Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

1. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

Alex a host: Díky kuchaři Svatoplukovi jsem prošel mnoho kuchyní, ale nenaučil jsem se nic, směje se Josef Dvořák

1. 7. 2025

30 min

1. 7. 2025

30 min

1. 7. 2025

30 min

1. 7. 2025

30 min

1. 7. 2025

30 min

1. 7. 2025

30 min

1. 7. 2025

30 min

Obrázek epizody Bourání: První panelák byl postaven před 70 lety. Byl to recept na krizi bydlení, nebo „bedna“?

Bourání: První panelák byl postaven před 70 lety. Byl to recept na krizi bydlení, nebo „bedna“?

1. 7. 2025

40 min

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Na sídlišti Dobětice v Ústí nad Labem začal platit zákaz nočního parkování dodávek

Zprávy ze Severu: Na sídlišti Dobětice v Ústí nad Labem začal platit zákaz nočního parkování dodávek

1. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínskem putuje los evropský, procházel se i po Zlíně. Lidé by měli být opatrní a ohleduplní

Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínskem putuje los evropský, procházel se i po Zlíně. Lidé by měli být opatrní a ohleduplní

1. 7. 2025

15 sec

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Na přehradě Slezská Harta začala hlavní lodní sezóna

Zprávy ČRo Ostrava: Na přehradě Slezská Harta začala hlavní lodní sezóna

1. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Vodní záchranáři na Dalešické přehradě opět hlídají bezpečí rekreantů

Zprávy z Vysočiny: Vodní záchranáři na Dalešické přehradě opět hlídají bezpečí rekreantů

1. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínská univerzita otevře nový studijní obor Radiologická asistence

Zprávy ze Zlínského kraje: Zlínská univerzita otevře nový studijní obor Radiologická asistence

1. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Pro řidičský průkaz do výdejního boxu. Nový doklad se dá vyřídit kompletně na dálku

Zprávy pro Pardubický kraj: Pro řidičský průkaz do výdejního boxu. Nový doklad se dá vyřídit kompletně na dálku

1. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

1. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

Co vás zajímá: Cestovní pojištění je základ, ale nestačí. Co si před odjezdem opravdu zkontrolovat

1. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Deka na koupališti není trezor. Rizika letní dovolené aneb Hlavní je nejít nenechavcům naproti

Radioporadna: Deka na koupališti není trezor. Rizika letní dovolené aneb Hlavní je nejít nenechavcům naproti

1. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Deka na koupališti není trezor. Rizika letní dovolené aneb Hlavní je nejít nenechavcům naproti

Deka na koupališti není trezor. Rizika letní dovolené aneb Hlavní je nejít nenechavcům naproti

1. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Kvůli suchu je ve čtyřech obcích na Olomoucku a Přerovsku omezena spotřeba vody

Zprávy ČRo Olomouc: Kvůli suchu je ve čtyřech obcích na Olomoucku a Přerovsku omezena spotřeba vody

1. 7. 2025

26 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: V Ústeckém kraji začaly samosběry česneku a brambor. Pěstitelé sází na zážitkovou agroturistiku

Zprávy ze Severu: V Ústeckém kraji začaly samosběry česneku a brambor. Pěstitelé sází na zážitkovou agroturistiku

1. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Vlna: Top hudba půlky roku = soundtrack léta. Radio Wave volí Black Tar Jesus, Turnstile, Oklou či Bibione

Vlna: Top hudba půlky roku = soundtrack léta. Radio Wave volí Black Tar Jesus, Turnstile, Oklou či Bibione

1. 7. 2025

34 min

Obrázek epizody Ep. 14: Mistr ČR 2025 Kuba Kouřil

Ep. 14: Mistr ČR 2025 Kuba Kouřil

1. 7. 2025

57 min

Obrázek epizody „Jeden z nejkrásnějších festivalů, kde jsem kdy byla.“ Které filmové hvězdy se do Varů rády vrací?

„Jeden z nejkrásnějších festivalů, kde jsem kdy byla.“ Které filmové hvězdy se do Varů rády vrací?

1. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody „Zelená voda v sudu? Nejlepší hnojivo!“ říká v poradně Jana Bucharová

„Zelená voda v sudu? Nejlepší hnojivo!“ říká v poradně Jana Bucharová

1. 7. 2025

8 min