Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zvířata nejsou jen mazlíčci, pomáhají nám a posilují imunitu. Senioři se psem jsou mnohem aktivnější

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zvířata nejsou jen mazlíčci, pomáhají nám a posilují imunitu. Senioři se psem jsou mnohem aktivnější

8. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zvířata nejsou jen mazlíčci, pomáhají nám a posilují imunitu. Senioři se psem jsou mnohem aktivnější

Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou: Zvířata nejsou jen mazlíčci, pomáhají nám a posilují imunitu. Senioři se psem jsou mnohem aktivnější

8. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody Bohumil Klepl: Vždy jsem byl ozdobou mejdanu, ale teď jsem nudný

Bohumil Klepl: Vždy jsem byl ozdobou mejdanu, ale teď jsem nudný

8. 8. 2025

56 min

Obrázek epizody Uříznutou hlavu koně nečekejte. Nová Mafia baví příběhem, nezvládá ale důležitou věc

Uříznutou hlavu koně nečekejte. Nová Mafia baví příběhem, nezvládá ale důležitou věc

8. 8. 2025

49 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Dolní Roveň by měla před povodněmi ochránit 6metrová hráz suchého poldru

Zprávy pro Pardubický kraj: Dolní Roveň by měla před povodněmi ochránit 6metrová hráz suchého poldru

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: V dáli Lysá hora. Stezkaři na Masarykově chatě mají výhled k nezaplacení

Zprávy ze Zlínského kraje: V dáli Lysá hora. Stezkaři na Masarykově chatě mají výhled k nezaplacení

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody #e2 | Filip "Aleth" Ženíšek

#e2 | Filip "Aleth" Ženíšek

8. 8. 2025

1 hod 27 min

Obrázek epizody #e1 | Jan Kočiš & Posel Smrti: Pouto Krve

#e1 | Jan Kočiš & Posel Smrti: Pouto Krve

8. 8. 2025

1 hod 1 min

Obrázek epizody Jezte, ať vám to sluší: Přehnaný strach o jídelníček. Jak se zbavit obav? Odpovídá nutriční terapeutka Andrea Jakešová

Jezte, ať vám to sluší: Přehnaný strach o jídelníček. Jak se zbavit obav? Odpovídá nutriční terapeutka Andrea Jakešová

8. 8. 2025

12 min

Obrázek epizody Čelisti: Krvavá polívka pro duši. Hodina zmizení je výživný návrat mistra hororu

Čelisti: Krvavá polívka pro duši. Hodina zmizení je výživný návrat mistra hororu

8. 8. 2025

47 min

Obrázek epizody Mořská voda kůži neškodí, má spoustu zdravotních benefitů, říká kožní lékařka

Mořská voda kůži neškodí, má spoustu zdravotních benefitů, říká kožní lékařka

8. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Mořská voda kůži neškodí, má spoustu zdravotních benefitů, říká kožní lékařka

Host Dopoledního expresu: Mořská voda kůži neškodí, má spoustu zdravotních benefitů, říká kožní lékařka

8. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Nová erozní pravidla komplikují dle některých zemědělců přípravu na setí

Zprávy pro Plzeňský kraj: Nová erozní pravidla komplikují dle některých zemědělců přípravu na setí

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Špína: Energie, kterou nezakonzervuješ aneb proč velebit živáky

Špína: Energie, kterou nezakonzervuješ aneb proč velebit živáky

8. 8. 2025

35 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: V Moravských Budějovicích koupaliště nezavřeli, ale návštěvnost byla slabá. Teď doufají ve zlepšení

Zprávy z Vysočiny: V Moravských Budějovicích koupaliště nezavřeli, ale návštěvnost byla slabá. Teď doufají ve zlepšení

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy z jižních Čech: Půjčovny lodí přišly kvůli počasí o zákazníky, zkušení vodáci se ale většinou odradit nenechali

Zprávy z jižních Čech: Půjčovny lodí přišly kvůli počasí o zákazníky, zkušení vodáci se ale většinou odradit nenechali

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Na střeše vodojemu na Floře sčítají vědci hmyz pomocí kamery s AI. Má usnadnit jeho monitoring

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Na střeše vodojemu na Floře sčítají vědci hmyz pomocí kamery s AI. Má usnadnit jeho monitoring

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Speciál ČRo Plzeň: Počátky trampingu na Karlovarsku

Speciál ČRo Plzeň: Počátky trampingu na Karlovarsku

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Prostějovské volejbalistky zahájily přípravu s novým trenérem a omlazeným týmem

Zprávy ČRo Olomouc: Prostějovské volejbalistky zahájily přípravu s novým trenérem a omlazeným týmem

8. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: O vlivu slunečních paprsků a mořské vody na lidskou pokožku

Host Dopoledního expresu: O vlivu slunečních paprsků a mořské vody na lidskou pokožku

8. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody O vlivu slunečních paprsků a mořské vody na lidskou pokožku

O vlivu slunečních paprsků a mořské vody na lidskou pokožku

8. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

Radioporadna: Zpátky do lavic! Připravte děti na změnu režimu už o prázdninách

8. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Všechno se jednou okouká. Nevěra vzniká z různých důvodů, někdy ale i bez nich, říká psychiatr

Dobré dopoledne: Všechno se jednou okouká. Nevěra vzniká z různých důvodů, někdy ale i bez nich, říká psychiatr

8. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

Blízká setkání: Terezie Kovalová k novému albu: Nahromadilo se ve mně bahínko. Bylo načase ukázat, kdo vlastně jsem

8. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: S Origami v Texasu

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: S Origami v Texasu

8. 8. 2025

15 min