého rozhlasu Ostrava: Z operativce na protidrogovém oddělení respektovanou masérkou. Setkání s Lucií Zahelovou

Host Českého rozhlasu Ostrava: Z operativce na protidrogovém oddělení respektovanou masérkou. Setkání s Lucií Zahelovou

16. 4. 2025

21 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Klára Nevečeřalová: Celý život jsem byla pejskař

Na pohovce Jožky Kubáníka: Klára Nevečeřalová: Celý život jsem byla pejskař

16. 4. 2025

24 min