Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Vysokoškoláci i řemeslníci míří za včelami. V Jihlavě skládají závěrečné zkoušky budoucí včelaři

Zprávy z Vysočiny: Vysokoškoláci i řemeslníci míří za včelami. V Jihlavě skládají závěrečné zkoušky budoucí včelaři

16. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody NEJ hradecké články týdne: Medvědi v Krkonoších, Mláďata levhartů perských a Dvorský dopravní terminál. NEJ reportáže týdne

NEJ hradecké články týdne: Medvědi v Krkonoších, Mláďata levhartů perských a Dvorský dopravní terminál. NEJ reportáže týdne

16. 6. 2025

2 min

Obrázek epizody 39. Jaký hodinky by sis nikdy nekoupil?

39. Jaký hodinky by sis nikdy nekoupil?

16. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Planetárium: Magnetová hora: Říp jako zbytek lávového jezera a první pátrání po ztraceném hradu Wogastisburgu

Planetárium: Magnetová hora: Říp jako zbytek lávového jezera a první pátrání po ztraceném hradu Wogastisburgu

16. 6. 2025

39 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Proměna bývalé mlékárny v Moravské Třebové: V létě začne demolice i stavba vodojemu

Zprávy pro Pardubický kraj: Proměna bývalé mlékárny v Moravské Třebové: V létě začne demolice i stavba vodojemu

16. 6. 2025

25 sec

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Žerotínský zámek v Novém Jičíně bude mít nový vstup a také novou expozici

Zprávy ČRo Ostrava: Žerotínský zámek v Novém Jičíně bude mít nový vstup a také novou expozici

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Rozhlasový sloupek: Martina Adlerová: Cesty

Rozhlasový sloupek: Martina Adlerová: Cesty

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody „Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

„Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

16. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody „Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

„Vím, že jsem na vrcholu, a sny raději nemám, nechci být hamižná,“ říká Jana Peroutková

16. 6. 2025

47 min

Obrázek epizody #26 | ZLÉ JÁ

#26 | ZLÉ JÁ

16. 6. 2025

1 hod 52 min

Obrázek epizody Jihočeská vlastivěda: Hradčany nejsou jen v Praze. Stejné jméno nosí obec na Šumavě i ulice v Hluboké nad Vltavou

Jihočeská vlastivěda: Hradčany nejsou jen v Praze. Stejné jméno nosí obec na Šumavě i ulice v Hluboké nad Vltavou

16. 6. 2025

1 min

Obrázek epizody Retro noty 117: Hry ze starověkého Říma

Retro noty 117: Hry ze starověkého Říma

16. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Seagal ma chcel vyzliecť v karavane! (ANDREA ŠTEFANČÍKOVÁ epizóda dvestoštyridsiatadruhá)

Seagal ma chcel vyzliecť v karavane! (ANDREA ŠTEFANČÍKOVÁ epizóda dvestoštyridsiatadruhá)

15. 6. 2025

57 min

Obrázek epizody Bojs: Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

Bojs: Našel jsem krásu v čistém životě, říká James Cole

15. 6. 2025

55 min

Obrázek epizody Epizoda 32 - Little Garden

Epizoda 32 - Little Garden

15. 6. 2025

24 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Úponové bolesti paty. Pomůže novinková miniinvazivní operace a fréza

Moci bez nemoci: Úponové bolesti paty. Pomůže novinková miniinvazivní operace a fréza

15. 6. 2025

36 min

Obrázek epizody Kavárna: Hvězdy opět zazáří nad Vltavou. Festival, který pořádá houslista Pavel Šporcl, nabídne 16 koncertů

Kavárna: Hvězdy opět zazáří nad Vltavou. Festival, který pořádá houslista Pavel Šporcl, nabídne 16 koncertů

15. 6. 2025

17 min

Obrázek epizody Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

Hergot!: Léčebný rituál stojí na propojení těla, psychiky a společnosti, říká religionista

15. 6. 2025

52 min

Obrázek epizody Můj kraj: První náčelník plzeňského Sokola

Můj kraj: První náčelník plzeňského Sokola

15. 6. 2025

4 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: První transfúze krve. Pokus, který nadlouho předběhl svou dobu

Příběhy z kalendáře: První transfúze krve. Pokus, který nadlouho předběhl svou dobu

15. 6. 2025

18 min

Obrázek epizody Světový den dárců krve: Nejenom železo, ale i ostatní živiny je třeba doplnit, připomíná lékárník

Světový den dárců krve: Nejenom železo, ale i ostatní živiny je třeba doplnit, připomíná lékárník

15. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Jihomoravský rok: Světový den dárců krve: Nejenom železo, ale i ostatní živiny je třeba doplnit, připomíná lékárník

Jihomoravský rok: Světový den dárců krve: Nejenom železo, ale i ostatní živiny je třeba doplnit, připomíná lékárník

15. 6. 2025

19 min

Obrázek epizody Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Den otců

Když vypráví nápověda: Irena Fuchsová: Den otců

15. 6. 2025

5 min

Obrázek epizody V ostravském Muzeu hraček byla otevřena výstava Panenky z papíru, oblečky na míru

V ostravském Muzeu hraček byla otevřena výstava Panenky z papíru, oblečky na míru

15. 6. 2025

11 min

Obrázek epizody Odpolední interview: V ostravském Muzeu hraček byla otevřena výstava Panenky z papíru, oblečky na míru

Odpolední interview: V ostravském Muzeu hraček byla otevřena výstava Panenky z papíru, oblečky na míru

15. 6. 2025

11 min