Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

Alex a host: Premiér jsem zažila hodně, ale tréma mě pořád provází, svěřuje se herečka Kateřina Brožová

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Uranové sklo mě uhranulo. Václav Řezáč vystavuje svá díla v libereckém muzeu

Zprávy pro Liberecký kraj: Uranové sklo mě uhranulo. Václav Řezáč vystavuje svá díla v libereckém muzeu

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: V Hustopečích nad Bečvou chystají hasiči kvůli dešťům preventivní protipovodňová opatření

Zprávy ČRo Olomouc: V Hustopečích nad Bečvou chystají hasiči kvůli dešťům preventivní protipovodňová opatření

8. 7. 2025

23 sec

Obrázek epizody 🇬🇧🇨🇿 #38 SPECIÁL: O egu, talentu, bodyshamingu i stereotypech s Claudií A. Marsicano a Jankou Ryšánek Schmiedtovou

🇬🇧🇨🇿 #38 SPECIÁL: O egu, talentu, bodyshamingu i stereotypech s Claudií A. Marsicano a Jankou Ryšánek Schmiedtovou

8. 7. 2025

37 min

Obrázek epizody Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

Radioporadna: Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

8. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

Investujeme do nemovitostí! Vždy je třeba si vše velmi dobře spočítat, radí zkušený finanční poradce

8. 7. 2025

21 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

Blízká setkání: Ondřej Provazník o filmu Sbormistr: Chtěl jsem ukázat, že predátoři mohou okouzlit a být přitažliví

8. 7. 2025

35 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: V Miličíně na Benešovsku začala stavba nové okružní křižovatky. Hlavní tah zůstane průjezdný

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: V Miličíně na Benešovsku začala stavba nové okružní křižovatky. Hlavní tah zůstane průjezdný

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Speciál ČRo Plzeň: Na prvním místě je posluchač, říká vedoucí programu

Speciál ČRo Plzeň: Na prvním místě je posluchač, říká vedoucí programu

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zimbabwe. Stezkou odvahy mezi slony, lvy a hyenami

Zimbabwe. Stezkou odvahy mezi slony, lvy a hyenami

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Památka, kterou si lidé odnesli na botách. Pískovcové Drábské světničky v Českém ráji čeká oprava

Zprávy pro Liberecký kraj: Památka, kterou si lidé odnesli na botách. Pískovcové Drábské světničky v Českém ráji čeká oprava

8. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

Host ve studiu: Milena Lenderová, autorka knihy Česká žena: Stereotypy vnímání žen neskončily, jsou pořád ty druhé

8. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody „Znali jsme ho, ale je to hudba rodičů.“ Portrét slovenské popstar Duchoň hraje na strunu nostalgie

„Znali jsme ho, ale je to hudba rodičů.“ Portrét slovenské popstar Duchoň hraje na strunu nostalgie

8. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody „I špatné cvičení vám na čas od bolesti pomůže. Neřeší ale její příčinu,“ říká fyzioterapeut Tomáš Rychnovský

„I špatné cvičení vám na čas od bolesti pomůže. Neřeší ale její příčinu,“ říká fyzioterapeut Tomáš Rychnovský

8. 7. 2025

19 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Šest fakult ZČU vypsalo druhá kola přijímacích zkoušek

Zprávy pro Plzeňský kraj: Šest fakult ZČU vypsalo druhá kola přijímacích zkoušek

8. 7. 2025

2 min