Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Náš host: Katapult očima Oldy Říhy: Pro mě už budoucnost byla

Náš host: Katapult očima Oldy Říhy: Pro mě už budoucnost byla

27. 8. 2025

16 min

Obrázek epizody Náš host: Katapult očima Oldy Říhy: Pro mě už budoucnost byla

Náš host: Katapult očima Oldy Říhy: Pro mě už budoucnost byla

27. 8. 2025

16 min

Obrázek epizody #16 Daniel Grigar: V Ráji mazlíčků známe vaše chlupáče jménem, zakládáme si na kvalitě a respektu

#16 Daniel Grigar: V Ráji mazlíčků známe vaše chlupáče jménem, zakládáme si na kvalitě a respektu

27. 8. 2025

32 min

Obrázek epizody BREAKDOWN #218 | UFC Walker vs Zhang, PFL, Novinky

BREAKDOWN #218 | UFC Walker vs Zhang, PFL, Novinky

27. 8. 2025

1 hod 20 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Automobilka Hyundai v Nošovicích v příštím týdnu zruší tři pracovní směny

Zprávy ČRo Ostrava: Automobilka Hyundai v Nošovicích v příštím týdnu zruší tři pracovní směny

27. 8. 2025

14 sec

Obrázek epizody S5E8 | Co když jsme ti špatní? | Hesoyam Dungeons (Part 2)

S5E8 | Co když jsme ti špatní? | Hesoyam Dungeons (Part 2)

27. 8. 2025

1 hod 34 min

Obrázek epizody Buchty: Jaký dům si postavit? V úvahu připadá žlutá kostka, psí bouda nebo hnízdo

Buchty: Jaký dům si postavit? V úvahu připadá žlutá kostka, psí bouda nebo hnízdo

27. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Vlakem Libereckým krajem: Výlet na Moravu: Mladějovská průmyslová dráha

Vlakem Libereckým krajem: Výlet na Moravu: Mladějovská průmyslová dráha

27. 8. 2025

12 min

Obrázek epizody Kriminálka: Upálení. K požáru chatrče, kde přespávali bezdomovci, nedošlo nešťastnou náhodou

Kriminálka: Upálení. K požáru chatrče, kde přespávali bezdomovci, nedošlo nešťastnou náhodou

27. 8. 2025

27 min

Obrázek epizody Příběhy z kalendáře: Guinnessova kniha světových rekordů. Kniha, která ukončila tisíce hospodských sázek

Příběhy z kalendáře: Guinnessova kniha světových rekordů. Kniha, která ukončila tisíce hospodských sázek

27. 8. 2025

18 min

Obrázek epizody Zprávy pro Liberecký kraj: Kvůli nedostatku zaměstnanců mění stavební úřad v Novém Boru úřední hodiny

Zprávy pro Liberecký kraj: Kvůli nedostatku zaměstnanců mění stavební úřad v Novém Boru úřední hodiny

27. 8. 2025

37 sec

Obrázek epizody Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tepelná pohoda domova

Káva o čtvrté: Vaše každodenní inspirace: Tepelná pohoda domova

27. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: V Rokycanech se chystá zásadní přestavba sokolovny, hotovo by mělo být za dva roky

Zprávy pro Plzeňský kraj: V Rokycanech se chystá zásadní přestavba sokolovny, hotovo by mělo být za dva roky

27. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Bourání: EXPO v Ósace je trochu lunapark, říká architektka Tereza Šváchová

Bourání: EXPO v Ósace je trochu lunapark, říká architektka Tereza Šváchová

27. 8. 2025

42 min

Obrázek epizody Daruj obraz. Takovou výzvu poslala do světa Slezská diakonie

Daruj obraz. Takovou výzvu poslala do světa Slezská diakonie

27. 8. 2025

8 min

Obrázek epizody Dobré odpoledne z Českých Budějovic: Propisky, kam se člověk podívá. Tak by se dala popsat výstava v galerii města Rožmberk nad Vltavou

Dobré odpoledne z Českých Budějovic: Propisky, kam se člověk podívá. Tak by se dala popsat výstava v galerii města Rožmberk nad Vltavou

27. 8. 2025

3 min

Obrázek epizody Radioporadna: Cvičení ve věku 50+! Potřebujeme podpořit svaly, která nám drží klouby a správné postavení těla

Radioporadna: Cvičení ve věku 50+! Potřebujeme podpořit svaly, která nám drží klouby a správné postavení těla

27. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Cvičení ve věku 50+! Potřebujeme podpořit svaly, která nám drží klouby a správné postavení těla

Cvičení ve věku 50+! Potřebujeme podpořit svaly, která nám drží klouby a správné postavení těla

27. 8. 2025

21 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Olomouc: Olomoucká radnice nabízí lidem 10 tisíc korun za přihlášení k trvalému pobytu ve městě

Zprávy ČRo Olomouc: Olomoucká radnice nabízí lidem 10 tisíc korun za přihlášení k trvalému pobytu ve městě

27. 8. 2025

17 sec

Obrázek epizody Zprávy ze Severu: Schillerův park v Podbořanech by se po letech opět mohl proměnit v příjemné místo k odpočinku

Zprávy ze Severu: Schillerův park v Podbořanech by se po letech opět mohl proměnit v příjemné místo k odpočinku

27. 8. 2025

2 min

Obrázek epizody Zprávy ČRo Ostrava: Na Dnech NATO letos vystoupí tři letecké akrobatické skupiny, k vidění bude i Harrier

Zprávy ČRo Ostrava: Na Dnech NATO letos vystoupí tři letecké akrobatické skupiny, k vidění bude i Harrier

27. 8. 2025

4 min

Obrázek epizody Houpačky: Od ledna bude snazší rozvést se dohodou. Kdo ví, že se nedohodne, ten ať nečeká, radí advokátka

Houpačky: Od ledna bude snazší rozvést se dohodou. Kdo ví, že se nedohodne, ten ať nečeká, radí advokátka

27. 8. 2025

34 min

Obrázek epizody Alex a host: Po herectví jsem toužil, ale hned na začátku jsem dostal takovou zdravou facku, říká Matouš Ruml

Alex a host: Po herectví jsem toužil, ale hned na začátku jsem dostal takovou zdravou facku, říká Matouš Ruml

27. 8. 2025

29 min

Obrázek epizody Alex a host: Po herectví jsem toužil, ale hned na začátku jsem dostal takovou zdravou facku, říká Matouš Ruml

Alex a host: Po herectví jsem toužil, ale hned na začátku jsem dostal takovou zdravou facku, říká Matouš Ruml

27. 8. 2025

29 min

27. 8. 2025

29 min