Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

Alex a host: Název písničky Paní má se má vznikl, když moje žena žehlila plínky, vzpomíná Tomáš Linka

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

17. 7. 2025

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

Vybrali jsme pro vás: Na začátku roku hrozil zánik, teď se vrata Jizerskohorského muzea netrhnou. Přijedou i veteráni

17. 7. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: V Pardubicích přibydou speciální parkovací místa pro pečovatele

Zprávy pro Pardubický kraj: V Pardubicích přibydou speciální parkovací místa pro pečovatele

17. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

Host ve studiu: Umění nás učí toleranci, nestaví žádné bariéry, říká ředitel Centra současného umění EPO1 v Trutnově

17. 7. 2025

11 min

Obrázek epizody Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

Radioporadna: O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

O zdraví se starejte hlavně mimo ordinaci doktora, doporučuje praktická lékařka Kateřina Javorská

17. 7. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Magistrát Olomouce zpřísnil pravidla přidělování vyhrazených parkovacích stání

Zprávy ČRo Olomouc: Magistrát Olomouce zpřísnil pravidla přidělování vyhrazených parkovacích stání

17. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

Blízká setkání: Karel Voříšek: Můj moderátorský průšvih? Tehdy jsem se styděl jak pes. Jak jinak, když jsem Voříšek

17. 7. 2025

32 min

Obrázek epizody Vrchol prvního dne Colours of Ostrava? Sting zazpíval duet se Shaggym i největší hity The Police

Vrchol prvního dne Colours of Ostrava? Sting zazpíval duet se Shaggym i největší hity The Police

17. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Zalévat se musí víc než dřív. Ve Strakonicích pomáhají lépe využít vodu třeba manžety kolem stromů

Zprávy z jižních Čech: Zalévat se musí víc než dřív. Ve Strakonicích pomáhají lépe využít vodu třeba manžety kolem stromů

17. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Herní odpad s příměsí Kremlu. Vyzkoušeli jsme, na co Putinův režim láká mladé u počítače

Herní odpad s příměsí Kremlu. Vyzkoušeli jsme, na co Putinův režim láká mladé u počítače

17. 7. 2025

57 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Východočeské divadlo připravilo na novou sezónu 7 premiér

Zprávy pro Pardubický kraj: Východočeské divadlo připravilo na novou sezónu 7 premiér

17. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Dobrovolníci z celého světa zvelebují v Holešově před Festivalem židovské kultury místní hřbitov

Zprávy ze Zlínského kraje: Dobrovolníci z celého světa zvelebují v Holešově před Festivalem židovské kultury místní hřbitov

17. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

Radioporadna: Zapečené nehty? Z krásy se může stát celoživotní trápení

17. 7. 2025

16 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Nealkoholické nápoje

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Nealkoholické nápoje

17. 7. 2025

12 min