Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Minestrone s červenou čočkou. Na italskou hustou zeleninovou polévku není žádný pevně daný recept

Vaříme s Habadějem: Minestrone s červenou čočkou. Na italskou hustou zeleninovou polévku není žádný pevně daný recept

15. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Při výstupu na věž kostela sv. Jiljí v Nymburce procházíte přímo pod zvonem ze 17. století

Výlety: Při výstupu na věž kostela sv. Jiljí v Nymburce procházíte přímo pod zvonem ze 17. století

15. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Výlety: Při výstupu na věž kostela sv. Jiljí v Nymburce procházíte přímo pod zvonem ze 17. století

Výlety: Při výstupu na věž kostela sv. Jiljí v Nymburce procházíte přímo pod zvonem ze 17. století

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Vaříme s Habadějem: Minestrone s červenou čočkou. Na italskou hustou zeleninovou polévku není žádný pevně daný recept

Vaříme s Habadějem: Minestrone s červenou čočkou. Na italskou hustou zeleninovou polévku není žádný pevně daný recept

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

15. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Dita Hradecká živě z Varšavy: o historii Mezinárodní klavírní soutěže Fryderyka Chopina a průběhu 3. kola 19. ročníku

Dita Hradecká živě z Varšavy: o historii Mezinárodní klavírní soutěže Fryderyka Chopina a průběhu 3. kola 19. ročníku

15. 10. 2025

12 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Rozhlasačka Veronika Ruppert: Podcast o červech by se neměl dělat

Brambora s vejcem: Rozhlasačka Veronika Ruppert: Podcast o červech by se neměl dělat

15. 10. 2025

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Není kombucha jako kombucha! Unikátní fermentovaný nápoj připravovaný s láskou je doslova plný emocí

Radioporadna: Není kombucha jako kombucha! Unikátní fermentovaný nápoj připravovaný s láskou je doslova plný emocí

15. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Není kombucha jako kombucha! Unikátní fermentovaný nápoj připravovaný s láskou je doslova plný emocí

Není kombucha jako kombucha! Unikátní fermentovaný nápoj připravovaný s láskou je doslova plný emocí

15. 10. 2025

20 min

Obrázek epizody Zprávy z Vysočiny: Za čtvrté znečištění řeky Doubravy může průmyslová činnost, říká inspekce. Dříve byl původ přírodní

Zprávy z Vysočiny: Za čtvrté znečištění řeky Doubravy může průmyslová činnost, říká inspekce. Dříve byl původ přírodní

15. 10. 2025

3 min

Obrázek epizody Polední Pauza S05E19 - Dark Blood

Polední Pauza S05E19 - Dark Blood

15. 10. 2025

44 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Hana Ulrychová: Jsem odkojená operou a skončila jsem u bigbítu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Hana Ulrychová: Jsem odkojená operou a skončila jsem u bigbítu

15. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Hana Ulrychová: Jsem odkojená operou a skončila jsem u bigbítu

Hana Ulrychová: Jsem odkojená operou a skončila jsem u bigbítu

15. 10. 2025

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Kavka, autor Hacknuté češtiny: Na jazyk si neradi necháváme sáhnout. Je jako posvátná kráva

Blízká setkání: Martin Kavka, autor Hacknuté češtiny: Na jazyk si neradi necháváme sáhnout. Je jako posvátná kráva

15. 10. 2025

31 min

Obrázek epizody Česká kina zažívají slabší podzim. Chybí hity. Tip na horor pro ty, kteří na horory normálně a dobrovolně nekoukaj

Česká kina zažívají slabší podzim. Chybí hity. Tip na horor pro ty, kteří na horory normálně a dobrovolně nekoukaj

15. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Česká kina zažívají slabší podzim. Chybí hity. Tip na horor pro ty, kteří na horory normálně a dobrovolně nekoukaj

Česká kina zažívají slabší podzim. Chybí hity. Tip na horor pro ty, kteří na horory normálně a dobrovolně nekoukaj

15. 10. 2025

27 min

Obrázek epizody Lukáš Hradil je známý hlavně jako muzikant. Je ale také sociální pracovník

Lukáš Hradil je známý hlavně jako muzikant. Je ale také sociální pracovník

15. 10. 2025

21 min