Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

Alex a host: Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

13. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

Alex a host: Profesně jsem měla štěstí, které mě vytáhlo z dost nepříjemných situací, říká Milena Steinmasslová

13. 8. 2025

29 min

13. 8. 2025

29 min

13. 8. 2025

29 min

13. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Houpačky: Představa, že syn usíná a brečí u toho hlady, je pro mě strašná. Co je to Prader-Williho syndrom?

Houpačky: Představa, že syn usíná a brečí u toho hlady, je pro mě strašná. Co je to Prader-Williho syndrom?

13. 8. 2025

31 min

Obrázek epizody Speciál #2 | Rumová zpověď Dictadoru

Speciál #2 | Rumová zpověď Dictadoru

13. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody Polední Pauza S05E13 - ARCS

Polední Pauza S05E13 - ARCS

13. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Máte tolik cuket, že už nevíte, co s nimi? Zkuste cuketovo - bramborový koláč a nebudete litovat

Vaříme s Habadějem: Máte tolik cuket, že už nevíte, co s nimi? Zkuste cuketovo - bramborový koláč a nebudete litovat

13. 8. 2025

24 min

Obrázek epizody Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Poděbrady se připravují na horké dny. Kropí ulice, mají mlžítka a o pomoc požádají i hasiče

Zprávy Českého rozhlasu Střední Čechy: Poděbrady se připravují na horké dny. Kropí ulice, mají mlžítka a o pomoc požádají i hasiče

13. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: V turnovské části Mašov bude nový dvoukomorový vodojem

Zprávy pro Liberecký kraj: V turnovské části Mašov bude nový dvoukomorový vodojem

13. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Lit: Trans ženy to mají těžší než trans muži, píše Daniela Špinar ve svých Zápiscích z tranzice

Lit: Trans ženy to mají těžší než trans muži, píše Daniela Špinar ve svých Zápiscích z tranzice

13. 8. 2025

43 min

Obrázek epizody Zprávy pro Pardubický kraj: Cihelna letos připomene napadení Finska Rudou armádou

Zprávy pro Pardubický kraj: Cihelna letos připomene napadení Finska Rudou armádou

13. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Ve ScioŠkolách chce učit řada lidí z jiných odvětví. Na novou práci je připravuje letní akademie

Zprávy z Vysočiny: Ve ScioŠkolách chce učit řada lidí z jiných odvětví. Na novou práci je připravuje letní akademie

13. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ze Zlínského kraje: Les značek mění parkování v Kroměříži. Město zastavilo přijímání žádostí o místa

Zprávy ze Zlínského kraje: Les značek mění parkování v Kroměříži. Město zastavilo přijímání žádostí o místa

13. 8. 2025

25 sec

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Manželství a majetek očima notářky

Host Dopoledního expresu: Manželství a majetek očima notářky

13. 8. 2025

15 min

Obrázek epizody Manželství a majetek očima notářky

Manželství a majetek očima notářky

13. 8. 2025

15 min

Obrázek epizody Radioporadna: Společné mlčení místo drilování paměti. To někdy prospěje člověku s demencí víc

Radioporadna: Společné mlčení místo drilování paměti. To někdy prospěje člověku s demencí víc

13. 8. 2025

19 min

Obrázek epizody Cyklistická Czech Tour představí krásy Česka milionům diváků po celém světě, říká Leo König ředitel závodu

Cyklistická Czech Tour představí krásy Česka milionům diváků po celém světě, říká Leo König ředitel závodu

13. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Cyklistická Czech Tour představí krásy Česka milionům diváků po celém světě, říká Leo König ředitel závodu

Cyklistická Czech Tour představí krásy Česka milionům diváků po celém světě, říká Leo König ředitel závodu

13. 8. 2025

22 min

Obrázek epizody Host ve středu: Vysočina nabízí atraktivní kombinaci přírody a památek. A na davy turistů tu nenarazíte

Host ve středu: Vysočina nabízí atraktivní kombinaci přírody a památek. A na davy turistů tu nenarazíte

13. 8. 2025

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Eva Tomanová k dokusérii Sperminátoři: Někteří dárci mají i 50 dětí. A berou si je na prázdniny

Blízká setkání: Eva Tomanová k dokusérii Sperminátoři: Někteří dárci mají i 50 dětí. A berou si je na prázdniny

13. 8. 2025

28 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Karviná se oficiálně stala lázeňským městem

Zprávy ČRo Ostrava: Karviná se oficiálně stala lázeňským městem

13. 8. 2025

19 sec

Obrázek epizody Zprávy pro Královéhradecký kraj: „Balím kufry, za dva týdny ahoj!": na sociálních sítích můžeme nalákat zloděje

Zprávy pro Královéhradecký kraj: „Balím kufry, za dva týdny ahoj!": na sociálních sítích můžeme nalákat zloděje

13. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Ovocné koláče

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Ovocné koláče

13. 8. 2025

2 min