Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Alex a host: Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

Alex a host: Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

9. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Alex a host: Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

Alex a host: Láďa Hruška: Učitelem jsem pořád, jenom místo třídy mám televizní obrazovku

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

9. 9. 2025

26 min

Obrázek epizody Zprávy pro Plzeňský kraj: Každý kaktus jednou vykvete. Zalévání je potřeba plánovat

Zprávy pro Plzeňský kraj: Každý kaktus jednou vykvete. Zalévání je potřeba plánovat

9. 9. 2025

3 min

Obrázek epizody 89. Motoplky: Daniel Peták – legenda, co působí 25 let v paddocku MotoGP

89. Motoplky: Daniel Peták – legenda, co působí 25 let v paddocku MotoGP

9. 9. 2025

1 hod 24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Jak se měří smích? Festival komedie v Novém Městě nad Metují poprvé udělí hned dvě divácké ceny

Host ve studiu: Jak se měří smích? Festival komedie v Novém Městě nad Metují poprvé udělí hned dvě divácké ceny

9. 9. 2025

10 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

Blízká setkání: Válečná zpravodajka Darja Stomatová: Mívám strach i tam, kde bych neměla. A naopak

9. 9. 2025

19 min

Obrázek epizody Kořeny: Kloboučnice ze Slovácka: Darina Pochylá vyrábí klobouky, které korunují moravské kroje

Kořeny: Kloboučnice ze Slovácka: Darina Pochylá vyrábí klobouky, které korunují moravské kroje

9. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Válka na Ukrajině míří k patu, byť to Putin neuznává. Do hry se vrací Fico a Orbán

Jak to vidí...: Analytik Ludvík: Válka na Ukrajině míří k patu, byť to Putin neuznává. Do hry se vrací Fico a Orbán

9. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Polední Pauza S05E15 - From Zero to HeroHero (Host Táňa)

Polední Pauza S05E15 - From Zero to HeroHero (Host Táňa)

9. 9. 2025

53 min

Obrázek epizody Poradna: S babím létem to láká do lesa na houby. Co a kde sbírat poradí mykolog Jiří Dihel

Poradna: S babím létem to láká do lesa na houby. Co a kde sbírat poradí mykolog Jiří Dihel

9. 9. 2025

25 min

Obrázek epizody Host Dopoledního expresu: Region Dolního Poohří nabízí turistům řadu historických památek nebo půvabnou cyklostezku podél Ohře

Host Dopoledního expresu: Region Dolního Poohří nabízí turistům řadu historických památek nebo půvabnou cyklostezku podél Ohře

9. 9. 2025

13 min

Obrázek epizody Region Dolního Poohří nabízí turistům řadu historických památek nebo půvabnou cyklostezku podél Ohře

Region Dolního Poohří nabízí turistům řadu historických památek nebo půvabnou cyklostezku podél Ohře

9. 9. 2025

13 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Šalmaj z 3D tiskárny

Host Dopoledne pod Ještědem: Téma: Šalmaj z 3D tiskárny

9. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Téma: Šalmaj z 3D tiskárny

Téma: Šalmaj z 3D tiskárny

9. 9. 2025

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Psychiatr Skačáni: Současná doba vztahům nepřeje, přesto láska na celý život existovat může

Dobré dopoledne: Psychiatr Skačáni: Současná doba vztahům nepřeje, přesto láska na celý život existovat může

9. 9. 2025

24 min

Obrázek epizody Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bramborové opečánky s houbami

Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou: Bramborové opečánky s houbami

9. 9. 2025

2 min

Obrázek epizody Identitu lze dnes prokázat i online. Co je Evropská peněženka digitální identity?

Identitu lze dnes prokázat i online. Co je Evropská peněženka digitální identity?

9. 9. 2025

2 min