Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Výlety: Netolice bývaly kdysi krajským městem jižních Čech. Dnes tuto dobu připomíná palisáda s věží

Výlety: Netolice bývaly kdysi krajským městem jižních Čech. Dnes tuto dobu připomíná palisáda s věží

8. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Výlety: Netolice bývaly kdysi krajským městem jižních Čech. Dnes tuto dobu připomíná palisáda s věží

Výlety: Netolice bývaly kdysi krajským městem jižních Čech. Dnes tuto dobu připomíná palisáda s věží

8. 3. 2026

3 min

8. 3. 2026

3 min

8. 3. 2026

3 min

8. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Eliška Hlaváčková: Odevzdala jsem na talíři kravské hov*o!

Eliška Hlaváčková: Odevzdala jsem na talíři kravské hov*o!

8. 3. 2026

1 hod 3 min

Obrázek epizody #42: Reality show v česku jsou fakt bizár.

#42: Reality show v česku jsou fakt bizár.

8. 3. 2026

35 min

Obrázek epizody Nedělní káva: Vladimír Burjánek: Pokažená oslava

Nedělní káva: Vladimír Burjánek: Pokažená oslava

8. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody 👉 XIAOMI SE ZASE POCHLAPILO?! 🔥💪 | EPICKÝ UNBOXING Watch 2 Pro LTE

👉 XIAOMI SE ZASE POCHLAPILO?! 🔥💪 | EPICKÝ UNBOXING Watch 2 Pro LTE

8. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody 30 000,- DO KOŠE? 💸

30 000,- DO KOŠE? 💸

8. 3. 2026

10 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Na snowboardu už nepojedu, tak aspoň zkouším medaili.‘ Bývalý olympijský trenér vystavuje sochy

Zprávy pro Pardubický kraj: ‚Na snowboardu už nepojedu, tak aspoň zkouším medaili.‘ Bývalý olympijský trenér vystavuje sochy

7. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody CosPod CZ | 41. díl - Fenomén STRANGER THINGS aneb Cosplay v Obráceném světe

CosPod CZ | 41. díl - Fenomén STRANGER THINGS aneb Cosplay v Obráceném světe

7. 3. 2026

1 hod 14 min

Obrázek epizody #10 - Chat control

#10 - Chat control

7. 3. 2026

22 min

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: Ředitelství silnic chce do pár let zdvojnásobit počet dálničních odpočívek. Aktuálně staví u Hradce…

Zprávy pro Královéhradecký kraj: Ředitelství silnic chce do pár let zdvojnásobit počet dálničních odpočívek. Aktuálně staví u Hradce…

7. 3. 2026

2 min

Obrázek epizody Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

7. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

Šarm: David Deyl miluje muziku a skládání písniček: Jsem šťastný, když je na koncertě skvělá atmosféra

7. 3. 2026

28 min

7. 3. 2026

28 min

7. 3. 2026

28 min

Obrázek epizody Planetárium: Tordesillas aneb Jak si rozdělit svět

Planetárium: Tordesillas aneb Jak si rozdělit svět

7. 3. 2026

3 min

Obrázek epizody Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

Žárovky: Jak a proč začíná v lidském organizmu Parkinsonova choroba? Žárovky s Tomášem Fialou

7. 3. 2026

23 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Ivan Lendl. Tenisová legenda dostávala za první výhry pětikorunu

Příběhy z kalendáře: Ivan Lendl. Tenisová legenda dostávala za první výhry pětikorunu

7. 3. 2026

25 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Nebezpečný přejezd ve Studénce končí, koleje se budou podjíždět. Centrum města také opustí kamiony

Zprávy ČRo Ostrava: Nebezpečný přejezd ve Studénce končí, koleje se budou podjíždět. Centrum města také opustí kamiony

7. 3. 2026

1 min

Obrázek epizody Jihočeské odpoledne: Vzhůru do hor

Jihočeské odpoledne: Vzhůru do hor

7. 3. 2026

4 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Vede literární klub, organizuje, píše kroniku, reportáže a také básně

Odpolední interview: Vede literární klub, organizuje, píše kroniku, reportáže a také básně

7. 3. 2026

9 min

Obrázek epizody Vede literární klub, organizuje, píše kroniku, reportáže a také básně

Vede literární klub, organizuje, píše kroniku, reportáže a také básně

7. 3. 2026

9 min