Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Z bohumínských ulic zmizelo za pět let bezmála 140 autovraků

Zprávy ČRo Ostrava: Z bohumínských ulic zmizelo za pět let bezmála 140 autovraků

21. 5. 2025

1 min

Obrázek epizody S1E8 | Zkoušky na famfrpál | Hesoyam Wizards | (Part 1)

S1E8 | Zkoušky na famfrpál | Hesoyam Wizards | (Part 1)

21. 5. 2025

1 hod 45 min

Obrázek epizody Plavkyně Bára Seemanová prozradila, proč jsou sportovci dobří řidiči. A z její zásady bychom si měli vzít příklad všichni

Plavkyně Bára Seemanová prozradila, proč jsou sportovci dobří řidiči. A z její zásady bychom si měli vzít příklad všichni

21. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody Plavkyně Bára Seemanová prozradila, proč jsou sportovci dobří řidiči. A z její zásady bychom si měli vzít příklad všichni

Plavkyně Bára Seemanová prozradila, proč jsou sportovci dobří řidiči. A z její zásady bychom si měli vzít příklad všichni

21. 5. 2025

21 min

Obrázek epizody Buchty: I hasiči mají duši a musí si uklidit svoje vnitřní zásuvky

Buchty: I hasiči mají duši a musí si uklidit svoje vnitřní zásuvky

21. 5. 2025

51 min

Obrázek epizody Azeroth po šichtě #6 PODCAST 🔴 Jonáš Čumrik: "WoWko dává lidem skills do života!"

Azeroth po šichtě #6 PODCAST 🔴 Jonáš Čumrik: "WoWko dává lidem skills do života!"

21. 5. 2025

1 hod 26 min

Obrázek epizody Azeroth po šichtě #5 PODCAST 🔴Dokishaq: "LoLko mě málem stálo střední!"

Azeroth po šichtě #5 PODCAST 🔴Dokishaq: "LoLko mě málem stálo střední!"

21. 5. 2025

2 hod 43 min

Obrázek epizody Azeroth po šichtě #4 PODCAST 🔴Denkowheel: "WoWko mi pomáhalo při léčbě rakoviny!"

Azeroth po šichtě #4 PODCAST 🔴Denkowheel: "WoWko mi pomáhalo při léčbě rakoviny!"

21. 5. 2025

2 hod 12 min

Obrázek epizody Azeroth po šichtě #3 PODCAST 🔴 Ludwiga Craft: "Fantasy svět je už hodně vyčerpaný!"

Azeroth po šichtě #3 PODCAST 🔴 Ludwiga Craft: "Fantasy svět je už hodně vyčerpaný!"

21. 5. 2025

2 hod 14 min

Obrázek epizody Azeroth po šichtě #2 PODCAST 🔴 Mára z Bardmistr Games: "Chtěl jsem mít tu nejlepší e-sport ligu!"

Azeroth po šichtě #2 PODCAST 🔴 Mára z Bardmistr Games: "Chtěl jsem mít tu nejlepší e-sport ligu!"

21. 5. 2025

2 hod 46 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Mezinárodní den čaje, tekutiny, která je po vodě nejoblíbenější na světě

Příběhy z kalendáře: Mezinárodní den čaje, tekutiny, která je po vodě nejoblíbenější na světě

21. 5. 2025

7 min

Obrázek epizody Houpačky: Dítě se prostě nesmí doma bát. Traumata si děti často nepamatují, jejich tělo ale ano

Houpačky: Dítě se prostě nesmí doma bát. Traumata si děti často nepamatují, jejich tělo ale ano

21. 5. 2025

22 min

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Vysvěcený dům

Jardo, řekni fór: Vysvěcený dům

21. 5. 2025

21 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Babička a děda

Jardo, řekni fór: Babička a děda

21. 5. 2025

33 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Špatná SMS

Jardo, řekni fór: Špatná SMS

21. 5. 2025

25 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Místo k sezení

Jardo, řekni fór: Místo k sezení

21. 5. 2025

24 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Otrava krve

Jardo, řekni fór: Otrava krve

21. 5. 2025

22 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Bylo, nebylo

Jardo, řekni fór: Bylo, nebylo

21. 5. 2025

25 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Blondýnka v autě

Jardo, řekni fór: Blondýnka v autě

21. 5. 2025

23 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Jak dlouho žije osel

Jardo, řekni fór: Jak dlouho žije osel

21. 5. 2025

21 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Tajemství šéfkuchaře

Jardo, řekni fór: Tajemství šéfkuchaře

21. 5. 2025

35 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Hodiny

Jardo, řekni fór: Hodiny

21. 5. 2025

29 sec

Obrázek epizody Jardo, řekni fór: Ano, drahoušku

Jardo, řekni fór: Ano, drahoušku

21. 5. 2025

30 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Nejlepší ekofarmou roku 2025 je Střítežské fojtství, vede ho už čtrnáctá generace hospodářů

Zprávy ze Zlínského kraje: Nejlepší ekofarmou roku 2025 je Střítežské fojtství, vede ho už čtrnáctá generace hospodářů

21. 5. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Nové chodníky na mostě v Semilech musí stavaři předláždit

Zprávy pro Liberecký kraj: Nové chodníky na mostě v Semilech musí stavaři předláždit

21. 5. 2025

1 min