Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Botanici sčítají zvonovec. Pomáhají si kovovými štítky a detektorem kovů

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Botanici sčítají zvonovec. Pomáhají si kovovými štítky a detektorem kovů

30. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

Houpačky: Když se zjistilo, že to budou dvojčata, dostala jsem strašnej strach. Jaké to je být mladou mámou?

30. 7. 2025

29 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Vedení Štítů investovalo do obnovitelných zdrojů. Fotovoltaikou napájejí i veřejné osvětlení

Zprávy ČRo Olomouc: Vedení Štítů investovalo do obnovitelných zdrojů. Fotovoltaikou napájejí i veřejné osvětlení

30. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jaroslav Deml si ze dvou letadel sestavil jedno své: Létání člověka pohladí po duši a uvede do klidu

Host ve studiu: Jaroslav Deml si ze dvou letadel sestavil jedno své: Létání člověka pohladí po duši a uvede do klidu

30. 7. 2025

9 min

Obrázek epizody Alex a host: Od malička jsem měla tendenci na sebe všude strhnout pozornost, přiznává herečka Veronika Jeníková

Alex a host: Od malička jsem měla tendenci na sebe všude strhnout pozornost, přiznává herečka Veronika Jeníková

30. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Alex a host: Od malička jsem měla tendenci na sebe všude strhnout pozornost, přiznává herečka Veronika Jeníková

Alex a host: Od malička jsem měla tendenci na sebe všude strhnout pozornost, přiznává herečka Veronika Jeníková

30. 7. 2025

27 min

30. 7. 2025

27 min

30. 7. 2025

27 min

30. 7. 2025

27 min

30. 7. 2025

26 min

30. 7. 2025

27 min

30. 7. 2025

27 min

30. 7. 2025

27 min

30. 7. 2025

27 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký kraj daroval organizaci Post Bellum pět vyřazených sanitek. Budou pomáhat na Ukrajině

Zprávy pro Liberecký kraj: Liberecký kraj daroval organizaci Post Bellum pět vyřazených sanitek. Budou pomáhat na Ukrajině

30. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody #58 #prosteja Nováková alias „Buchta v troubě“

#58 #prosteja Nováková alias „Buchta v troubě“

30. 7. 2025

22 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Tagliatelle s omáčkou z hlívy ústřičné. Netradiční spojení různých druhů ingrediencí, chutí, i barev

Vaříme s Habadějem: Tagliatelle s omáčkou z hlívy ústřičné. Netradiční spojení různých druhů ingrediencí, chutí, i barev

30. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Tagliatelle s omáčkou z hlívy ústřičné. Netradiční spojení různých druhů ingrediencí, chutí, i barev

Vaříme s Habadějem: Tagliatelle s omáčkou z hlívy ústřičné. Netradiční spojení různých druhů ingrediencí, chutí, i barev

30. 7. 2025

23 min

Obrázek epizody Bourání: Erik Petrus navrhuje stavby do tropické Indonésie. Sám ale klimatizaci nepoužívá

Bourání: Erik Petrus navrhuje stavby do tropické Indonésie. Sám ale klimatizaci nepoužívá

30. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Radioporadna: Čas je mozek! Jaké jsou možnosti prevence mozkové mrtvice? Nejhorším rizikovým faktorem je kouření

Radioporadna: Čas je mozek! Jaké jsou možnosti prevence mozkové mrtvice? Nejhorším rizikovým faktorem je kouření

30. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody Čas je mozek! Jaké jsou možnosti prevence mozkové mrtvice? Nejhorším rizikovým faktorem je kouření

Čas je mozek! Jaké jsou možnosti prevence mozkové mrtvice? Nejhorším rizikovým faktorem je kouření

30. 7. 2025

26 min

Obrázek epizody #12 Štěpán Javůrek: Náš kraj je stejný jako lidi, kteří tu žijí. Každý z nás má šanci věci zlepšovat

#12 Štěpán Javůrek: Náš kraj je stejný jako lidi, kteří tu žijí. Každý z nás má šanci věci zlepšovat

30. 7. 2025

39 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Chladné léto trápí provozovatele koupališť. Návštěvnost i tržby na Vysočině prudce klesly

Zprávy z Vysočiny: Chladné léto trápí provozovatele koupališť. Návštěvnost i tržby na Vysočině prudce klesly

30. 7. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Olomoucký dopravní podnik chystá modernizaci digitálních označníků zastávek. V čem budou nové lepší?

Zprávy ČRo Olomouc: Olomoucký dopravní podnik chystá modernizaci digitálních označníků zastávek. V čem budou nové lepší?

30. 7. 2025

1 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Strojní fakulta ZČU vyrábí repliky archeologických nálezů, lze si na ně sáhnout

Zprávy pro Plzeňský kraj: Strojní fakulta ZČU vyrábí repliky archeologických nálezů, lze si na ně sáhnout

30. 7. 2025

5 min